Nisanlim bazen beni cildirtmayi basariyor

Canım burda bi çok kişi hayatından örnekler vermiş bn pek anlatmam kendimi ama bi örnek olarak da bn varım bi erkek hakaret küfür ediyorsa yaptığı aldığı hiç bi şey gözünde olmaz bi yerde nefret one geçer ama yapacağın bişey kalmaz ve bugün hersey sana haram olur çünkü bu arkadaş deil eş ve malesef onun kelimeleri yaptığı iyiliklerin herzaman önüne geçer unutma... imkanın varsa çalışmaktan vazgeçme çalış kocanın ihtiyaci olmasın Ailene kendin bak yardım et ki sonradan Ailene ben baktım sözleri sana ok gibi girer

Su anda durumunuz cok kotu ama calismiyor Çeyizinizi karsi tarafa aldiriyor ihtiyaç dahilinde anneniz için sozlunuzden maddi destek aliyorsunuz.
PEKİ NEDEN?

Tamam çok büyük bir sorumluluk üstelenmiş. Ve hala da sorumluluk alıyor üstüne. İyi bir insandır buna da bir şey demem. Ama her şeyi tek başıma ben yaparım kafasında. Öyle olmuyor işte. Tükeniyor belli bir süre sonra insan. Tıkandığı yerde de öfke patlamaları yaşıyor. Çevresine zarar veriyor. Sizi kırıyor. Bu durumu yükü artık kaldıramadığı için yaşıyorsunuz.
Senin çalışmana gerek yok ben varım cümlesi yarın bir gün ne işe yarıyorsun ki bu evde tüm yük benim sırtımda olarak geri dönecek. Zaten dönmüş gibi de. Bunun sinyallerini vermiş.
Pes edecek bir yerden sonra. Sizi işe yaramaz görecek. O yüzden onun çalışmana gerek yok sözünü dinlemeyin. Tam tersine çalışmanıza çok gerek var. Hem siz bağımlı olmazsınız eşinize. Hem de maddi destekle onun yükünü azaltırsınız. Nişanlınızı bu ruh halinden dengesiz tavırlarından kurtarabilirsiniz böyle yaparak.
Her konuda eşit ilerleyin bence.

Size birşey diyeyim mi Şırnak ta askerlik yapması da sinirini emin olun 2 kat artırmıştır
Kolay birşey değil çünkü
ama babamdan şunu biliyorum annemler 31 yıllık evli ve sinirli olan babamı çekiyor
Hayat o kadar zor ki hep alttan ala ala psikolojisi yıllardır bozulduğu için şimdi ilaçlarını kullanıyor
Herşeyi iyi hoş anlatmışsınız ama o zaman bunun çaresini gözünüzü kapatıp bir ömür sinirini görmezden geleceksiniz
İleride düzelir meselesi yok bu işin.
Herşeye hazırlıklı olun.

Size birşey diyeyim mi Şırnak ta askerlik yapması da sinirini emin olun 2 kat artırmıştır
Kolay birşey değil çünkü
ama babamdan şunu biliyorum annemler 31 yıllık evli ve sinirli olan babamı çekiyor
Hayat o kadar zor ki hep alttan ala ala psikolojisi yıllardır bozulduğu için şimdi ilaçlarını kullanıyor
Herşeyi iyi hoş anlatmışsınız ama o zaman bunun çaresini gözünüzü kapatıp bir ömür sinirini görmezden geleceksiniz
İleride düzelir meselesi yok bu işin.
Herşeye hazırlıklı olun.

Sanirim insan gencten bir sekilde katlaniyor cekebiliyor ama yas illerledikce yillar gectikte insan öyle bir yipraniyorki patlama noktasina geliyorsun birzamanlar katlandigin adama/kadina tahamül edemiyorsun. Askerden yeni döndüyse evet o psikolojiyi daha atlatmamista olabilir maddi yük tasimayacagi kadarsa tabiki yorulur yipranirda konu sahibinin nisanlisi fazla geri kafali ve fazlaca maddi anlamda karsi tarafi kendine bagli kilmaya calisiyor.

Konu sahibi ne özel dersi vericeksin ben bunu pek anlamadim? Daha 21 yasindaymissin ögrentmen olamasin sanirim (türkiyedeki egitim sistemini bilmiyorum fazlaca)

Back
X