- Konu Sahibi esmeringunlugu
Iyi geceler bayanlar.
Cook sukur 3 senelik guzel bir iliskim var, 1 senedir nisanliyiz, 1 ay sonra da evleniyoruz hayirlisiyla.
Bu zamana kadar asla ciddi, asamadigimiz bir sorunumuz olmadi, bir sekilde her seyi hallettik. Birbirimiz icin fedakarliklar yaptik. 1 sene birbirimizin suratini sadece 1 kere gorerek, birbirimizi bekledik. Askerdeydi, Sirnak'ta. 2 senelik bir bolum okudugu icin 1 senelik yapti askerligini.
Babasiz buyudum, babam var ama yok gorusmem etmem. Bana babalik yapan o, cebime parami koyan, bir seye ihtiyacim varsa onu alan, yani bir baba kizina ne yaparsa yapti her seyi.
Ardindan biz evlenme karari aldik. O siralar maddi durumumuz iyiydi ama bir anda kotulesti. Ceyizin c sini alamicak duruma geldik. Tum ceyizimi hangisini istersem tek tek fiyatina dahi bakmadan aldi. Cok sukur iyi bir durumu var. Anneme maddi destek saglar, sanki evimizin babasi gibi iste.
Demek istedigim maddi manevi her daim yanimda olan, sac telim yere dusse kaldiran bir adamla beraberim sukurler olsun.
Ancak nisanlimda bir sinir ve kufur huyu var.
Yani, cok cabuk parlar cabukta soner ve ozur diler. Sadece bana karsi degil ailesine de oyle. Kendi evininde baba profili kendisi zaten. Ancak cabuk sonup ozur dilese de karsisindakinin kalbini kirdigini asla farketmiyor. Ve oyle ki, sinirliyken kalp kiracak bir sey soylediginde ustune giderseniz, daha da sinirleniyor. Bilemiyorum tum erkekler boyle mi? Duzeltmelisin kendini diyorum ama ozur dilerim ben bu sekildeyim yuk uzerimde kendime hakim olamiyorum diyor. Yaptigi iyiliklerin guzelliklerin yaninda, kalbinin karakterinin temizliginin yaninda siniri ufak ama kiriliyor insan iste, biliyorum tum yuk uzerinde, ustelik evlenecegiz masrafida artti. Calisayim diyorum hayir, gerek yok ki benim kazandigim yeter de artar diyor, oyle gormus annesinden. Onun icin kadin evde oturur evinin isini gorur, cocuguna bakar.
Sinirlidir evet ama bana kufur etmez asla.
Sinirlenir oyle kendi kendine savurur hakaret. Yaptigi her sey icin ona minnettarim Allah'a hep sukrediyorum bana boyle bi devirde beni bu kadar sevebilen bir adam verdigi icin ama bu sinir olayini nasil cozerim bayanlar?
Sanirim destan olmuus, ozur dilerim :)
Tesekkurlerr !
Nişanlınızın kadın algısı hiç hoşuma gitmedi de neyse konu bu değil.
"Tüm yük üzerinde" diyerek nişanlınızın sinirlenip hakaret etmesini meşrulaştırmışsınız. Sizin çalışmanızı istemediğine göre evlenince de tüm yük nişanlınızın üzerinde olmayacak mı? O halde hakaretlere devam mı diyelim?