- 7 Ocak 2021
- 28
- 18
- 8
- Konu Sahibi anaiswatterson1
-
+1Tamamen silinen instagram hesabı direkt kapanır giriş yapılmayınca instagram bütün verileri tamamen siler ve giriş yapılmaz. Fakat dondurursa istediği kadar açabilir. Şöyle bir şey daha var kapattıgı hesabı tekrar açtığında kapatmak istediginde 7 gün beklemesi gerekiyor. Yani öyle açıp hemen kapatamaz anlayacagınız. Burada bir yalan var gibi.
Hiç birşekilde bundan emin olamazsınız güvenmekten başka çareniz yok.. Ayrıca ne kadar saçma sapan birşey bu.. Madem tekrar açacak hesabı neden kapatıyor.. Hadi kapattın neden açıyorsun sürekliMerhaba hanımlar, nişanlım kullandığı instagram hesabını kapattı, yani tamamen sildi. Birkaç gün sonra telefonda konuşurken bana bir ekran görüntüsü attı, attığı görüntüyü instagramdan kaydetmiş. Önceden kaydetmiş olamaz çünkü konuşma sırasında görüntü alıp kaydetti ve bana attı. “Senin hesabın kapalı değil miydi?” diye sorunca da silip tekrar açıyorum dedi. Her neyse ben de kendi hesabımdan mesajlara girip o an hesabı açık mı diye baktım ama kapalıydı. Üzerinde fazla durmadım, silip tekrar açıp tekrar siliyor olabilir diye düşündüm ama içime de bir kurt düştü. Hesabı silik ama telefonunda hala uygulama var. Acaba benden gizli fake hesap açıp kullanıyor olabilir mi? Bunu ona nasıl sorabilirim, sorduğumda söyleyeceğini biliyorum ama sorma işi beni geriyor? Tamamen kafamda kuruyor da olabilirim ama ondan da mesafe olarak uzakta olduğum için böyle küçük şeyler bile bütün günümü mahvediyor. İçim rahat olsun istiyorum sizlerden yardım bekliyorum
Seni engellemiştir. Başkasının hesabından bakMerhaba hanımlar, nişanlım kullandığı instagram hesabını kapattı, yani tamamen sildi. Birkaç gün sonra telefonda konuşurken bana bir ekran görüntüsü attı, attığı görüntüyü instagramdan kaydetmiş. Önceden kaydetmiş olamaz çünkü konuşma sırasında görüntü alıp kaydetti ve bana attı. “Senin hesabın kapalı değil miydi?” diye sorunca da silip tekrar açıyorum dedi. Her neyse ben de kendi hesabımdan mesajlara girip o an hesabı açık mı diye baktım ama kapalıydı. Üzerinde fazla durmadım, silip tekrar açıp tekrar siliyor olabilir diye düşündüm ama içime de bir kurt düştü. Hesabı silik ama telefonunda hala uygulama var. Acaba benden gizli fake hesap açıp kullanıyor olabilir mi? Bunu ona nasıl sorabilirim, sorduğumda söyleyeceğini biliyorum ama sorma işi beni geriyor? Tamamen kafamda kuruyor da olabilirim ama ondan da mesafe olarak uzakta olduğum için böyle küçük şeyler bile bütün günümü mahvediyor. İçim rahat olsun istiyorum sizlerden yardım bekliyorum
Size attığı ekran görüntüsünü yükler misiniz ya da bana özelden atma şansınızMerhaba hanımlar, nişanlım kullandığı instagram hesabını kapattı, yani tamamen sildi. Birkaç gün sonra telefonda konuşurken bana bir ekran görüntüsü attı, attığı görüntüyü instagramdan kaydetmiş. Önceden kaydetmiş olamaz çünkü konuşma sırasında görüntü alıp kaydetti ve bana attı. “Senin hesabın kapalı değil miydi?” diye sorunca da silip tekrar açıyorum dedi. Her neyse ben de kendi hesabımdan mesajlara girip o an hesabı açık mı diye baktım ama kapalıydı. Üzerinde fazla durmadım, silip tekrar açıp tekrar siliyor olabilir diye düşündüm ama içime de bir kurt düştü. Hesabı silik ama telefonunda hala uygulama var. Acaba benden gizli fake hesap açıp kullanıyor olabilir mi? Bunu ona nasıl sorabilirim, sorduğumda söyleyeceğini biliyorum ama sorma işi beni geriyor? Tamamen kafamda kuruyor da olabilirim ama ondan da mesafe olarak uzakta olduğum için böyle küçük şeyler bile bütün günümü mahvediyor. İçim rahat olsun istiyorum sizlerden yardım bekliyorum
Kesinlikle katılıyorum. Fake hesaplar er ya da geç ortaya çıkıyor.böyle bir şeyi sormayın . Er yada geç çıkar merak etmeyin. durduk yere huzursuzlk çıkarıp gözunde paronayak gözukmeyın. Gözlemleyin sadece mutlaka çıkar merak etmeyin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?