Psijolojim bozuldu artık kemal tancaya girip 6 çift ayakkabı. Sarardan takım elbiseler. Bir giydiğini bir daha giymiyo herkkese dağıtıyo yemek yendiğinde mutlaka hesabı o ödüyo. Tamam bende yedirmeyi çok seviyorm ama bi yere kadar. O karar borcun içinde borcu olanlara para yolluyo. Para biriktirelim diyorm arabamı yenilycem diyo! Eşyaların bi kısmınu babama aldırırz diyo gerisini borç çekcekTutumsuz insanla geçim zor ama kendi ayakları üstünse durunca sandığı kadar kolay olmayacak babası mı geçindirecekmiş evi? Umarım dengelersiniz durumu...
O benden borç istiyo ben istycem de borcu ödemekten elinde para kalmıyo ki!!İnsanlar zaten düğün parasını genelde arabaya yatırıyor, ev alacak kadar para toplanmıyor. Kenarda dursun dendiğinde, her başın sıkıştığında harcanıyor. Sende her ay belli miktar para al ondan ve biriktir, kendi yapamıyorsa sen el atacaksın, söylemek zorunda değilsin ihtiyacım var de, borcum var de, şunu alcam de, al parasını. Nihayetinde beraber kullanacaksınız.
Bir kere normal konuş sakin sakin anlat derdini, Öğretmen yani aldığı maaş belli Allah büyükte para mı yollayacak yukardan tövbe yarrabbim.O benden borç istiyo ben istycem de borcu ödemekten elinde para kalmıyo ki!!
oy oy oyEş
Psijolojim bozuldu artık kemal tancaya girip 6 çift ayakkabı. Sarardan takım elbiseler. Bir giydiğini bir daha giymiyo herkkese dağıtıyo yemek yendiğinde mutlaka hesabı o ödüyo. Tamam bende yedirmeyi çok seviyorm ama bi yere kadar. O karar borcun içinde borcu olanlara para yolluyo. Para biriktirelim diyorm arabamı yenilycem diyo! Eşyaların bi kısmınu babama aldırırz diyo gerisini borç çekcek
Hep düzelir diye bekledim. Olmuyo şu saatten sonra çare lazımNasıl ömür gecer böyle adamla ?
Aileyi devreye sokun derim bosyere üzme kendiniHep düzelir diye bekledim. Olmuyo şu saatten sonra çare lazım
Evlenince tüm sıkıntı üstüme kalacak. Eşya parasını çok basite alıyo yaparız hallederiz en güzeli olacak diyo sonra stresle bana patlayacakBir kere normal konuş sakin sakin anlat derdini, Öğretmen yani aldığı maaş belli Allah büyükte para mı yollayacak yukardan tövbe yarrabbim.
Ailesi derken babası arayıp bana şikayet ediyo biriktirsin söyle söz geöiremiyo musun diyo ailesi de başedemiyo dostlarooo seninki asmis canim... kemalden 6cift ayakkabi nedir kuzum allah askina? inan evlenince cok zorluk cekeersin ... al karsina adam gibi konus anlat rahatsizligini ...yada ailesine soylesen garipmi olur acaba?
kendini trilyoner sanıyo heralde başka açıklaması yok :)oy oy oy
o ne lükstür öyle ne gerek varmış yahu
Hava
kendini trilyoner sanıyo heralde başka açıklaması yok :)
bence de, ogretmen maasiyla 6 cift ayakkabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?