nişanlım beni çıldırttıyo

Evet nişanlının dediği gibi, Allah büyük. O büyüklüğüyle de insana akıl fikir ihsan etmiş. Kullanabilene.

Bence de en doğrusu resti çekmek olur herhalde. Siz de onun karttan ev eşyası vs. alıp borç yaptırın diyeceğim de, bu sefer kara listeye girebilir borcu ödeyemeyip. Biraz tehdit etmek gerekir herhalde

Dişimi göstermem lazım kızlar. Şu saattrn sonra ya beni dinler ya kendi bilir. Başka yolu yok bulacak ortayı. Sorumluluklarını farketmyosa ben zorla göstercem.

Sıkma canını tatlım ben eşmle 2yıl nişanlı kaldım bu süre zarfında bit sürü problem yaşadık ve hepsini halledik çogunlukla ben aynı senin nişanlın gibiydi eşim ama şimdi görsen sorumluluk sahibi hiç dert etme bunlar zamanla düzelicek sorunlar önemli olan birbirinizi sevmeniz zamana bırak

Ne sebeple mi ,madem sebep yok neden sikayetcisin o halde.Bu konuyu bizle derlesince nisanlinin düzeleceğini mi saniyorsun.İyi yıllar geçer de kötü dakikalar geçmez.,sevgiyide bitirir.Aile demissin,evlendinmi kapini kkapattım mi herşey dışarda kalıyor.Ailen senin kötülüğünü dusunmaz inan.
Bu forumda aynı durumdayken şikayetçi

Çoook teşekkür ederim canım umut oldu bna inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…