Nisanlim beni cok uzdu hala uyuyamadim sizce hakli miyim?

Hakli miyim siz olsaniz ne yaparsiniz?

• Evet

OY: 84 92,3%
  • Hayir

OY: 7 7,7%

• Ankete Katılan
    91
Bence evlenme o hödükle.
Böyle dediğim için kızmamışsındır umarım
Ama şimdiden böyle davranıyorsa sonra çok ilgili olmasını bekleme. Ya da kırıldığını belli et diyeceğim de, pek anlayacak gibi gelmedi bana

ben hastayken ki hastaneye gidebilecek durumdayken benı bırakıp gıdecek adamla evlenme fıkrımı bır kez daha sorgulardım.

Haklımıyım diye soruyorsun ya. Ben o yüzüğü ona yediririm. Merhametsiz vefasız bir eşle ömrünün geri kalanını geçirmeye hazır mısın?

Sakın gelipte "özünde iyi biri" falan deme. İnsanın iyiliği böyle zamanlarda anlaşılıyor.

ben hastanede yatıcam da benim sevgilim nişanlım dediğim kişi evde uyuycak ha
:/
paralarım onu valla.

Ben fenalaşıp hastaneye gideceğim diyeceğim o annesine sigara yetiştirmeliyim diye evden çıkacak...
Yok daha neler duyacağız.
Madem paşamız için annesinin sigarası bu kadar önemli parmağınızdaki yüzüğü çıkarın sigara paketinin üzerine koyun.
Şimdi bu kadar hayatınıza müdahale ediyorsa annesi ileride daha çok karışma hakkı bulacak.
Etek meselesinde nişanlınıza diyemediniz mi ben bu zamana kadar nasıl kalkıp oturacağımı öğrendim diye,
Siz tepki göstermedikçe annesi cumhuriyetini ilan etmiş resmen.

Ben sizin yerinizde olsam aynı annesinin taktiğini uygularım, sürekli annesi yanındayken ararım. Görsün bakalım nasıl oluyormuş... Hastaneye mi kaldırdılar sizi neden susuyorsunuz arayın kalksın gelsin. Annesine sigara için hazır asker olan bu adam sonuçta...

Yok inan yalnız degilsin bnmkide aynı alttan alttan yapacagını yapar esimde ne yapıyo kadın iyiliğini düşünüyo işte der

emın ol ilerde evlenırse daha çok çekersin böyle ınsanalr annencıler hıç deişmezler

oyy en nefretlik model kaç uzaklaş yol yakınken yakma hayatını

Kv nişanı attırtır size . Şöyle otursun böyle otursun ne ya . İnsan giydiği kıyafeti kontrol edebileceğini düşünmese zaten giymez .

Yok inan yalnız degilsin bnmkide aynı alttan alttan yapacagını yapar esimde ne yapıyo kadın iyiliğini düşünüyo işte der

Valla yalnız değilmişim ya
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim şeytan diyor bu kaynanaları vur birbirine

Kadın öyle bi profil çizmiş ki her lafı ediyor iyi niyetli oluyor vay arkadaş ya...

ayy anneci erkek!!! kayinvaliden nisanlina kardesinden daha duskunse yandin evlenincede anasinin sozunden cikmiyorlar umarim duzelir annesinin sigarasi senden onemlimi cok ayip etmis eger duzelecegine umidin yoksa hic zorlama derim ileride daha cok uzulursun hakkinda hayirlisi olsun ins.

bu tarz ana kuzusu tıplerden hayır gelenı gormedım , bence yol yakınken kapıyı goster arkadasa ki

dipnot: cogu erkek evlendikten sonra anasına daha da bı duskun hale gelıyor ya da anaları ogullarına duskun hale gelıyor...

Kayinvalidenin aramasi yuzunden mi fenalastin? Nisanlinin haraketi cok yanlis olmus. Gitse bile en azindan insan arar nasil oldun diye. Hic birsey sormadan ben yatiyorum hayatin demeside bi garip umusamiyor sanki. Nisanlim boyle yapsa cok kizardim herhalde

Bende çok bozulurdum ... Hastane de oldugunu bile bile , hiç aramamis ve tek mesaji "ben yatiyorum iyi geceler" olmus. Ayip etmis. Bence onunla bu konuyu konus. Kayinvalidenden hiç bahsetmeyecem, hersey ortada... Bazi arkadaslar demis, çekecegin var bu insandan o bastan belli.
Saglicakla kal

öncelikle tansiyon bu şakaya gelmez yüksek olduğunu gördüğünüz an evde düşmesini beklemeden gidin derim.Nişanlınızın sizi alıp hastahaneye götürmesi lazımken çekip gitmiş kırılmaka haklısınız

Mesela benim kayinvalidem 5 senede ilk kez bugun beni aradi..bebegin cinsiyeti sordu ki bence kocam ona soyledi ve birkaç gun once annen 5 yildir bir kere aramadi dedim.numarami seninkinle ayni aldim yine aramadi dedim..neyse bana hep og
Genel olarak odunlar..kimi evlendikten sonra odunlugunu belli eder seninki biraz erken belli etmis..

benim eşim de ben 40 derece ateşli yatarken beni günlerce işim çok önemli bu günleri kaçıramam diyerek yalnız bırakmıştı. aynı haltı ben merdivenlerden düşüp belimi incittiğimde de yemişti.
hiçbir zaman bir erkekten, bir kadın şefkatini bekleme bebeğim. beklentiye girersen canın çok, çok yanar...

Nişanlıyken gördüğün değerinin çeyreğini hesapla evliliğe.
Ona göre karar ver.

Hem haklı hem haksizsin
Askerlik olayında haksızsin

Hastanede sormaması konusunda haklı

Bu arada tansiyonun çıkacak kadar bir şey yok durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…