Nisanlim beni cok uzdu hala uyuyamadim sizce hakli miyim?

Hakli miyim siz olsaniz ne yaparsiniz?

• Evet

OY: 84 92,3%
  • Hayir

OY: 7 7,7%

• Ankete Katılan
    91

yemin toreni meselesine cok takilmayin bence. ne de olsa sizin nisanlinizin yemin toreni degil bosverin diye dusunuyorum. onun disinda kaynananiz ayni benim eski kaynana gibi. batmayan diken : kotu sozleri soyluyor ama hic kendisi soylemiyor gibi duruyor ve sizi kucuk dusurmeye ugrasiyor. ben iki kez hastalanmistim. ikisindede nisanlim cok uzuldu. yada oyle durdu bilemiycem cunku simdi ayrildik. ama ikisindede her saat basi iyimisin diye sorardi. bunu sizin nisanlinizi kotulemek amacli soylemiyorum tabiki ama hal hatir soranda kolayca terk edebiliyor yani...

Al benim kaynanadan bi daha varmış Ben türünün son örneği sanıyordum
İyi niyetli gibi söyleyip laf sokuşturmalar inanın ilerde daha çok sinirinizi bozacak.
Bizimki mesela beraber oturup bi laf konuşursun hemen iyi niyetle örnek verir gibi konuşarak herşeyi duyurur eşime bi şikayet edecek olsa masum ayağına yatıp boynunu büke büke anlatır yazık kadına dersin..
Allah yardım etsin sana da şimdiden mesafeni koy ,çok yumuşak olma ,ketum ol biraz gerekirse...
Nişanlının yaptığı da hoş olmamış ilgisiz davranmış biraz kırıldığını belli et.

Aynı şekilde düşünüyorum. Ne işim var nişanlımın kardeşinin yemin töreninde. Kv de belki başına bir şey gelir bir şey olur düşüncesiyle evlenmeden uzak tutmak istiyordur.

Bence en büyük sorun nişanlının vurdumduymazlığı. Ömür geçmez.

Annesi gelirken sigara getir dedi diye mi fenalaştınız Allah aşkına bana abartı geldi ayrıca hastanelik olacak kadar nasıl yükseldi tansiyonunuz sinirlenecek birşey yok ki bunlarda bazı şeyleri görmezden duymazdan geleceksin illa yemin törenine gitmek zorunda değilsin ki. Evlenince daha çok hastanelik olursun o zaman.

Sorun varken kız napsın. Evlenipte ölsün mü? Hayat aşk evlilikten anladığın bu mu?

Hoş sende altınları adamlar ağızlarıyla istemelerine rağmen aylarca vermiyodun.

Niyetim altinlarin ustune yatmak falan degil benim. evlilik ölmek mi. herkes tartisiyor. herkesin kotu gecen zamanlari var.
kimse dort dortluk degil.

neden her nisanliya nisani at her evliye bosan diyosunuz.

Belki direkt böyle demek doğru gelmiyor ama daha nişanlıyken bu kadar umursamaz bir adamla evlenmektense nişanı atması ayrılması çok daha mantıklı. Kk da "boşanamıyorum" temalı onlarca konu okuyoruz. Çoğu evlenmeden önce de bir çok gerçeği görüyor. Değişir, düzelir, evlenince sorun olmaz kafasıyla bakıp evleniliyor.

Valla kim kizarsa kizsin bana ama bende o kafadayim. benim konulari okudunuzmu siz bilmem ama bende su an bi çok seyi goruyorum ama sevdigim ksiye karsi nefret besleyipte hersey bitti artik diye kestirip atamiyorum. olmuyor yapamiyorum. onun bende begenmedigi huylarim var benimde onda var. ama sonrada diyorumki kimse 4/4 degil.
ya yerine gelen gideni aratirsa diyorum.
hem zaten cevremede bakiyorum buraya uye oldugumdan beri burdaki konulari ve yorumlari okuyorum kimse ne evlendigi ne de nisanlandigi kisiyi begenmiyor.

Bu aileden size hayır gelmez,nişanlınızda etki altına girer ki gşrmişde zaten,duyarsız bir tip..ayrılın demiyorum ve yaşayabileceklerinizi iyi analiz edin..

Altın mevzusundan bahsedince hatırladım. Adınıza üzüldüm. Bakış açınızı değiştirmek imkansız. Pek bir yorum yapmak istemiyorum onun için.

Ancak burada konu ve yorumlarla ilgili yanılıyorsunuz. Zaten konu açanların çoğu problemleri olduğu için açıyor. Haliyle konularda memnuniyetsizlikleri okumanız normal.

hepinizin yorumuna saygim sonsuz. zaten buraya yazmamizin amacida tecrubelerden yararlanmak.
ben buraya konu actigim zaman ve nisanlandigim kisiyle tartisma yasadigimizda oturup hungur hungur agladim. nasil inandim nasil guvendim ben bu adam sandigim kisiye diye. ama niye bilmiyorum simdi surekli onu aramak istiyorum. surekli bi yol bi cozum arama pesindeyim. aptal salak miyim orasini bende cozemedim. bi dusunuyorum beni bu kadar uzdu niye arayacamki diye bide dusunuyorum o kadar hayal kurdum o kadar anilarim var simdi nasil ayri yol cizecez ikimizde diye.

Belki biraz duygularınızı bir kenara bırakıp olayları değerlendirirseniz daha kolay olur.
Evlenip evlerinizi ayırdığınızı, çocukların velayetleriyle uğraştığınızı düşünün. İnsanlar bunları yaşarken nişan atmayı bence gözünüzde büyütmeyin.
Hayal kurmaya değecek insanlar karşınıza çıkacaktır.
Herşeyin hayırlısı olsun.

Allah aşkına kaynının yemin töreninde ne işin var daha nişanlısın sen o kadar girme aile işlerine şimdiden
Zaten kaynanan sana laf sokmaya yer arıyormuş ağzına laf verme
Nişanlıyken bana böyle bir şey için ısrar etseler bile gitmezdim

Hastalık konusunda hal hatır sorabilirdi çok ilgisiz davranmış
Ben olsam iyi geceler hayatım yazdığında "hastanede gecem çok iyi geçiyor ama senin pek umrunda değildi zaten" yazıp telefonu kapatırım sabaha kadar da açmam
Ya tamam fazla trip insanı bıktırır da gerektiğinde de atın yani

Herkesin bana soyledigi seyleri sizde soyluyosunuz. haklisiniz. bu kadar kisi ayni seyi soylerken demekki yanlislik benim dusuncelerimde. ama cok kirici konusanlar var. buraya yaziyosak dertdimizi paylasiyoruz. yangina korukle gitmenin anlami yok.

Herkesin bana soyledigi seyleri sizde soyluyosunuz. haklisiniz. bu kadar kisi ayni seyi soylerken demekki yanlislik benim dusuncelerimde. ama cok kirici konusanlar var. buraya yaziyosak dertdimizi paylasiyoruz. yangina korukle gitmenin anlami yok.

Yorumları seçerek değerlendirmek lazım. Hepsini dikkate almaya gerek yok.
Bir de bize normal gelen yorumlar konu sahibini rahatsız edebiliyor. Psikolojiler bakış açıları farklı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…