• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni kayınvalideme rezil etti

bir anlayan daha çıktı teşekkür ederim,benim hatam zaten kabul ediyorum ama oda saklamayı beceremedi annem o babamamı erkek kardeşimemi gösterdim sanki diyo hala olayı anlayamadı

Söyle anlatin: benim sana sacimi göstermemem lazim. Annenin sacimi gördügü mevzu degil. Benim sana sacimi gösterdigimi bildigi icin kirginim.
Belki anlar :110:

Sanırsın başka bi yerini görnğşte rezik etti beni diyosun öyle bi başlık atmışsın ki dedim noldu acaba kızım kayınvalidenden değil nişanlından saklaman gerekti yapmamışsın o senin tercihin ama bunda rezil oluncak bir şey yok ne bu abartma sonra kocam nişanlım benimle ilgilenmiyo diye konu açar akıl istersiniz yapmayın biraz mantık lütfen

Arkadaşlar iyi akşamlar o kadar üzgünüm ki,ben kapalı bi kızım yaptığım doğru değil yadırgayanlarınız olabilir ama nişanın verdiği rahatlıkla başım açık şekilde kameradan görüşüyoruz bazen resim falan gönderiyorum,dün akşamda 4 yaşındaki yeğenimle komik bi video çekmiştim onu gönderdim nişanlıma,öldük gülmekten ya bu nasıl bişey dedi bende öldük derken anlamadım dedim annemede gösterdim dedi benim başımdan aşağıya kaynar sular döküldü,nasıl gösterirsin ya bu bizim özelimiz değilmi dedim oda ne var bunda o seninde annen dedi bende sorun o değil senin özensiz davranman dedim özür dilerim düşünemedim dedi ama o kadar kırgınımki rezil oldum bidaha hayatta bakamam kayınvalide adayımın yüzüne

abartma istersen :)
4 yaşındaki çocukla çekilen videonun nesi özeliniz olabilir?

Kv haram değil saçın ama nişanlına haram. Kadın seni ayıplayacagı icin rezil oldum sanıyorsun galiba ama zaten inancına göre Allah görmüyormu? Bu daha mühim değilmi senin icin kv ne düşündüğünden ziyade. Valla cok ilginç kafalar var arkadas su hayatta :KK14:

Kayınvalide adayı ne anlamadım... Nişanlınmı değilmi?önce o net olsun... Öte yandan da nişanlı adayın yanlış yapmış sana sorması gerekirdi..

Kv haram değil saçın ama nişanlına haram. Kadın seni ayıplayacagı icin rezil oldum sanıyorsun galiba ama zaten inancına göre Allah görmüyormu? Bu daha mühim değilmi senin icin kv ne düşündüğünden ziyade. Valla cok ilginç kafalar var arkadas su hayatta :KK14:
sana şöyle anlatayım çünkü konuyu doğru anlamışsın cevap vermek istedim: nişanlılar arasında özel şeyler olabilir benimde özelim resmimi göndermek oldu bu tamamen benim hatam ama nişanlmın annesine göstermesi artık onun hatası oldu çünkü diğer kısımla ben ilgileniyorum annesine göndermesiyle kendisi,yargılamak sana düşmez

Ayyyyy büyütme ya ne var kadında izlemiştir
Ne kadar neşeli bi gelinim var demistir.
Bu kadar küçük sebeplerden tartışma çıkarma :KK45:

sana şöyle anlatayım çünkü konuyu doğru anlamışsın cevap vermek istedim: nişanlılar arasında özel şeyler olabilir benimde özelim resmimi göndermek oldu bu tamamen benim hatam ama nişanlmın annesine göstermesi artık onun hatası oldu çünkü diğer kısımla ben ilgileniyorum annesine göndermesiyle kendisi,yargılamak sana düşmez
Ben ne diye yargılayayım arkadasım, leküm diniküm veliyedin anlayana ;-) banane istersen çıplak resmini gönder, burada konu açan sensin.
Onun hatası diye bişey yok, hata senin, bunu düşünmeliydin, biri görür telefonunda yanlışlıklada olsa diyerek düşünmeliydin. Nişanlılar arasında özel şeyler onun haram olmasını ortadan kaldırmıyor şekerim, kv rezil olmanda, ayy bu bizim gelinde hic cekinmiyor, haram maram dinlememiş diyecek olmasından cekiniyorsun

Açtıgın baslık yanlış. Nişanlın rezıl etmemıs senı kendı kendını rezıl etmıssın.

kafam almadı benim
sorun saçlarını nişanlına gösterdiğini kv nin öğrenmesi sanırım

ama kadının buna takacağını düşünmüyorum
bence hiç konuşmayın bu konuyu
kadının aklına gelmediyse de gelecek yani

Ben ne diye yargılayayım arkadasım, leküm diniküm veliyedin anlayana ;-) banane istersen çıplak resmini gönder, burada konu açan sensin.
Onun hatası diye bişey yok, hata senin, bunu düşünmeliydin, biri görür telefonunda yanlışlıklada olsa diyerek düşünmeliydin. Nişanlılar arasında özel şeyler onun haram olmasını ortadan kaldırmıyor şekerim, kv rezil olmanda, ayy bu bizim gelinde hic cekinmiyor, haram maram dinlememiş diyecek olmasından cekiniyorsun
düşünememiş olabilirim çok emindim kimsenin görmeyeceğinden ben buraya yargılanmak için konu açmadım ben niye yargılayayım diyerek hala devam ediyosun gerek yok konu benim dini bütünlüğüm değil

kafam almadı benim
sorun saçlarını nişanlına gösterdiğini kv nin öğrenmesi sanırım

ama kadının buna takacağını düşünmüyorum
bence hiç konuşmayın bu konuyu
kadının aklına gelmediyse de gelecek yani
evet doğru anlamışsınız kadın zaten takmamış çok gülmüş şuandada ailesiyle gayet keyifliymiş ama ben çok utandım

düşünememiş olabilirim çok emindim kimsenin görmeyeceğinden ben buraya yargılanmak için konu açmadım ben niye yargılayayım diyerek hala devam ediyosun gerek yok konu benim dini bütünlüğüm değil
Ay tatlım ben seni hangi cümlemde yargılamış olabilirim söylermisin? Ben haram konusuna değindim cünkü utanacak bişey yok rezil oldum diye düşünme, kulundan utanma yani Allah dururken, benim anlatmaya çalıştığım bu. Senin neden sürekli konu açtığını şimdi daha net anlıyorum, herşeyi yanlıs anlamaktan vazgec

Eee sonuç ne şimdi nişanlın gösterdi sen utandın da biz ne yapalım nişanlını mı arayalım KV ni mi ? millet yorum yapıyo tmm hatalıyım diyorsun ne dememiz lazım ne yorum yapalım yani allah aşkına önceki konularını da okumuştum nişanlına karşı bu gereksiz ve ani çıkışlarını frenle artık adamın da bi sabrı vardır diye düşünüyorum...:KK14:

neden küçük düşesin
ev hali çocuk ile oynuyorsun

haaa nişanlıma açık göründüğümü annesi gördü dersen de öyle foto çektirdiğine göre bu çok da sorun değil gibi

seni rahatlatacaksa dışarda da milyonlarca kadının başı açık, saçları görününce namussuz falan olunmuyor

Eee sonuç ne şimdi nişanlın gösterdi sen utandın da biz ne yapalım nişanlını mı arayalım KV ni mi ? millet yorum yapıyo tmm hatalıyım diyorsun ne dememiz lazım ne yorum yapalım yani allah aşkına önceki konularını da okumuştum nişanlına karşı bu gereksiz ve ani çıkışlarını frenle artık adamın da bi sabrı vardır diye düşünüyorum...:KK14:
bişey yapmanıza gerek yok yorum yapmayın mesela işinize gelmiyosa, burası dert topiği hepsi dert olarak görülüyorki bikere bile taşınmadı

Back
X