Kesinlikle.Evlenince ne olacagindan haberi vardır ins.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle.Evlenince ne olacagindan haberi vardır ins.![]()
Nisan yapinca gösterip opturmuyoruzNe demek ya. Nişanlı olunca öpme izni mi oluyor. Pamuk kalbi çıt![]()
E kuzum niye sasiriyorsun o zaman tabiki öper yaniKesinlikle.
Ovvv söylemeyelimEvlenince ne olacagindan haberi vardır ins.![]()
Kızlar kendi kocamdan bahsetmiyorum şaşırmayınBu devirde insanın kocası dudaktan opmuyor ya okudukça sinir oluyorum şuan![]()
Yazık adama ya..Nişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Neden?Yazık adama ya..
Aynen öyleNeden konu sahibiyle dalga geçer tarzda cevaplar yazılıyor. Belki kız evlenmeden böyle şeylerden hoşlanmıyordur. Söylemiş zaten istemiyorum diye. Saygı duyulmamış konu sahibinin söylemesine.
Bu işten hayır gelmez ayrıl. İçine heyecan geleceğine zoruna gitmiş belliki formalite ilişkiniz
Benim hislerimi nereden biliyorsunuz acaba. Hislerimden ve nişanlılık sürecimden bahsetmedim oysa ki.Bu işten hayır gelmez ayrıl. İçine heyecan geleceğine zoruna gitmiş belliki formalite ilişkiniz var.
Dini hassasiyetleri olan biri misiniz bu yüzden mi rahatsız oldunuz ona göre cvp verecegimNeden?