• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni öptü?

Hanımlar neden dalga geçiyorsunuz?
Belki konu sahibesinin kendince kuralları vardır, illa bazı sebeplerle hassasiyetleri olması gerekmez, belki birilerinin aracılığıyla tanıştırılıp hemen nişanlandırıldığı biridir, her ne kadar açtığı konularda kendisi ve nişanlısıyla ilgili detay vermemiş olsa da, arada flört etme dönemi olmadığı anlaşılıyor, nişanlısıyla ilgili çekinceleri olabilir değil mi?

Nişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Neden opmemesini soylediniz? Dini hassasiyet mi baska tabular mi?

21.yuzyila geldik... Sevgi karsilikli bir seydir siz de onu opersiniz dertlenmeyin bu kadar. Sevismeden evlenecegim demeyin sakin, vayy canina iyi cesaret 👍🏻

Gerçekten çok ilginç. Dini kaygıları olduğu aşikar bununla dalga geçilmesi falan... Gerçi burda herkes her şeyle dalga geçebiliyor. Şiddet gören kadınları koruyup gözetio, erkeğe alev atan gözlerle bakarken asıl şiddeti burda biz birbirimize yapıyoruz. Bu yapılan duygusal şiddettir.

Bu dalga geçen kesime kayıtlardan bakılsa çoğunda veya hepsinde din bölümünde islam yazar. Elhamdülillah müslümanım derler. Dünyada hiçbir dinden kimse yokki kendi diniyle dalga geçsin değerlerini hiçe saysın düşürsün. Malesef bu bilinçkaybı bu kendini bilmez davranışlar ve hisler bu gibi hadsiz kimselerde var burda dalga geçenlerde var. Ve malesef ki çoğunluktasınız ne yazıkki keşke azalarak yok olsa sizdeki bu acınası bakış açısı ve düşünceler. Hadi herşeyi bıraktım bir kenara saygısızlığınız diz boyu hadsizliğiniz bir o kadar. Bu cüreti nerden buluyorsunuz?
Siz konu sahibi birşey size ters geliyorsa terstir kurallar bellidir inanışınızda. Bunu burda sorarak siz de fırsat veriyorsunuz. İyi niyetli bulmadım sizi.

Bu devirde insanın kocası dudaktan opmuyor ya okudukça sinir oluyorum şuan 😤
Evet dogru noktaya parmak bastın.benim eşimde işe giderken Buse kondurmak dısında hiç opüşmüyoruz artık😅😅 sevgiliyken opusurduk,nişamlıyken kısa opucuklere geçti.evlennce tamamen kalktı.ki ben sabah aksam mutlaka diş dil damak fırçalarım.adi herif ya 😜 konu sahibi kıymetini bil nşşanınlının evlennce zor gorursun opusmeyi.

Evet dogru noktaya parmak bastın.benim eşimde işe giderken Buse kondurmak dısında hiç opüşmüyoruz artık😅😅 sevgiliyken opusurduk,nişamlıyken kısa opucuklere geçti.evlennce tamamen kalktı.ki ben sabah aksam mutlaka diş dil damak fırçalarım.adi herif ya 😜 konu sahibi kıymetini bil nşşanınlının evlennce zor gorursun opusmeyi.
Yaa gerçekten mi 👀
Ben ironi olsun diye yazmistim aslinda 🤦
Neden opusmuyor acaba yani evlilikle alakalı degildir heralde
Ben günde 3-5 kez öpüşürüm kocamla alışkanlık oldu heralde ölmeden olunca garip gelir gibi 🙈

Aranızda bir şeyler konuşulmuş ki açıkça yasaklar çizilmiş. Valla yasak diye konuşunca o şey daha çok isteniyor. Öpüşmek istemeyen biriyseniz bunu konuşmamalıydınız. Öpüşmek diye bir eylem, dünya üzerinde yokmuş gibi davranmalıydınız.:KK70:

Aranızda bir şeyler konuşulmuş ki açıkça yasaklar çizilmiş. Valla yasak diye konuşunca o şey daha çok isteniyor. Öpüşmek istemeyen biriyseniz bunu konuşmamalıydınız. Öpüşmek diye bir eylem, dünya üzerinde yokmuş gibi davranmalıydınız.:KK70:
Öpüşme yasaklanamaz En Büyük KK
Öpüşme hakkımızı kimse elimizden alamaz :KK8:

Yaa gerçekten mi 👀
Ben ironi olsun diye yazmistim aslinda 🤦
Neden opusmuyor acaba yani evlilikle alakalı degildir heralde
Ben günde 3-5 kez öpüşürüm kocamla alışkanlık oldu heralde ölmeden olunca garip gelir gibi 🙈
Farkettim sonradan ironi oldugnu yazmıs oldum artık😅 valla ya sevgiliyken ne güzeldi.artık soruyorum agmzımda koku oluyormu yoo diyor peki neden ssvişinxe ya da oyle bosbos takılınca opüşmüyoruz hiç diyorum.napim TV izlerken bi yandan dudak mı opeyim oturyoz işte yanyana diyor😅 epeki sevişince neden olmuyor diyorum o anın hazzıyla dudakmı geliyor aklıma diyor🤦🏼‍♀️ cekingen biraz opusunce agızlar vıcık vıcık olıyor sevmiyorum diyorskdkks

Back
X