- 20 Temmuz 2016
- 61
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi ezra melek
-
Merhaba,
10 gün önce 4 yıllık sevgilimle nişanlandık. Pazar günü de yani 4 gün önce nişanlım,erkek kuzeni ve ben denize gittik. Ben yüzme bilmiyorum ve ciddi derecede korkuyorum. Gece yatarken denize girdiğimi düşündüğümde bile boğulacak gibi oluyorum o dereceBende bu durumdan çok rahatsızım ama yapamıyorum olmuyor. Her neyse.. Limana gittik,tekneye bindik vs. beni limanda denize sokmaya çalıştı ben senin elinden tutacağım dedi ama bir türlü cesaret edemedim.Ağlayacak gibi oldum ve girmedim. Orda bana tepkisini gösterdi sabahtan akşama kadar konuşmadı benimle ve 4 gündür de konuşmuyor. En son neden böle yapıyorsun diye mesaj attığımda ben senin kadar ruhsuz bir insan görmedim,elinden tutacağım dediğim hale hale girmeyecek kadar salaksın,ben böle saçma bi ilişki istemiyorum gibi şeyler söyledi.. Ben sadece sana yazıklar olsun diyebildim.. Yüzme bilmiyorum ve korkuyorum diye ilişkimi,sevgililiğimi sorguladı.. Benim kadar ona kimsenin katlanamayacağını söyleyen insan beni ruhsuz ilan etti.. Çok üzgünüm. ve çok mutsuzum..
Hayır kesinlikle değildi.. Anlayış gösterirdi. Bundan önce birkaç kez daha gittik. O zamanlar kucağına alırdı beni veya zorlamazdı. Ama bu sefer çok sert tepki verdi.nişanlanmadan önce böyle değil miydi? adam son 10 günde değişmedi di mi? 4 yıldır tanıyosunuz riski almışsınız artık. kendi düşen ağlamaz.
Hayır kesinlikle değildi.. Anlayış gösterirdi. Bundan önce birkaç kez daha gittik. O zamanlar kucağına alırdı beni veya zorlamazdı. Ama bu sefer çok sert tepki verdi.
O da suyu çok seviyor. Ama ben dediğim gibi düşündükçe bile boğulacak gibi oluyorum. Eskiden birkaç kez boğulma tehlikesi geçirdim. Yenmeye çok çalıştım. Özel derslere gittim ama nafile.. Olmuyor.. 10 günde ne oldu bu adama anlamıyorum..Nisanliniz abartmis sacmalamis orasi kesin de... Ben de cok sinirlenirdim karsimdaki boyle yapsa. 5 yasindaki kuzenimi havuzda benimle yuzmesi icin ikna ettim, diller doktum. O bile yuzdu bana tutunarak. Tamam yuzme bilmiyor olabilirsin ama sudan korkan insana hic katlanamam. Ben bu konularda cok cesur bir insanim karsimdakinden de ayni cesareti bekledigim icindir belki de bilmiyorum. Bebek gibi sudan kacman olmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?