- 20 Temmuz 2016
- 61
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi ezra melek
-
Olmuyor. Çünkü en son beraber havuza gitmiştik. İlk başlarda sıkın tı yoktu. Beraber giriyorduk. Beni kucağına falan alıyordu. Ama bir keresinde omuzuna aldı zorla ve beni aşağı attı. Korkum daha çok arttı.Tamam o zaman sevgilin değişmiş ya da durumdan sıkılmış. Her gittiğinizde korkunda bi gelişme oluyor mu?
Vay öküz, eğlenme anlayışı bu demek.Olmuyor. Çünkü en son beraber havuza gitmiştik. İlk başlarda sıkın tı yoktu. Beraber giriyorduk. Beni kucağına falan alıyordu. Ama bir keresinde omuzuna aldı zorla ve beni aşağı attı. Korkum daha çok arttı.
Yok zaten ben soğumam ironi yaptım orada.Yok canim siz sogumayin da ben sogurdum diyorum. Belki de nisanlisi da benimle benzer karaktere sahip bir insan. Benim dusununce bile sinirlerim bozuluyor denizden korkan insana napiyim
Hakkaten, sanki fobilerin mantığı var.Ayyy demeyin öyle!!!
İnsanların fobileri var diye ayrılmak da neyin nesi?
Ben kendimi bildim bileli yüzerim ve paraşütle uçarım.
Kocam ben havadayken fotoğrafımı zor çeker korkudan.
Napiyim şimdi özgürlüğünden mahrum kaldı diye soğuyayım mı ondan?
Bilmiyorum ama böyle bir şeye bu kadar aşırı tepki vermesi hiç normal değil. Dediğiniz gibi başka sebepler olabilir dicem ama tüm gün beraberdik bişey olsaydı anlardım.. Moral olarak gerçekten çok kötüyüm. Suçum günahım yokken sırf bu yüzden böyle bir duruma düşmek çok huzursuz ediyor beni. Ayrılmak kolay değil daha 10 gün önce nişan yaptım bunu nasıl açıklarım ben aileme..Ya hu bazi yorumlari cidden hayretler icerisinde okudum. Su,deniz korkusu, yükseklik korkusu, dar alan korkusu falan bunlar öyle "ah canim ben sana güveniyorum" hoop diye ucup gidecek asilacak seyler degil. Asil benim korkumu bildigi halde karsimdaki israr etse ben ona sinir olurum. Suya girmeye cesaret edemedigim icinde korkak olmam.
Nisanlinizin yaptigi saygisizliktan baska birsey degil. Banada sanki daha öncesi varmis gibi geliyor. Normal seven bir insan bunun icin böyle kizmaz, saygisizlik yapmaz helleki sogumaz. Yada baska birseye kizdi acisini sizden cikariyor.
Kusura bakma da alttan alıp,ona öğretmen gibi doğruyu anlatmaya çalışana kadar,kimse bana salak diyemez deyip ayırlmayı denesen.Bana her sinirlendiğinde sürekli bunu yapıyor ben alttan almaya ve yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama nuh diyo Peygamber demiyor.
Iste bu da benim elimde olan bir sey olmadigi icin katlanamazdim diyorum. Benim icin onemli bir durum demek ki. O yuzden insanlar evlenmeden/nisanlanmadan once tatillerine gitsinler, birbirlerini ve hobilerini tanisinlar, hosgorulu olamiyorlarsa devam edip hayatlarini zindan etmesinler. Bu olayin cozumu bu. Nasil bu kizi yuzmeye zorlayamazsak nisanlisini da anlayisli olmaya zorlayamayiz. Adamin hassas noktasidir belki.Yok zaten ben soğumam ironi yaptım orada.
Varsın uçmasın ben uçarım onun yerine de.
İnsanların fobileri,takıntıları hangi travma sonucu ortaya çıkmıştır bilemezsiniz.
Emin olun onlar da relax olmak isterler,bizim heyecanlarımıza ortak olmak isterler ama ellerinde değil.
Bakın şunu anlayabilirim.Iste bu da benim elimde olan bir sey olmadigi icin katlanamazdim diyorum. Benim icin onemli bir durum demek ki. O yuzden insanlar evlenmeden/nisanlanmadan once tatillerine gitsinler, birbirlerini ve hobilerini tanisinlar, hosgorulu olamiyorlarsa devam edip hayatlarini zindan etmesinler. Bu olayin cozumu bu. Nasil bu kizi yuzmeye zorlayamazsak nisanlisini da anlayisli olmaya zorlayamayiz. Adamin hassas noktasidir belki.
Cok haklisiniz. Hakareti kimse savunamaz. Bu lafi duyduktan sonra yapmasi gereken de kiza kalmis artik.Bakın şunu anlayabilirim.
Ortak zevkler olmalı,ortak keyifler paylaşılmalı tamam burada hemfikiriz.
Ancak kız korkuyor diye de "salak" denmemeli.
Aslına bakarsan "salak" diyen de değil o lafı duyup yüzüğü çıkarmayan da kabahat bana göre.
Artı olarak,yarın kimin nasıl bir fobiyle,takıntıyla yaşayacağını hiç kimse bilemez.Hakkaten, sanki fobilerin mantığı var.
Hayatta bir çok şeyin üstesinden tek başına gelebildiği halde, asansöre binemeyen bir sürü insan biliyorum.
Ki bayan, daha önce boğulma tehlikesi atlattım diyor. Bu büyük bir travma .
Bilmiyorum ama böyle bir şeye bu kadar aşırı tepki vermesi hiç normal değil. Dediğiniz gibi başka sebepler olabilir dicem ama tüm gün beraberdik bişey olsaydı anlardım.. Moral olarak gerçekten çok kötüyüm. Suçum günahım yokken sırf bu yüzden böyle bir duruma düşmek çok huzursuz ediyor beni. Ayrılmak kolay değil daha 10 gün önce nişan yaptım bunu nasıl açıklarım ben aileme..
Beddua değil bu ama inşallah bir gün aynı duruma kendisi düşer ve beni o zaman anlar..Artı olarak,yarın kimin nasıl bir fobiyle,takıntıyla yaşayacağını hiç kimse bilemez.
Allahım korusun bir olay olur,yanından geçmek istemez insan o eylemin.
Artı olarak,yarın kimin nasıl bir fobiyle,takıntıyla yaşayacağını hiç kimse bilemez.
Allahım korusun bir olay olur,yanından geçmek istemez insan o eylemin.
ben de lunaparklardaki gondola binemem mesela, daha önce denedim neredeyse atlıyordum aşağı korkudan o zamandan beridir binemem. şimdi benim nişanlım bana gel ben senin elini tutarım, eğleniriz şu bu dese, hiç bişey değişmez yine de binmem.. bu yüzden eğlenmeyi bilmiyor, bununla hiçbişey yapılmaz, salak dese hoştt der önüme bakarım.
insanların eğlence anlayışları farklı olur yahu. suya giremiyor korkuyor diye "ben olsam ben de soğurdum" diyen insanlar var, sevgileriniz ne kadar da ince iplerle bağlı öyle gerçekten şaşırdım. insanların korkularına saygı gösterilir, korkan insandan soğurum denmez. çok ters geldi bu düşünce bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?