Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

Hayır kesinlikle değildi.. Anlayış gösterirdi. Bundan önce birkaç kez daha gittik. O zamanlar kucağına alırdı beni veya zorlamazdı. Ama bu sefer çok sert tepki verdi.
İyi ya gerçek yüzünü görmüşsün.
Nişanlıyken salak diyen evlenince küfreder artık.

Başlığınız da "nişanlım beni sürekli aşağılıyor!" demişsiniz.

Yorumlarınız ise 10 günde bu adama ne oldu şeklinde. Emin misiniz, böyle hakaret, küçümseme olayının bu yüzme hadisesi ile sınırlı olduğuna?

Bu adam ciddi korkum olduğunu zaten bilerek götürdü beni ki yolda da defalarca konuştum bu konuyu.. Zorlama beni dedim.. Ya gerçekten korkum olmasa,kendime güvensem neden girmeyeyim ki,neden beraber zaman geçirmeyeyim onunla...

Yani kizma ama muhalefet olsun diye demiyorum. Ben cok sinirlenirim hatta denize girmeye ikna olmayan insandan ayrilma noktasina gelirim. Bu konunun ustune git, nisanlin icin degil kendin icin. Denize girmek, yuzmek her insanin tatmasi gereken; kendini ucsuz bucaksiz denizde ozgur hissettiren bir duygu. Bundan mahrum kalma, nisanlinin da sinirlerini bozma, onun da sana hakaret etmesine izin verme.

Galiba onun için birlikte denize girmek romantik bi andı. Sizin ona güvendiğinizi görmek istedi.
Ama ne olursa olsun üslubu çok çirkin. Böyle davranmaya hakkı yok.
Sizi çok mız mız biri olarak görüyor olabilir. Ama bunu 4 yıldır göremeyip nişandan sonra görmüş olması ilginç.

İş ciddiye binince yusuf yusuf başladı galiba

Kesinlikle öyle.. Ailesine bile bi yüzmeyi bilmiyor diyormuş. Beraber eğlenemiyoruz asla tatile falan gitmem diyormuş.

:O
bitek nedeni bu olduguna eminmsn ... cok sacma bir neden cnkü ... denize girmedigin icin sana bunlari demesi ... ve böyle bi iliski istemiyorum demesi ... bnce baska nedenlerde vardir ....

Daha önce de gittik demişsin, o zamanlar da yanınızda biri var mıydı yoksa başbaşa mıydınız?

Ayyy demeyin öyle!!!
İnsanların fobileri var diye ayrılmak da neyin nesi?
Ben kendimi bildim bileli yüzerim ve paraşütle uçarım.
Kocam ben havadayken fotoğrafımı zor çeker korkudan.
Napiyim şimdi özgürlüğünden mahrum kaldı diye soğuyayım mı ondan?

Sorun bence senin yüzme bilip bilmemen meselesi değil.
Adam saygısız sana saygısı olmayan adamla evlenince ne yapacaksın?
Evlenmeden yüzünü göstermiş işte.

Cnm bana sanki konunun altında başka şeyler var gibi geldi. Olur mu cnm denize girmedin diye bu tripler ne. Saygı duyması gerekiyor bu duruma bildiğin seninki fobi. Karanlıktan korkan birine hadi odaya geçelim ışıkları kapatalım elinden tutucam korkma der misin bunun gibi bişey. Tatlım bu her kavgada böyleyse evlenince baya sıkıntı yaratır. Bence ilişkine bide dışardan bak.

:O
bitek nedeni bu olduguna eminmsn ... cok sacma bir neden cnkü ... denize girmedigin icin sana bunlari demesi ... ve böyle bi iliski istemiyorum demesi ... bnce baska nedenlerde vardir ....
Yemin ederim tek söylediği neden bu. Pazar gününden önce hiçbir sıkıntımız yoktu..

Yok canim siz sogumayin da ben sogurdum diyorum. Belki de nisanlisi da benimle benzer karaktere sahip bir insan. Benim dusununce bile sinirlerim bozuluyor denizden korkan insana napiyim

Yemin ederim tek söylediği neden bu. Pazar gününden önce hiçbir sıkıntımız yoktu..

ozaman bence güzelce konus nisanlina ne yaptiginin farkindamsn de güzelikle baktin hala ayni tavirlar sergilio düzelmio ozaman otur düsün cekebilcemi bu adami diye
ayril demesi dile kolay ... bende nisanliyim ... nisanlilik zor dönem kim ne derse desin ....

denize giremediğiniz için hakaret eden ve bunu size sürekli yaptığını söylediğiniz Bi adamla evlenirseniz daha böyle çooook konu açarsınız bence ruhsuz olan kendisi benimde yüzme fobim var bende yüzebilmeyi çok isterdim ama olmuyo diye hakaret edecek olan daha anasının karnından doğmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…