- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.195
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi ezra melek
-
İyi ya gerçek yüzünü görmüşsün.Hayır kesinlikle değildi.. Anlayış gösterirdi. Bundan önce birkaç kez daha gittik. O zamanlar kucağına alırdı beni veya zorlamazdı. Ama bu sefer çok sert tepki verdi.
Bu adam ciddi korkum olduğunu zaten bilerek götürdü beni ki yolda da defalarca konuştum bu konuyu.. Zorlama beni dedim.. Ya gerçekten korkum olmasa,kendime güvensem neden girmeyeyim ki,neden beraber zaman geçirmeyeyim onunla...Ben de sinir oluyorum. Birkaç yıl önce kardeşimle denizdeyken gel diyorum gelmiyor. Öğreteyim diyorum tutuyorum birşeyler gösteriyorum yok, inat. Ben de sinir olurum. Bi korkun varsa yenmeye çalışırsın. Oyun bozandık yapacaksan baştan gitmemeliydin. Ya da ben korkuyorum girebileceğimi sanmıyorum ona göre gidelim deseydin.
Kızgınlığında bence haklı ama hakaret etmesini tabii ki kabul etmiyorum.
Yani kizma ama muhalefet olsun diye demiyorum. Ben cok sinirlenirim hatta denize girmeye ikna olmayan insandan ayrilma noktasina gelirim. Bu konunun ustune git, nisanlin icin degil kendin icin. Denize girmek, yuzmek her insanin tatmasi gereken; kendini ucsuz bucaksiz denizde ozgur hissettiren bir duygu. Bundan mahrum kalma, nisanlinin da sinirlerini bozma, onun da sana hakaret etmesine izin verme.O da suyu çok seviyor. Ama ben dediğim gibi düşündükçe bile boğulacak gibi oluyorum. Eskiden birkaç kez boğulma tehlikesi geçirdim. Yenmeye çok çalıştım. Özel derslere gittim ama nafile.. Olmuyor.. 10 günde ne oldu bu adama anlamıyorum..
Kesinlikle öyle.. Ailesine bile bi yüzmeyi bilmiyor diyormuş. Beraber eğlenemiyoruz asla tatile falan gitmem diyormuş.Başlığınız da "nişanlım beni sürekli aşağılıyor!" demişsiniz.
Yorumlarınız ise 10 günde bu adama ne oldu şeklinde. Emin misiniz, böyle hakaret, küçümseme olayının bu yüzme hadisesi ile sınırlı olduğuna?
Dediğim gibi, sorun çıkarmak için bahane arıyor. Hiç muhatap olmayın. Yaşı kaç bu vatandaşın?Kesinlikle öyle.. Ailesine bile bi yüzmeyi bilmiyor diyormuş. Beraber eğlenemiyoruz asla tatile falan gitmem diyormuş.
Daha önce de gittik demişsin, o zamanlar da yanınızda biri var mıydı yoksa başbaşa mıydınız?Bu adam ciddi korkum olduğunu zaten bilerek götürdü beni ki yolda da defalarca konuştum bu konuyu.. Zorlama beni dedim.. Ya gerçekten korkum olmasa,kendime güvensem neden girmeyeyim ki,neden beraber zaman geçirmeyeyim onunla...
29 yaşında.Dediğim gibi, sorun çıkarmak için bahane arıyor. Hiç muhatap olmayın. Yaşı kaç bu vatandaşın?
Ayyy demeyin öyle!!!Yani kizma ama muhalefet olsun diye demiyorum. Ben cok sinirlenirim hatta denize girmeye ikna olmayan insandan ayrilma noktasina gelirim. Bu konunun ustune git, nisanlin icin degil kendin icin. Denize girmek, yuzmek her insanin tatmasi gereken; kendini ucsuz bucaksiz denizde ozgur hissettiren bir duygu. Bundan mahrum kalma, nisanlinin da sinirlerini bozma, onun da sana hakaret etmesine izin verme.
Vardı.. Başbaşa gitmedik hiç..Daha önce de gittik demişsin, o zamanlar da yanınızda biri var mıydı yoksa başbaşa mıydınız?
Merhaba,
10 gün önce 4 yıllık sevgilimle nişanlandık. Pazar günü de yani 4 gün önce nişanlım,erkek kuzeni ve ben denize gittik. Ben yüzme bilmiyorum ve ciddi derecede korkuyorum. Gece yatarken denize girdiğimi düşündüğümde bile boğulacak gibi oluyorum o dereceBende bu durumdan çok rahatsızım ama yapamıyorum olmuyor. Her neyse.. Limana gittik,tekneye bindik vs. beni limanda denize sokmaya çalıştı ben senin elinden tutacağım dedi ama bir türlü cesaret edemedim.Ağlayacak gibi oldum ve girmedim. Orda bana tepkisini gösterdi sabahtan akşama kadar konuşmadı benimle ve 4 gündür de konuşmuyor. En son neden böle yapıyorsun diye mesaj attığımda ben senin kadar ruhsuz bir insan görmedim,elinden tutacağım dediğim hale hale girmeyecek kadar salaksın,ben böle saçma bi ilişki istemiyorum gibi şeyler söyledi.. Ben sadece sana yazıklar olsun diyebildim.. Yüzme bilmiyorum ve korkuyorum diye ilişkimi,sevgililiğimi sorguladı.. Benim kadar ona kimsenin katlanamayacağını söyleyen insan beni ruhsuz ilan etti.. Çok üzgünüm. ve çok mutsuzum..
Yemin ederim tek söylediği neden bu. Pazar gününden önce hiçbir sıkıntımız yoktu..:O
bitek nedeni bu olduguna eminmsn ... cok sacma bir neden cnkü ... denize girmedigin icin sana bunlari demesi ... ve böyle bi iliski istemiyorum demesi ... bnce baska nedenlerde vardir ....
Tamam o zaman sevgilin değişmiş ya da durumdan sıkılmış. Her gittiğinizde korkunda bi gelişme oluyor mu?Vardı.. Başbaşa gitmedik hiç..
Yok canim siz sogumayin da ben sogurdum diyorum. Belki de nisanlisi da benimle benzer karaktere sahip bir insan. Benim dusununce bile sinirlerim bozuluyor denizden korkan insana napiyimAyyy demeyin öyle!!!
İnsanların fobileri var diye ayrılmak da neyin nesi?
Ben kendimi bildim bileli yüzerim ve paraşütle uçarım.
Kocam ben havadayken fotoğrafımı zor çeker korkudan.
Napiyim şimdi özgürlüğünden mahrum kaldı diye soğuyayım mı ondan?
Yemin ederim tek söylediği neden bu. Pazar gününden önce hiçbir sıkıntımız yoktu..
denize giremediğiniz için hakaret eden ve bunu size sürekli yaptığını söylediğiniz Bi adamla evlenirseniz daha böyle çooook konu açarsınız bence ruhsuz olan kendisi benimde yüzme fobim var bende yüzebilmeyi çok isterdim ama olmuyo diye hakaret edecek olan daha anasının karnından doğmadıEvet. Sade ve sadece denize girip onunla eğlenmediğim için.. İnanın bilmiyorum.. Ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırmış durumdayım.. Daha 10 gün oldu nişanlanalı.. Ben nasıl bir durumdayım tahmin edemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?