- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Sanamı sorucam okul bölüm seçimi yaparken ben kimsenin hayalini yıkmadım hakkını yemedim heekes puanı kadar yeeleşir bi bölüme benle ne alakası var benim orda verdiğim 4 yıl illa çalışayım diyr değil ufkum genişledi çevrem genişledi bintane şey öğrendim bu bile yeter herkesin kendi seçimi ben niye mani olmuş olayımkiyazdigimi anlamamissiniz sanirim. hayal derken kaatettigim o degildi. bir baskasi bitirwcekti belkide o okulu diyorum.
valla bi kadın diplomasi elinde calismazsa bu da tembelliktir.
umarim anlarsinu nu sefer yazdığımı. cunku cok komik oluyorsunuz :)
seviye yerlerde. insaallah aradigin cevabi bulursunSanamı sorucam okul bölüm seçimi yaparken ben kimsenin hayalini yıkmadım hakkını yemedim heekes puanı kadar yeeleşir bi bölüme benle ne alakası var benim orda verdiğim 4 yıl illa çalışayım diyr değil ufkum genişledi çevrem genişledi bintane şey öğrendim bu bile yeter herkesin kendi seçimi ben niye mani olmuş olayımki
O 6 buçukta evde oluyo hangi kadın istemez eşine yemek hazırlayıp beklemeyi o da işi bırakıyorum derse diyenler ya erkek ya da alay ediyor çok samimiyetsizce.
seviye yerlerde. insaallah aradigin cevabi bulursun
Sadece ilk sayfayı okudum diğer sayfalarda neler yazıdlığından haberim yok. Yani ileri de açıklamalar yaptıysanız da bilmiyorum.Kısmetse 1 ay sonra düğünüm var tabi masraflarımız oldu nişanlım kendi birikimiyle yaptı üstüne düşenleri. Borç yok çok şükür. Ama nişanlım bana sürekli çalışman lazım borcumuz olabilir sıkıntıya gireriz gibi şeyler söyleyerek lafı her seferinde çalışmaya getiriyor. Ben üni mezunuyum önüme düzgün bi iş çıkmadı şimdiye kadar ama az çok deneyimim var tabi. Ancak ben çok evcimenim istiyorum kibi süre evimde vakit geçiriyim biraz tadını çıkarıyım. O da diyo ki balayından döndüğümüz hafta hemen başlaman lazım. Daha 5 dk önce de asöyledi. Nasıl yaklaşmalıyım biraz anlaması için?
anamm caneye bak. sen adamin omrunubyerain muhakkak calisman lazım.Canım boş konuşuyosun tepki gösterince seviye yerlerde diyosun
Dikkatli okusaydınız çalışmak iatemediğimi değil sadece ilk hafta hemen işe başlamayı iatemediğimi anlardınızSadece ilk sayfayı okudum diğer sayfalarda neler yazıdlığından haberim yok. Yani ileri de açıklamalar yaptıysanız da bilmiyorum.
Bence nişanlınız haklı. Belli ki tüm birikimini düğün vb. şeylere harcamış. Evlendikten 1 hafta sonra işşiz kalırsa nereden para yiyeceksiniz ?? Bana biraz keyfinize düşkünsünüz gibi geldi. İlk başlarda 2 ay evde oturayım dersiniz sonra aman işte iş bulamıyorum zaten dersiniz. Sonra muhtemelen hamile kalırsınız yine çalışamazsınız vb vb bir sürü örnek olur böyle. Bir bayan olarak üniversite mezunu olduğunuz halde çalışmama olayını kavrayamıyorum. Yani o kadar sene didin dur mezun olmak için sonra ben evcimenim de işin içinden sıyrıl. Ben üniversite öğrencisiyim. Ailemin durumu iyi ve çalışmaya hiç ihtiyacım yok buna rağmen part time olarak çalışıyorum. Çalışmadan oturabilmenin hiçbir mantığını göremiyorum çünkü. Hele de çalışmak insana birşeyler katıyorken.
Kesinlikle nişanlınız haklı. Kusura bakmayın ama sizi haklı bulamıyorum.
anamm caneye bak. sen adamin omrunubyerain muhakkak calisman lazım.
evliliginin bekâsi ivin senin calisman sart :)
yavrucum yillardit edebiyat ogretmenligi yapiyorum ve kac yildir kk dayim senin gibi herkese cemkirenini az gördüm:)
Çemkirtme ozamananamm caneye bak. sen adamin omrunubyerain muhakkak calisman lazım.
evliliginin bekâsi ivin senin calisman sart :)
yavrucum yillardit edebiyat ogretmenligi yapiyorum ve kac yildir kk dayim senin gibi herkese cemkirenini az gördüm:)
Keşke laf sokmaya "çalışmadan" önce söylemek istediğimi iyice okusaydınız hanımefendi. Ben biraz evcimen bir tipim hemen değil bir süre evimde vakit geçirdikten sonra çalışmak istiyorum demişsiniz. Bende size evcimenden daha çok rahatınıza düşkün bir tip gibi duruyorsunuz daha sonra farklı bir sebepler çıkar ve çalışmazsınız dedim. Gerçekten çalışmaya niteyiniz olsaydı nişanlımı bu konudan nasıl vazgeçirebilirim tarzı sorular sormazdınız.Dikkatli okusaydınız çalışmak iatemediğimi değil sadece ilk hafta hemen işe başlamayı iatemediğimi anlardınız
Ayrıca 2 yıl çocuk düşünmüyouz olursa da tabi ki bakıcam hazıra konmak kendine baktırmak çok yanlış laflar bi kadın eşinin maaşını kullanırken utanıyosa eziliyosa o erkekte bi problem vardır. Umarım iş bulana kadar bu sorunu yaşamam hayırlısı olsun.
Benim alacağım yükle onunki bir mi hanfendiEmpati kurmaya calisin, siz calisiyor olsaniz ve nisanliniz calismasa, calismak icin de hic acele etmese ve evliligin tadini evde oturarak cikaracagini soylese nasil tepki verirsiniz?
Nasil bir yük alıyorsunuz pardon da ?Benim alacağım yükle onunki bir mi hanfendi
İnşaatın 8. Katındamı çalışalım hanfendiNasil bir yük alıyorsunuz pardon da ?
Bi inşaatın 8. Katında dış cephe ustası olarak mı çalışıyorsunuz yahu ?????
Yaz kış sıcacık evin icindesiniz
bir calısan bayan olarak sizi ayaktaÜniversite mezunuyum, ev hanimiyim gurur duyuyorum.Ev hanimligi tembellikmis peh...Aksamlari ayaklarimin agrisindan uyuyamiyorum.Geceleri sabahlara kadar defalarca cocuklarim icin uyaniyorum.Cocuklarimla gezmedigimiz muze,park,aktivite kalmiyor.Ev hanimlari calisan bayanlara laf etmiyor da calisan bayanlar hangi sifatla bu derece baskalarinin secimlerini yargilayabiliyor?Sabahin korunde yuruyus yaparken defalarca krese uyku halinde aglaya aglaya birakilan cocuklara sahit oldum.Benim icim acidi.Biz diyor muyuz insafin kurusun o cocugun ana kokusuna ihtiyaci var gec mi kaldin,acindan mi oldun kosa kosa calismaya gidiyorsun diye?Mecbur olana lafim yok ama son model arabalarla birakiliyor o bebeler.Biz diyor muyuz siz ev hanimligi ilmini basaramadiginiz icin bir kariyer tutturmussunuz,disaridaki hayati daha cok sevip, kosturup duruyor ve boyle mutlu oluyorsunuz diye?Istersem 4 universite bitiririm calismam nasil mutluysam öyle yasarim kime ne?Ben cocuklarimla vakit gecirmeyi daha cok paraya ve kariyere tercih ediyorum var mi?Kac yasina gelmis anama yazik degil mi 70 yasinda torun baksin!Calisiyorsaniz buyrun yolunuz acik olsun ama birakin bu ev hanimi asagida biz yukaridayiz tavirlarini!Bana gore de siz kaldiramayacaginiz yuklerin altina girip anlamsiz bir yaris halindesiniz ve kendi yasaminizdan caliyorsunuz...
bu ne kıı calısmıcaktın madem nıye okudun okula gıdıp kayıt yaptırmasaydın baskasının hakkını yedın dıyen var yahuÜniversite mezunuyum, ev hanimiyim gurur duyuyorum.Ev hanimligi tembellikmis peh...Aksamlari ayaklarimin agrisindan uyuyamiyorum.Geceleri sabahlara kadar defalarca cocuklarim icin uyaniyorum.Cocuklarimla gezmedigimiz muze,park,aktivite kalmiyor.Ev hanimlari calisan bayanlara laf etmiyor da calisan bayanlar hangi sifatla bu derece baskalarinin secimlerini yargilayabiliyor?Sabahin korunde yuruyus yaparken defalarca krese uyku halinde aglaya aglaya birakilan cocuklara sahit oldum.Benim icim acidi.Biz diyor muyuz insafin kurusun o cocugun ana kokusuna ihtiyaci var gec mi kaldin,acindan mi oldun kosa kosa calismaya gidiyorsun diye?Mecbur olana lafim yok ama son model arabalarla birakiliyor o bebeler.Biz diyor muyuz siz ev hanimligi ilmini basaramadiginiz icin bir kariyer tutturmussunuz,disaridaki hayati daha cok sevip, kosturup duruyor ve boyle mutlu oluyorsunuz diye?Istersem 4 universite bitiririm calismam nasil mutluysam öyle yasarim kime ne?Ben cocuklarimla vakit gecirmeyi daha cok paraya ve kariyere tercih ediyorum var mi?Kac yasina gelmis anama yazik degil mi 70 yasinda torun baksin!Calisiyorsaniz buyrun yolunuz acik olsun ama birakin bu ev hanimi asagida biz yukaridayiz tavirlarini!Bana gore de siz kaldiramayacaginiz yuklerin altina girip anlamsiz bir yaris halindesiniz ve kendi yasaminizdan caliyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?