- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İyide tatlım zaten işyerleride sen Bi iş arasanda sana iş imkanı sunsak diye hazırda beklemiyor. Aramaya başlarsınız anca 1-2 aya bulursanız bulursunuz, oda olursa yani.Sıkıntı çekicek bi durum yok öyle olsa konu açmam burda evimizde arabamızda var borcumuz yok canımı sıkan ilk hafta iş bakarız demesi tabiki çalışarak daha iyi olabiliriz ama atlı kovalamıyo ki
Bence uni mezunu da olsan, ilkokul mezunuda olsan bu senin bilecegin iş.
Ayrica bir erkegin, haniminin parasina ihtiyac duymasi ille de eve para getir yapmasi bana ters. Haaa sen istersen o baska....
O bulur haber göndermediği yer kalmadı asıl korkum eve geliş gidiş saatlerim ters olursa diye. Yeni evlenmişim bi de bunun stresini mi yaşayım a dostlar.
Bana mi konu sahibine mi yazdin? Cunku beni baglamiyor bu konu.Ben bu konuda söyle düşünüyorum, ben 2 sene ücretsiz izin aldım çünkü Batman'da güvenip kimseye emanet edemem bebeğimi, eşim polis, ben çalışmasam da evi geçindiriyo, yemek giyim gezme tozma vs, ama.mesela ben bugünlerde bir anti aging krem almak istiyorum epey pahali, tutupta onu alamam şimdi, utanırım, çünkü o artık erkeğin eve bakması olayı değil sadece benim kullanacağım lüks bişey, çalışmaya başlamadan alamam onu
Bir süre evde kalmak istiyorum evi yaşamak istiyorum derse?Bir gün o da ben çalışmıcam derse?
Bana mi konu sahibine mi yazdin? Cunku beni baglamiyor bu konu.
Ne kadar ters olabiliyor ki saatler? Vardiyalı filan mı?O bulur haber göndermediği yer kalmadı asıl korkum eve geliş gidiş saatlerim ters olursa diye. Yeni evlenmişim bi de bunun stresini mi yaşayım a dostlar.
Bunda stres yapilacak birşey yok eşinizle herşeyi halledersiniz ki çalışmanızı o daha çok istiyormuş elbet yardim ederO bulur haber göndermediği yer kalmadı asıl korkum eve geliş gidiş saatlerim ters olursa diye. Yeni evlenmişim bi de bunun stresini mi yaşayım a dostlar.
Bir süre evde kalmak istiyorum evi yaşamak istiyorum derse?
"Sizden".... neyse. Benim gorusum farkli.Senden alıntı yaptığıma göre sana yazdım
Yoo yalan söylemesin o arada ciddi ciddi ders çalışsın sonra rahat eder. Ben devlet memuruyum kızım 9 aylık daha 18 ay ücretsiz iznim var kimse beni işten çıkaramaz. Hem ders çalışır hem evliliğe alışır.Yalan söylesin yani çalışmamak için?
"Sizden".... neyse. Benim gorusum farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?