- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Ben daha önce özel sektördeydim 6 ay ücretsiz izin veriliyordu. 5 sene önceydi degismismidir bilmiyorumÖzel sektörde ücretsiz izin var mı?
ne alaka çalışmak için mi okuyoruz..Üni. Mezunu olupta evde oturmak nedir? Okumasaydınız o zaman.
Artis artis yorum yapmak yerine nasıl ona bu durumu ifade edebilirim yardımcı olsa bazı arkadaşlar daha mutlu olcam.
Ben hem çalışmak için hem eğitilmek ve kültür seviyemi yükseltmek için okuyorum. Evde oturup kendi kendime kültürlenecek halim yok. Duvara asmak için alınmıyor o diploma, bir şeylerin kapısını açmak için alınıyor.ne alaka çalışmak için mi okuyoruz..
sonuçta çalışan aynı zamanda halen okuyanlar var. ya da evde oturup okumaya devam edenler.
okul okumak çalışmak için değil. eğitilmek, öğrenim görmek ve kültür seviyemizi yükseltmek için okuyoruz.
Evde izdivaç programı izleyen kültürlü ve eğitimli biri olmak çok etkileyici gerçektenne alaka çalışmak için mi okuyoruz..
sonuçta çalışan aynı zamanda halen okuyanlar var. ya da evde oturup okumaya devam edenler.
okul okumak çalışmak için değil. eğitilmek, öğrenim görmek ve kültür seviyemizi yükseltmek için okuyoruz.
Ücretli izin yıllık 20 gün. Ücretsiz ise doğumdan sonra 2 yıl. İsteğe bağlı. Benim eşim gerekirse 2 yıl maaş alma bebeğe sen bak dediği için izin aldım. Bu arada kadrom olduğu yerde duruyor. Beni işten çıkaramaz kimse. Özelde ben 2 yıl sonra gelicem dersen hayatta seni tutmaz kimse. Özelde de çalıştım hem de en büyük gruplardan birinde. Oradan biliyorum.Ücretsiz izin ne oluyor? Maaş almıyorsunuz izindesiniz ama izniniz bitince dönünce maaşınız yatmaya tekrar başlıyor mu? Ücretli izin nedir?
sadece kapı açmak için de okunmuyor. böyle düşünenler yüzünden zaten çalışmayı düşünmeyenler de okumuyor. yok böyle birşey çalışmasa da bir insan okumak zorunda.Ben hem çalışmak için hem eğitilmek ve kültür seviyemi yükseltmek için okuyorum. Evde oturup kendi kendime kültürlenecek halim yok. Duvara asmak için alınmıyor o diploma, bir şeylerin kapısını açmak için alınıyor.
Kültür seviyenizi yükseltmek ya da eğitilmek için okul okumanıza gerek yok. Ne ögrenmek istiyorsanız ya da ne konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız açar kitapları okursunuz sınav vs stresi olmadan. O kadar sıkıntıyı evde oturmak için kimse çekmez sanırım.ne alaka çalışmak için mi okuyoruz..
kim demiş evde izdivaç programı izlediklerini. biraz ufkunuzu genişletin lütfen.Evde izdivaç programı izleyen kültürlü ve eğitimli biri olmak çok etkileyici gerçekten
Tabii ki de ilk önce çalışmak için okuyoruz
Bu söyledikleriniz belki üçüncü dördüncü planda sayılabilir
kim demiş evde izdivaç programı izlediklerini. biraz ufkunuzu genişletin lütfen.
benim bir sürü arkadaşım var maddi durumu iyi ve çalışmaya ihtiyacı yok. ancak yardım kuruluşlarına gönüllü gidiyorlar. turlara katılıyorlar ve sürekli geziyorlar. yani farklı hayatlar da var
size göre sıkıntı olabilir. zevkli okuyanlar da var. hatta 3. 4. üniversiteyi bakış açısı diyelim. sadece çalışmak için okuyorsanız zaten okumayınKültür seviyenizi yükseltmek ya da eğitilmek için okul okumanıza gerek yok. Ne ögrenmek istiyorsanız ya da ne konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız açar kitapları okursunuz sınav vs stresi olmadan. O kadar sıkıntıyı evde oturmak için kimse çekmez sanırım.
Her bölümde de kültürlenilmiyor ama. Süt ve süt ürünleri okuyup kültürlenebileceğini sanmıyorum mesela bir insanın. Herkes bence de okumalı ama evde zapping yapıp koltuğa da yayılmamalı ömrü hayatı boyunca. Tam bir verimsiz nüfus.sadece kapı açmak için de okunmuyor. böyle düşünenler yüzünden zaten çalışmayı düşünmeyenler de okumuyor. yok böyle birşey çalışmasa da bir insan okumak zorunda.
ne alaka çalışmak için mi okuyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?