Nişanlım çalışmam konusunda baskı yapıyor.

Ücretsiz izin ne oluyor? Maaş almıyorsunuz izindesiniz ama izniniz bitince dönünce maaşınız yatmaya tekrar başlıyor mu? Ücretli izin nedir?

O 6 buçukta evde oluyo hangi kadın istemez eşine yemek hazırlayıp beklemeyi o da işi bırakıyorum derse diyenler ya erkek ya da alay ediyor çok samimiyetsizce.
Ne erkeğim ne de alay ediyorum. Kadın erkek eşitliği taraftarıyım, her anlamda. Samimi olarak görüşümü paylaştım

Not: Mesaiye kalma durumumuza göre bazen o, bazen ben eve erken geliyoruz. Erken gelen yemeği yapıyor, diğerini kapıda karşılıyor, çok da güzel oluyor.

O 6 buçukta evde oluyo hangi kadın istemez eşine yemek hazırlayıp beklemeyi o da işi bırakıyorum derse diyenler ya erkek ya da alay ediyor çok samimiyetsizce.
Yooo, diyebilir. Tembelliğinden kalkıp iş aramayan erkek çok fazla dünyada.

Ben istemem.
Sabahtan akşama kadar evde oturup ne yapıcam, izdivaç programı mı izlicem?

Artis artis yorum yapmak yerine nasıl ona bu durumu ifade edebilirim yardımcı olsa bazı arkadaşlar daha mutlu olcam.

Dürüst olun bence.
Ben çalışmak istemiyorum , evlilikten beklentilerimin biri bu diyin. Lakin adam hayır ille de çalışcaksın derse yumuşar mısınız, ayrılır mısınız? Vereceği tepkiye göre ne yapacağınızı da düşünün.

Artis artis yorum yapmak yerine nasıl ona bu durumu ifade edebilirim yardımcı olsa bazı arkadaşlar daha mutlu olcam.

Yazdim ben ama gormedin galiba.
Direk soylemelisin ben calismayi düşünmuyorum diye. Çünkü öne sürdüğün seyler bahane oluyor, bunuda nisanlin anlıyor. Direk soyle ki bilsin,
Belki onun hayal ettigi evlilik bu degildir. Karim yemek hazirlayip beni beklesin kafasinda degilse karsilikli kararinizi gozden gecirmis olursunuz.

Adam sana açık açık paraya ihtiyacımız var diyo
Niye anlamak istemiyosun da rahat peşine düşüyosun
Emin ol erkekler de ayaklarını uzatıp yatmak isterler
Ama eve birinin çalışıp para getirmesi gerek

Müstakbel eşini gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
Eğer seviyo olsaydın rahatından önce ortak sorumluluğunuzu düşünürdün
Bu kadar hazırcı olmayın her şeyi o yapsın siz de evde oturun
Evliliğin tadını çıkarın oh ne güzel hayat
Samimi olmayan biri varsa o da sizsiniz bence
Evlilik rio karnavalı değil
Evlenince daha iyi anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…