- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Bana mi konu sahibine mi yazdin? Cunku beni baglamiyor bu konu.
Ücretsiz izin ne oluyor? Maaş almıyorsunuz izindesiniz ama izniniz bitince dönünce maaşınız yatmaya tekrar başlıyor mu? Ücretli izin nedir?Yoo yalan söylemesin o arada ciddi ciddi ders çalışsın sonra rahat eder. Ben devlet memuruyum kızım 9 aylık daha 18 ay ücretsiz iznim var kimse beni işten çıkaramaz. Hem ders çalışır hem evliliğe alışır.
Ne erkeğim ne de alay ediyorum. Kadın erkek eşitliği taraftarıyım, her anlamda. Samimi olarak görüşümü paylaştımO 6 buçukta evde oluyo hangi kadın istemez eşine yemek hazırlayıp beklemeyi o da işi bırakıyorum derse diyenler ya erkek ya da alay ediyor çok samimiyetsizce.
Yooo, diyebilir. Tembelliğinden kalkıp iş aramayan erkek çok fazla dünyada.O 6 buçukta evde oluyo hangi kadın istemez eşine yemek hazırlayıp beklemeyi o da işi bırakıyorum derse diyenler ya erkek ya da alay ediyor çok samimiyetsizce.
Ücretsiz izin ne oluyor? Maaş almıyorsunuz izindesiniz ama izniniz bitince dönünce maaşınız yatmaya tekrar başlıyor mu? Ücretli izin nedir?
Ücretsiz izin ne oluyor? Maaş almıyorsunuz izindesiniz ama izniniz bitince dönünce maaşınız yatmaya tekrar başlıyor mu? Ücretli izin nedir?
O 6 buçukta evde oluyo hangi kadın istemez eşine yemek hazırlayıp beklemeyi o da işi bırakıyorum derse diyenler ya erkek ya da alay ediyor çok samimiyetsizce.
Artis artis yorum yapmak yerine nasıl ona bu durumu ifade edebilirim yardımcı olsa bazı arkadaşlar daha mutlu olcam.
Özel sektörde ücretsiz izin var mı?Aynen öyle oluyor
Ücretli izin de doğum sonrası 8-13 haftalık zamandaki kısım, ise gitmeyip maaş alıyorsun
Özel sektörde ücretsiz izin var mı?
Özel sektörde ücretsiz izin var mı?
Çalışmak istemiyorum demiyorum ilk hafta için söylediği sizce de saçma değilmi
Artis artis yorum yapmak yerine nasıl ona bu durumu ifade edebilirim yardımcı olsa bazı arkadaşlar daha mutlu olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?