- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Ne lafı sözü olacakmış anlamadım ben orayı?
Şermin yine tokatlamış geçmişsin
Sorumu çok genel olarak soruyorum hanımlar 27 yaşında çalışmayan bir erkek kendini kötü hisseder mi yapamıyorum olmuyor parasızlık çok kötü kadının parası olmayınca farklı erkeğin olmayınca farklı gibi düşünceler yaşar mi
Bu işi de beğenmeyip her an çıkabilir, böyle bi adama güvenip çalışmayı mı bırakıcaksınız cidden?İş beğenmiyor zoruna gidiyor ama sonrada parasızlık gururunu kırıyor
Nişanlısı errrrkeeekkkkValla baktıme ski konuya, iş beğenmeyen sorumsuz eleman birden otorite kesilmiş: Çalışmayan erkek
5 para etmeyen çapsız adamların lafıyle işinden vazgeçiyorsan konu sahibesi at gitsin işini zaten çöpe. Hayır yani anlamıyorum nedne şu adamların ağzına bakıyorsunuz 2niz de insansınız erkke olunca nesi sizden fazla oluyor ablacım?
Diğerlerininki altından değildirOnca çalışan kadınlara laf gelmiyor bazı premsessslere geliyor
Teneke HshshshDiğerlerininki altından değildir
Burhan düğün mu var yakında ?Ula biz 2 öğretmen maaşıyla ne nane yiyeceğiz diye düşünüyoruz milletteki özgüvenden istiyorum
Evet Allah kısmet ederse inşallahBurhan düğün mu var yakında ?
Ne zaman?Evet Allah kısmet ederse inşallah
Nişanlın erkek müşterilerle ilgileniyor, onlarla konuşuyor diye gelecektir laf, söz. Başka neden gelsin alışveriş merkezinde çalışan biri içinNe lafı sözü olacakmış anlamadım ben orayı?
Eylül Ekim gibi falanNe zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?