Nişanlım calismami istemiyor

Nişanlınız çalışmayı sevmeyen iş beğenmeyen biriydi değil mi? Kayınvalideniz de sık sık arayıp sormadığınızda trip atan biri.

Plan belli, sizin işten çıkmanızı sağlar kendisi de biraz daha çalışır tam nikah arefesi başkasının yanında çalışıyor diye aniden psikolojisi bozulur işten çıkar, nikah günü de belli olduğundan el mecbur kayınvalideyle oturmak zorunda kalırsınız, kayınvalideniz size çektirirken canınıza tak eder ne zaman ayrı eve çıkacağız diye eşinize sorarsınız, o da doğru dürüst iş mi var, alacağım parayla hem evi geçindirip hem nasıl kira ödeyeyim, sık dişini aşkım ben sana birkaç seneye kadar ev alacağım der, bebeğiniz olur masraflar artar, ayrı eve çıkmak uzak bir hayale dönüşür, evden ayrılma fikrinizi duyan kayınvalidenizin tansiyonu yükselir, oğlu annemi yalnız bırakamayız bana ihtiyacı var der, eğer işten çıkarsanız sizin hikayenin başı belli sonu belli.

Öyle zaten, paşa zor iş beğeniyor. Çalışmıyordu, nasıl olduysa iş bulmuş.

Hem çalışkan değil
Hem de nişanlısına laf söz olur diye kekoluk yapıyor.
Mesela bu adamla neden evleniliyor?
Neden baba olma hakkı veriliyor misal?
Soyunun devam etmesi hoş değil.

Ben olsaydim ayrilirdim ve ona da calismayan birini bulmasini tavsiye ederdim
Yok oyle once begenip sonra yontmaya calismak

Niye laf söz gelecekmiş? Ikinizde garipsiniz.

aynen çalısmayan kadın asalaktır
çocuk olsa bi nebze anlarım bırakacak yer yoktur destekçisi yoktur zaruri

ama çocuk yoksa evde tüm gün boş boş

adam aldatırsa bir gün vazgeçerse ortada kalır

Sabancıların Koçların gelinleri hepsi çalışıyor ve eĝitimli bu kadınların paraya ihtiyacı var mı yok ama ya adamlar bir gün giderse ??

Kocalarının maddi durumu çok iyi olup da hayatı boyunca çalışmayan, eşlerine cüzdan muamelesi yapan, evden çıkmayan ve bununla da övünen kadınların sonu hüsran..etrafımda 4 örnek var 4 ü de boşandı
yaş geçti iş de bulamıyorlar 4.000 tl nafaka ile çocuklarıyla sığıntılar

hep o bu versin kocam baksın bana babam baksın abim kardeşim versin

eşini çalıştırmayan erkek aldatır hiç şaşmaz

Ya zaten birazcık aklı ve şerefi olan kadın bu zamanda kocasının gelir düzeyinden bağımsız çalışır.

Utanırım ya kocamdan para istemeye ya da maaşını bankamatikten çekmeye

Adam benden anlık heveslerle vazgeçse bırakıp gitse ne yaparım ? Hazıra dağ mı dayanır birikim nereye kadar

Son düzenleme:
Yorulmamı istemiyor tam bir manipülasyon cümlesi. Seni buna inandırıp işten senin kendi rızanla ayrılmanı sağlayacak.
Ayrıca madem çalışamayacak kadar narinsin, yorulmanı istemiyor o zaman evde de yormayacak. Dışarda çalışamayacak narin kadınlardan evde pehlivan olmalarını istiyorlar. Nişanlın evlenince yedi sülalesine yemek yapmanı onları misafir edip hixmet etmeni isteyecek. O zaman yoruluyor eziliyor demeyecek

Şu hayatta sevgili, nişanlı ya da evli olduğu kadınların sahibi olduğunu düşünen erkekler kadar ifrit olduğum az şey vardır.
"Çalışmanı istemiyorum"... Ne rahat kuruyorlar bu cümleleri.
Gerçi bunu diyen herife "oldu paşam, başka emrin var mıydı" demek yerine çok kıymetli şahsına laf söz gelir diye stres olan kadınlar oldukça çok da şaşırtıcı değil.
Bence siz ayrılın bu heriften hanımefendi, "yorulmanı, kendini kötü hissetmeni istemiyorum" vs bahane.
Adamın zihniyeti belli ve bu zihniyete sahip olan adamdan bir cacık olmaz.

allah aşkına sanki gece klübünde, pavyonda çalışıyorsunuz, ne lafı sözü.
ki orda da çalışsanız hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez.herkes kendi hayatına yorum yapsın.
yorulmadan çalışma oluyor mu, kim kime yardım ediyor bu devirde.
sakın ama sakın işten ayrılma.ama bu adamdan ayrıl.

Valla kadın çalışıyor diye laf olur diyen tipler azalarak bitmedi mi ya? Benim en muhafazakar arkadaşlarım bile aştı bu konuları…

Beni bir salın. Her calisma konusunda beni bulup "asalak,serefsiz vb" hakaretler mi edeceksiniz?

Ne laf söz gelecek sen olması gerektiği gibi davranıyorsan. Ekonomik özgürlüğünü kaybetmek istemiyorsan ayrılma. Tek maaş ile geçinip düğün yapabileceğine ev geçindirebileceğine emin misiniz?
Dünyada tüm dengeler değişebilir büyük aşk bitince ortada kalırsan ne yapacaksın? Evde de sıkılırsın ayrıca çalışmaya alışıksan bu da bir gerçek toz pembe cicim ayları geçince işler değişiyor

Biliyorum bu mesajim oylr size feyz verip gözünüzü falan açmayacak
Hatta konu acarken belki de nasilda seviliyorum nasil da onemli hassa narin degerli hissettiriyor nisanlim vurgusuyla actiniz bilemem

Böyleyse bile sizi yargılamak neden mi bende ayni hatayı yaptim ondan

Biz 21 yillik evliyiz ve şirketin eğitim için gönderdiği bir kursta tanıştık benim önüm acıktı kariyer yapacaktim hedeflerim yüksekti tabiri caizse bastığım yerden ses gelir öyle yururdum

nişanlandı tesadüfe bakın tipkisinin aynısı cümleler
" senin yorulmani istemiyorum, seni yorgun görmek beni üzüyor, seni kıskanıyorum diğer erkeklerden"

Bende karşılığı suydu beni cok seviyor beni çok seviyor beni cok seviyor

46 yaşına girmek üzereyim ve anladim ki olay beni cok sevmesi falan değil beni güçlü görmek istememesiymis

Kızlarımızı meslek sahibi etmek için kendini paralıyor onlari sevmiyor mu sevdiği için yapıyor zaten

Yani şimdi siz aaa demek bu yüzdenmis deyip aydınlanma yasamayacaksiniz o belli de belki sizle aynı duruma düşen bir baskasi okur da AA demek bu böyleymiş der

Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun

Laf söz kısmına da değinmeden geçemeyeceğim kendi işinde gücünde kendi hayatında olan hiç kimseye laf söz gelmez bunu unutmayın o kadar dik durun ki benim hiç bir açığım yok yanlışım yok duruşum belli kimden nerden gelecekmiş bana laf söz imajını verin insanlar bunu alırlar

Ben 26 yaşından beri eşimin işi sebebiyle yalniz yaşamak zorundayım tamam çalışmıyorum ama amiyane tabirle tek Kadınım
Değil laf söz onu bırakın duruşunu değiştirebilen olmamıştır komşularım eşleri arkadaşlarım onların eşleri aile fertleri kuzenler damatlar sosyal çevrem vs vs ima bile yaşamadım önce bir ozguvenli ve dik durun kim size hangi lafı söyleyebilir???

Yorulduğumu ezildiğimi hissediyor
Tatlım senin ayrılmaya gönlün varsa buraya yazıp yorum isteme nişanlını da bahane etme :) yarın sıkıldım senin yüzünden ayrıldım demeyeceksen ayrıl yani her işte herkes yoruluyor plaza çalışanı da yük taşıyan yurdum insanı da , hepsine de ayrı tipte cins insanlar denk geliyor
Evde sanki ezilmeyeceksin bunun kv,kp , elti görümce konu komşu sülale en önce de eşin olma ihtimali var beyaz atlı prens değil ya bu erkekler yapmayın etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…