- 4 Şubat 2024
- 202
- 412
- 18
- 35
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Nasıl hissettiğinizi ancak siz bilirsiniz. Kendi başına sizin adınıza bir yargıya varıp bir de üzerine karar alması hiç hoş değil.benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor
Nişanlınız çalışmayı sevmeyen iş beğenmeyen biriydi değil mi? Kayınvalideniz de sık sık arayıp sormadığınızda trip atan biri.İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
Öyle zaten, paşa zor iş beğeniyor. Çalışmıyordu, nasıl olduysa iş bulmuş.Sen evde otur ben sana bakayım deyin
Öyle zaten, paşa zor iş beğeniyor. Çalışmıyordu, nasıl olduysa iş bulmuş.
Ben olsaydim ayrilirdim ve ona da calismayan birini bulmasini tavsiye ederdimİkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
Niye laf söz gelecekmiş? Ikinizde garipsiniz.
İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
Valla kadın çalışıyor diye laf olur diyen tipler azalarak bitmedi mi ya? Benim en muhafazakar arkadaşlarım bile aştı bu konuları…İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
aynen çalısmayan kadın asalaktır
çocuk olsa bi nebze anlarım bırakacak yer yoktur destekçisi yoktur zaruri
ama çocuk yoksa evde tüm gün boş boş
adam aldatırsa bir gün vazgeçerse ortada kalır
Sabancıların Koçların gelinleri hepsi çalışıyor ve eĝitimli bu kadınların paraya ihtiyacı var mı yok ama ya adamlar bir gün giderse ??
Kocalarının maddi durumu çok iyi olup da hayatı boyunca çalışmayan, eşlerine cüzdan muamelesi yapan, evden çıkmayan ve bununla da övünen kadınların sonu hüsran..etrafımda 4 örnek var 4 ü de boşandı
yaş geçti iş de bulamıyorlar 4.000 tl nafaka ile çocuklarıyla sığıntılar
hep o bu versin kocam baksın bana babam baksın abim kardeşim versin
eşini çalıştırmayan erkek aldatır hiç şaşmaz
Ya zaten birazcık aklı ve şerefi olan kadın bu zamanda kocasının gelir düzeyinden bağımsız çalışır.
Utanırım ya kocamdan para istemeye ya da maaşını bankamatikten çekmeye
Adam benden anlık heveslerle vazgeçse bırakıp gitse ne yaparım ? Hazıra dağ mı dayanır birikim nereye kadar
Ne laf söz gelecek sen olması gerektiği gibi davranıyorsan. Ekonomik özgürlüğünü kaybetmek istemiyorsan ayrılma. Tek maaş ile geçinip düğün yapabileceğine ev geçindirebileceğine emin misiniz?İkimizde aynı yerde çalışıyoruz alışveriş merkezindeyiz ama kendisi çalışmamı istemiyor benim yorulduğumu psikolojik olarak kötü hissettiğimi düşünüyor aslında öyle değil sadece ona laf gelir söz gelir diye stres oluyorum bazen siz olsanız ne yapardınız
Tatlım senin ayrılmaya gönlün varsa buraya yazıp yorum istemeYorulduğumu ezildiğimi hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?