Nişanlım calismami istemiyor

Nişanlın erkek müşterilerle ilgileniyor, onlarla konuşuyor diye gelecektir laf, söz. Başka neden gelsin alışveriş merkezinde çalışan biri için
Millet kafayı yemiş. Neyse böyleleri birbirlerini bulup çoluk çocuklarımızdan uzak dursunlar o da güzel ahsjsks

Ben olsaydım sinirim tepeme çıkardı. Sert sert derdim ki " Allah Allah aynı işi yapıyoruz. Sen yorulmuyor musun yani? Bu ne saçma bir sebep! Ailem beni elin adamına muhtaç olayım diye bu yaşa getirmedi. Ben her zaman çalışacağım, bunu bil! Ha işine gelmiyorsa ayrılalım, benim böyle saçmalıklara ayıracak vaktim yok!".

Yorulduğumu ezildiğimi hissediyor
Bu bir manipülasyon taktiği farkında değil misiniz? Sizin ekonomik özgürlüğünüzü elinizden almaya, kendisine bağımlı hale getirmeye çalışıyor.
Onun hislerine göre mi hareket ediceksiniz? Kendiniz için doğru olan ne bilmiyor musunuz?
Çalışma hayatı kolay bi şey değil, hepimiz bir sürü zorlukla karşılaşıyoruz. Para kolay kazanılmıyor.
Neden daha kendisi doğru düzgün bir işte dikiş tutturamayan erkeğin ağzına bakıyorsunuz? Bi de koca yapıyorsunuz.
Bazı insanlar mutsuzluğu kendisi seçiyor cidden.

Ah canım yaa kıyamammm. Sana kötü bir haberim var. İş hayatı içersinde bulunan bir çok insan yorulup eziliyor. Takdir edersin ki Sabancıların ya da Koçların torunu ya da gelini değilsen emeksiz yemek olmuyor.

Arkadaşlar yeter yorumları beğenmekten yoruldum + Neyine güveniyor da sizi çalıştırmıyor? Lütfen böyle dünden razı erkek egemenliği altına girip kocam ne derse o olur demeyin. Siz kendiniz için en iyisini biliyorsunuz. Onu seçin lütfen.

hımm siz işten çıkınca istediğiniz gibi çeyizinizi yapacaksa, düğün balayı yetişecekse
evlenince de evi geçindirip sizin sigortanızı yatıracak, sizi yormadan ezmeden bugün maaşınızdan kalan kadar parayı da elinize sayacaksa adam haklı

Ben bu hikayenin sonunu biliyorum, aslında sizde biliyorsunuz da bu inat niye?

Daha geçen gün düşündüm, bu hayatta ne olursa olsun bizi bırakmayacak ki şey var ilki sağlığımız, ikincisi ise kariyerimiz ve eğitimimiz.

Bana böyle torunlarımın çocuklarına kadar refah içersinde bir hayatı garantilemiyorsa kimse, üzerime tapuları yapmayacaksa, ben kimse için işimi bırakmam. İster part time asgari ücretlik iş olsun, ister memur maaşı olsun, hiçbir adam buna değmez.

Cok ilginc sigortanizi kim odeyecekmis? Ne lafi sozunden bahsediyorsunuz adam sizi simdiden ikinci sinifa indirgemis. Kendi maasinizi kazanmaniz niye laf soz getirsin?

Ay ne ezilmesi ne yorulması ya. Çalışan insan yorulur tabiki normaldir bunun farkına varamamış mi daha önceden? Tek amacı ekonomik ozgurlugunuzu engelleyip sizi onun eline bakmaya mecbur bırakmak, daha errrrkek hissetmeyi sağlamak. Tek maaşla hangi aile geçiniyor bu ekonomide? Adamın maaşını kiraya verirsiniz akşam yemeğinde de taş kemirirsiniz.

Ayrılırdım.

Benim babam, ben part time çalışmak istediğimde “ben kızını çalıştırtıyor dedirtmem” gibi garip bir cümle kurmuştu. Nişanlınızın çekindiği laf sözün bu düzeyde olmasını, daha kötüsü olmadığını umuyorum.

Tabii benim babamın bu cümlesi sadece öğrenciyken çalışmamla ilgiliydi. Mesleğimi elime alıp icra etmemde en büyük destekçim oldu, orası ayrı.

Bu devirde çift maaş geçinmek kolay değilken beyefendinin neresine güvenip çalışmamanızı istediğini de hiç anlamadım. Zira;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…