- 14 Nisan 2017
- 10
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Flatron1234
-
kızlaar. nişanlım benden 10 yaş büyük, çok baskın karakter. açık giyinme göğsünü kapat diye sürekli bir baskısı var. ben ona çok ayak uyduruyorum.. dikkat ediyorum. ama en ufak pürüz görsün surat bes karış.. bu ara ona fazla ilgili olduğumu fark ediyorum. Sizce nasıl bir önlem alabilirim. onun sözünü çok dinlediğim için sanki bana olan ilgisini kaybetmiş gibi hissediyorum. bu durumdan sikayetçiyim. sizce ne yapabilirim.????
Size ne? Ask bu .. askin yasi yoktur.21-31 çok saçma. ne ara tanıştın ne ara sevdin de nişanlandın? daha çocuksun sen.
kızlaar. nişanlım benden 10 yaş büyük, çok baskın karakter. açık giyinme göğsünü kapat diye sürekli bir baskısı var. ben ona çok ayak uyduruyorum.. dikkat ediyorum. ama en ufak pürüz görsün surat bes karış.. bu ara ona fazla ilgili olduğumu fark ediyorum. Sizce nasıl bir önlem alabilirim. onun sözünü çok dinlediğim için sanki bana olan ilgisini kaybetmiş gibi hissediyorum. bu durumdan sikayetçiyim. sizce ne yapabilirim.????
Size ne? Ask bu .. askin yasi yoktur.
Size yorum yaptim diye size takmis mi oluyorum? Ozaman sizdeki burdaki bayanlara takmis oluyosunuz cunku mashallah herkeze bi yorum bi yorum.. istedigim.kisiye cevabimi veriririm.canimm.. hem beni yanlis anlamayin kotu birsey demedim.. askin yasi yoktur tabi arada cok fark olmamakla. Öptim.cnmbenim yorumumdan sanane bacım taktın mı bana. bak profile gir orda gözardı et seçeneği var. allah allah.
ben öyle yapıyorum. saçma sapan yorumlar okumaktan gına geldi. fikrin varsa söyle bana ne muhalefet oluyosun.
profilini her gördüğümde yorumlarını zerrine seslendiriyorum nedenkiHemen evlen sakın kaçırma bir daha böylesini nereden bulacan tut bırakma.
Bilinçaltına mesaj gönderiyorumprofilini her gördüğümde yorumlarını zerrine seslendiriyorum nedenki
O zaman sizde biraz ilgiyi kesin fazla üstüne düşmeyin , onu ayarlamak size düşüyor, sizde canınızı sıkan bir şey yaptığında suratinizi asınkızlaar. nişanlım benden 10 yaş büyük, çok baskın karakter. açık giyinme göğsünü kapat diye sürekli bir baskısı var. ben ona çok ayak uyduruyorum.. dikkat ediyorum. ama en ufak pürüz görsün surat bes karış.. bu ara ona fazla ilgili olduğumu fark ediyorum. Sizce nasıl bir önlem alabilirim. onun sözünü çok dinlediğim için sanki bana olan ilgisini kaybetmiş gibi hissediyorum. bu durumdan sikayetçiyim. sizce ne yapabilirim.????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?