• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok cimri

Böyle bir sarki vardı atlas hali olmadan evlenmem diye bişey di galiba.... İran halisi bizim Türk adetlerinin olmazsa olmazi eger onu alamayacaksa kız falan vermeyiz biz ne demek iran halisiz evmi olur at hemen nişanı sana İran halisi alacak daha çok erkek çıkar

Eşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.

Bunlarda istediğim olmadı bir tane iran halım olsun dedim. Ona da pahalı dedi yanaşmıyor.
Balayı istemiyorum , kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi. 12 günlük uzun bir turdu. 180 bin ediyor ama karşılığında balayı olmayacak. Düğün yemekli olmayacak ve daha küçük salon olacaktı. Birçok şeyden kısacaktım. Kıstı zaten sağolsun sormadan.
Kuzenim eşiyle gidiyor. Bana da o söylemişti. 12 gün gezecektik ama hiçbir şeyi haketmiyorum. Herşey fazla . Onlar da memur. Onların gidebildiği yer bize neden pahalı. Üstelik balayı istemeyecektim.
Çok kızgınım. İstediğim herşey kursağımda kalıyor
belki maddi imkanı bu isteklerinizi karşılayamıyordur. Halınızı tv ws siz kendiniz alın madem. Hatta İskansinav turunu da ayarlayın sürpriz olsun. Ben bi yere gitmek istediğim zaman her şeyi ayarlıyorum Rez ws yapıyorum eşime hadi gidiyoruz diyorum mesela siz de öyle yapın. Haa yapamıyorsanız biraz daha makul şeyler isteyin bence.

Eşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.

Bunlarda istediğim olmadı bir tane iran halım olsun dedim. Ona da pahalı dedi yanaşmıyor.
Balayı istemiyorum , kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi. 12 günlük uzun bir turdu. 180 bin ediyor ama karşılığında balayı olmayacak. Düğün yemekli olmayacak ve daha küçük salon olacaktı. Birçok şeyden kısacaktım. Kıstı zaten sağolsun sormadan.
Kuzenim eşiyle gidiyor. Bana da o söylemişti. 12 gün gezecektik ama hiçbir şeyi haketmiyorum. Herşey fazla . Onlar da memur. Onların gidebildiği yer bize neden pahalı. Üstelik balayı istemeyecektim.
İran halısı önemli tabi

Durumu olmadığı için mi böyle davranıyor yoksa cimrilikten mi bunu bilmek gerek, eğer adamın gücü buna elveriyorsa siz de bu adamı seviyorsanız kusura bakmayın ama bu isteklerde bulunup karşınızdaki adamın gururunu da kırmayın yazık

belki maddi imkanı bu isteklerinizi karşılayamıyordur. Halınızı tv ws siz kendiniz alın madem. Hatta İskansinav turunu da ayarlayın sürpriz olsun. Ben bi yere gitmek istediğim zaman her şeyi ayarlıyorum Rez ws yapıyorum eşime hadi gidiyoruz diyorum mesela siz de öyle yapın. Haa yapamıyorsanız biraz daha makul şeyler isteyin bence.
Böyle bir sarki vardı atlas hali olmadan evlenmem diye bişey di galiba.... İran halisi bizim Türk adetlerinin olmazsa olmazi eger onu alamayacaksa kız falan vermeyiz biz ne demek iran halisiz evmi olur at hemen nişanı sana İran halisi alacak daha çok erkek çıkartan h
İran halısı nedir cidden yaa. Kilim neyine yetmedi ki
Aynen ya iran halısına kadar olabilir diyordumkii iran halısı tabiki çok önemli..
Almayan biriyle evlenme canım yazık olur

Kiz sakasina dedim bir İran halısı ne kadarmış abooo 🤣🤣🤣🤣
Ben de şaka yapmıştım aslında🤣
Yalnız hani altın,ev araba isteyeni duydum ama İran halısı isteyeni ilk defa duyuyorum.

Back
X