nişanlım çok değişti

crean

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
112
9
296
arkadaşlar ya biz mart ayında nişan yaptık hazirandada düğünümüz olucaktı fakat araya hastalık girince düğünü erteledik benim sorunum ertelenmesi fln değil ama nişanlım çok değişti ne bir ilgi ne bir alaka telefonla arıyor 2 dk konuşup hemen kapatıyor ne eskisi gibi güzel sözler nede ben çağırmasam buluşmaya gelmez heralde iş harici bütün gün uyuyor evde neden böyle değiştin diyorum saçmalama abartıyorsun seninle konuşulmuyor diyor kapatıyor telefonu çok bunaldım artık böyle birisiyle nasıl bir yuva kurulur oysa eskiden beni okadar çok severdiki 2 dk vakti olsa gelip beni görüp giderdi hemen beni ilgiye okadar alıştırdıki şuanki durumu kaldıramıyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız

kayınvalidem hasta ama çok uzun süredir bu hastalıkla boğuşuyor

Sıkıntılarından dolayı olabilir..

Saygısızlık etmiyorsa stresten içine kapanmış olabilir.. Hem annesinin rahatsızlığı hem de düğünün ertelenmesi ve belki de maddi açıdan yetersizlik gibi sebeplerden..

Size anlatmalı aslında ama her insan bir olmuyor, hele de erkekler bu tür şeyleri paylaşmayı sevmiyorlar.

ama buda ilişkimize zarar veriyor ben artık onunla hiç mutlu değilim telefonlarına çıkmak bile istemiyorum soğumaya başladım iyice duygularımın değişmesine engel olamıyorum ne yapayım peki

Üstüne gitmeyin.. Ararsa konuşun..

Ama güzel konuşun , söylenip durmayın.. Yeterince stresliyken sinirini sizden çıkarmasına sebep olmayın..

Siz sakin ve anlayışlı davrandıkça belki de sorunlarını paylaşabilir sizinle..

Allah kolaylık versin..

teşekkür ederim birde bunu deniyim gerçi çenemi tutabilen bir insan değilimdir ya denemekte yarar var :)

Annesinin rahatsızlığına üzülüyor olamaz mı ?Nişanlınızın bu sebepten değiştiğine ihtimal vermiyorsanız,biraz daha tanımak adına düğün tarihini ilerleyen zamanda düşünün.Nişanlınızla konuşmaya çalışın,derdi neymiş anlamaya çalışın annesi ise sorun yanında olduğunuzu hissettirin kendisine.

Canım inan kelimesi kelimesine ben de aynı durumdayım hatta şu anda nişanlımla dargınız 2 gündür.Ekim başında düğünümüz var.Ama telefon konuşmalarımız o kadar monotonlaştıki, "-napıyosun? -napim işteyim, bugün yoğun şöyle böyle" diyor.... sonra bir sessizlik.. eh tamam o zaman demek zorunda kalıyorum yada o kalıyo ve kapatıyoruz.Ya inanın o kadar sinirim bozuk ki bu durumu kendisine belirttim "ilerde bu durumdan dolayı ilişkimiz zarar göreecek ama en azından ben seni bu konuda uyardım içim rahat" dedim.
Ama çok zoruma gidiyo, hadi işteyken arayamıyor, ki zaten buna birşey demiyorum çünkü işinden dolayı pek boş zamanı olmuyor.ama geçen pazar günü bize gelecekti buluşacaktık da. Sabaha kadar çalışmak zorunda kaldı.sabah 10da eve geldi ve tabi yattı haliyle. Ben üstüne gitmedim uyu dinlen önemli değil haftaya buluşuruz dedim.akşam 6buçuk gibi uyandı ve uyandığını haber verdi.Dinlendiği ve uykuya doyduğu için artık kalkıp film veya tv izleyeceğini söyledi.Ama 11buçuğa kadar ne bir mesaj ne bir arama."Ben kendimi sana hatırlatmasam beni hatırlayacağın yok " dedim. Neyse onun üzerine ben darıldımm.
Kızlar bir de bu sorun bizim genel bir sorunumuz, yani ayda en az 2 3 defa ben ona "benle ilgilenmiyorsun, bi yenilik yapmıyosun hemenn monotonluğa ayak uyduruyosun" diye serzenişte bulunurum. Bunu onun söylemesi gibi bir durum yok çünkü ben ona karşı hep yenilikçiyim, sürprizler yaparım, birden ummadığı bir mesaj atarım falan.. Ama karşıda tık yok((
Of çok dolmuşum resmen konunu kendi derdimle işgal ettim( Ama aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin onu paylaşmak istedim:)

Herkesin dediği gibi yaşadığı sıkıntılar canını sıkıyor olabilir.. Siz anlayışlı davranın, böylece derdini sizinle paylaşıp rahatlatabilirsiniz..
Birazda onun açısından bakın hayatınıza.. Onun yerinde siz olsanız belki sizde farklı davranmayacaktınız.. Kim bilir..
O yüzden soğudum flan gibi peşin hüküm vermeyin.. Siz onun nişanlısısınız. Herkesten farklısınız. En kötü günü bugünse bugün daha yüksek sesle "seni seviyorum" demelisin..
Allah yardımcınız olsun

bir anda bu kadar degısım hayra alamet degıl ya agır psıkolojık travma yasıyor,yada baska sularda yasıyor cok ıyı ızle derım.
aldatılıyorsan dugunden once ogren

Kızlar 'Hoşgeldiniz, ciddi erkekler dünyasına'
Erkeklerin yediklerinden içtiklerinden mi bu
huyları, yetiştirilemelerinden mi yoksa genlerinden
mi belli değil ama sevgililik bitip, ciddi ilişkiye
adım atıldığında böyle oluyor... Hepimiz yaşadık,
yaşıyoruz... Fazla söylenmeden, güzel ve
etkili yöntemlerle bu durumu aksettirmek lazım.
Zira nazlı prensler bunalıyorlar. En güzeli onların
davranışlarını onlara uygulamanız bence. Aramayınca
aramamak, keyif yapmak, keyif yapılan sürede
irtibata geçmemek, sonra geçtiğimizde onların
bahanelerini onlara sunmak... Bir nevi ayna olmak yani...

evet mantıklı bunu yapıncada ee ne oluyor diyor sitem ediyor bak gördünmü diyorum haklıymışsın diyor en fazla 3 gün sonra gene aynı anlayamıyorum bu erkekleri

Haha
Hoşbuldum diycem ama pek hoş bulmadım ben bu dünyayı((
Ama dediğini yaptım evet:)
Dün aynen onun yaptığını yaptım ve akşam aramadım (ki işten çıkınca falan ben arıyodum) sonra 8 buçuk gibi o aradı meşgule verdim."Canım napıyosun" demiş bende "oturuyorum" dedim."Teli niye açmadın" dedi "açamadım k. bakma" dedim. "anladım." demiş ve o saatten sonra daha da hiç araşmadık ve konuşmadık.Dediğin gibi artık ben de elimi çektim ilişkinin gidişatından.Çünkü kendisinin ilişkideki uğraşını görmesini istiyorum.Yani ben aramasam demek gerçekten beni arayıp sormayacak ben bunu anladım ve sinirime dokundu...

arkadaşım olurmu öyle şey bak ne güzel işte iyiki açmışım en azından ikimizede arkadaşların yorumu faydalı olur :)

buarada hastalık konusunda zaten onun yanında olduğumu çok iyi biliyor çünkü ben yeterince ilgileniyorum benim derdim boş vakitlerinde arayıp sormaması sürekli uyuması aynı arakdaşın dediği gibi telefonda iyiym sen nasılsın iyiymden sonra bir konuşma yok ondan sonra kapanıyor telefon bazen aldatmasından korkmuyorda değilim hani

(( inşallah düşündüğün gibi değildir(
Benim, Allah var aldatması aklımın ucundan bile geçmez.Çünkü beni çok sevdiğini hep söylemiştir.
Ama derdim farklı benim.Yeri geliyo günde sabah bi günaydın mesajı atıyo o gün başka mesaj yok( ki bu da benim yine serzenişimle oldu. ilk zamanlar hep günaydın diye mesaj atardın artık atmıyosun dedim ondan dolayı tekrar atmaya başladı)

Bizde erkekler rahat yetiştiriliyor. Genel anlamda ciddi sorumluluklar yüklenmiyor.
Evlilik de ciddi bir iş. Gezip tozmak dışında da sorumluluklar yüklüyor insana.
E haliyle bu el bebek gül bebek büyütülmüş beyler, biz evlilik için yetiştirilen
bayanların isteklerine cevap veremiyorlar, bocalıyor ve panik yapıyorlar. Siz
onları ürkütmeden, usul usul akıllarına işleyin aile kurmanın esaret olmadığını.

Aynı şekilde davranın ama nispet yapmayın. Bak nasılmış falan demeyin, bırakın
o idrak etsin. O zaman sizin ders vermek için yaptığınızı anlar ve bir süre
sonra ciddiye almaz. Tıpkı onun gibi tarz haline getirin bunu. Yaklaşık olarak aynı
mazeretleri kullanın. Ve sabredin...

biz ne yapıcaz böyle çok merak ediyorum eskiden benide kalkar kalkmaz arardı 2-3 gündür hiç aramıyor anammmm bu nişanlılık veresi ne zormuş ben bukadar beklemiyordum sizin düğün ne zaman bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…