nişanlım çok değişti

:)))) ayy hiç gülceğim yoktu bukadar benzerlik olucağını tahmiin etmemiştim yazdıkların aynı bizim konuşmaları anlatıyor ben konuşuyorum ondan tık yok yada çok alakasız bişiyi söyleyi veriyor diyorumki tamam bu dinlememiş ondan sonra kapayı veriyorum telefonu heralde bizde bir sorun var onu çözmemiz gerek

Bizimde düğünün tüm yükü nişanlıma kaldı kayınpederler memlekete gittiler biraz hava değişikliği için.Düğünden 1 ay önce gelcekler. Ev tadilata girecek hepsinin sorumluluğu nişanlımda.Daha düğün alışverişi adına hiçbişi alınmadı onun sıkıntısı nişanlımda.Ama ben bu konuda ona hep yardımcı oldum.Yeri geldi ben uygun olan bişeyi alalım dediğimde o hayır iyisini alıcaz yapıcaz dedi. Yani bunlardan dolayı sıkıntısı varsa da o sıkıntı ikimizin zaten, onun üstüne yıkmamaya çalışıyorum.

al buyur bir tane daha demekki erkeklerin geneli böyle ozaman bzide sorun yok iyi bari bak buna sevindim (senin durumuna değil yanlış anlaşılma olmasın)çünkü hep sorunu kendimde arıyordum

al buyur bir tane daha demekki erkeklerin geneli böyle ozaman bzide sorun yok iyi bari bak buna sevindim (senin durumuna değil yanlış anlaşılma olmasın)çünkü hep sorunu kendimde arıyordum

ben hiç kendimde aramıyorum sorunu doğrusu sende oluruna bırak biraz bak kaç kişi var aynı dertten muzdarip erkeklerin dünyası böyle

ayrıca şunuda hiç anlamadım anlamıcamda bütün yük bayanların omuzunda evlilikten korkması gereken biri varsa oda bayanlar onların korkmasını kabul edemiyorum onlar için fark edecek tek şey anne evinden kendi evine geçmek

evet ya, inan ben kendi derdimi unuttum onun stresini paylaşmak için uğraşıyorum
pfff

Dediğin gibi ortada bi sıkıntı varsa ikinizin sıkıntısı oluyor allah yardımcınız olsun canım nişanlına destek oluyosundur eminim en kısa sürede halledersiniz inşallah

neyse arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şimdilik kaçıyorum işlerim var görüşmek üzere

Inan benim nisanlimda öyle nikahimizda oldu 2 ay sonra düğününüze var calisiyo eve geliyor uyuyor benimle ilgilenmiyor buluştuğumuzda çok iyi ama haricinde günde 10 dk konusuyoruz tamam uyucam diyor bende napsam sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…