Crean sen yoksa benim paralel evrendeki yaşantım falan mısın:))
Vallahi aynen benim de ya, ben arıyorum zaten sürekli onu, soruyorum ediyorum, bır bır konuşuyorum.Bazen anlatıyorum anlatıyorum, ne dedin canım diyo. Dinlememiş yani
Sonra ben soruyorum işler nasıl hava sıcak mı ordada? Hepsinin cevabı birer kelime
Sonra bir 3 sn lik bir sessizlik, ya o ya ben " tamam canım yine görüşürüz" diyoruz ve bitiyor....
:)))) ayy hiç gülceğim yoktu bukadar benzerlik olucağını tahmiin etmemiştim yazdıkların aynı bizim konuşmaları anlatıyor ben konuşuyorum ondan tık yok yada çok alakasız bişiyi söyleyi veriyor diyorumki tamam bu dinlememiş ondan sonra kapayı veriyorum telefonu heralde bizde bir sorun var onu çözmemiz gerek
Dün gece telefondayken tam 10 dakika konuşmadan bekledik hep ben konuşuyomuş hissine kapılıp sustum nişanlımda sustu ayrı şehirlerdeyiz ayda 1 görüşüyoruz ama önceki gibi konuşma,mesajlaşma filan yok düğün stresine bağlıyorum askere gidecek ondan diyorum ikimizde haddinden fazla geriliyoruz. Sende fazla üstüne gitme erkekler pek duygularını paylaşmayı sevmiyorlar soğuyorum filan diyerek kendini üzme
Bizimde düğünün tüm yükü nişanlıma kaldı kayınpederler memlekete gittiler biraz hava değişikliği için.Düğünden 1 ay önce gelcekler. Ev tadilata girecek hepsinin sorumluluğu nişanlımda.Daha düğün alışverişi adına hiçbişi alınmadı onun sıkıntısı nişanlımda.Ama ben bu konuda ona hep yardımcı oldum.Yeri geldi ben uygun olan bişeyi alalım dediğimde o hayır iyisini alıcaz yapıcaz dedi. Yani bunlardan dolayı sıkıntısı varsa da o sıkıntı ikimizin zaten, onun üstüne yıkmamaya çalışıyorum.
Dün gece telefondayken tam 10 dakika konuşmadan bekledik hep ben konuşuyomuş hissine kapılıp sustum nişanlımda sustu ayrı şehirlerdeyiz ayda 1 görüşüyoruz ama önceki gibi konuşma,mesajlaşma filan yok düğün stresine bağlıyorum askere gidecek ondan diyorum ikimizde haddinden fazla geriliyoruz. Sende fazla üstüne gitme erkekler pek duygularını paylaşmayı sevmiyorlar soğuyorum filan diyerek kendini üzme
al buyur bir tane daha demekki erkeklerin geneli böyle ozaman bzide sorun yok iyi bari bak buna sevindim (senin durumuna değil yanlış anlaşılma olmasın)çünkü hep sorunu kendimde arıyordum
al buyur bir tane daha demekki erkeklerin geneli böyle ozaman bzide sorun yok iyi bari bak buna sevindim (senin durumuna değil yanlış anlaşılma olmasın)çünkü hep sorunu kendimde arıyordum
ayrıca şunuda hiç anlamadım anlamıcamda bütün yük bayanların omuzunda evlilikten korkması gereken biri varsa oda bayanlar onların korkmasını kabul edemiyorum onlar için fark edecek tek şey anne evinden kendi evine geçmek
ayrıca şunuda hiç anlamadım anlamıcamda bütün yük bayanların omuzunda evlilikten korkması gereken biri varsa oda bayanlar onların korkmasını kabul edemiyorum onlar için fark edecek tek şey anne evinden kendi evine geçmek
Bizimde düğünün tüm yükü nişanlıma kaldı kayınpederler memlekete gittiler biraz hava değişikliği için.Düğünden 1 ay önce gelcekler. Ev tadilata girecek hepsinin sorumluluğu nişanlımda.Daha düğün alışverişi adına hiçbişi alınmadı onun sıkıntısı nişanlımda.Ama ben bu konuda ona hep yardımcı oldum.Yeri geldi ben uygun olan bişeyi alalım dediğimde o hayır iyisini alıcaz yapıcaz dedi. Yani bunlardan dolayı sıkıntısı varsa da o sıkıntı ikimizin zaten, onun üstüne yıkmamaya çalışıyorum.
Dediğin gibi ortada bi sıkıntı varsa ikinizin sıkıntısı oluyor allah yardımcınız olsun canım nişanlına destek oluyosundur eminim en kısa sürede halledersiniz inşallah
arkadaşlar ya biz mart ayında nişan yaptık hazirandada düğünümüz olucaktı fakat araya hastalık girince düğünü erteledik benim sorunum ertelenmesi fln değil ama nişanlım çok değişti ne bir ilgi ne bir alaka telefonla arıyor 2 dk konuşup hemen kapatıyor ne eskisi gibi güzel sözler nede ben çağırmasam buluşmaya gelmez heralde iş harici bütün gün uyuyor evde neden böyle değiştin diyorum saçmalama abartıyorsun seninle konuşulmuyor diyor kapatıyor telefonu çok bunaldım artık böyle birisiyle nasıl bir yuva kurulur oysa eskiden beni okadar çok severdiki 2 dk vakti olsa gelip beni görüp giderdi hemen beni ilgiye okadar alıştırdıki şuanki durumu kaldıramıyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Inan benim nisanlimda öyle nikahimizda oldu 2 ay sonra düğününüze var calisiyo eve geliyor uyuyor benimle ilgilenmiyor buluştuğumuzda çok iyi ama haricinde günde 10 dk konusuyoruz tamam uyucam diyor bende napsam sasirdim