• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok kıskanç ne yapmalıyım :(

Gebere Jackson

Sümüğümü çeker giderim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
1.788
17.262
208
Kızlar çok iyi giden bir ilişkim var her seyiyle mükemmel ötesi here konuda anlaşıyoruz fakat...
çok kıskanç. kendi canı ciğeri kuzeniyle bile iki muhabbet etsem suratı değişiyor, ama o benim kuzenlerimi istediği gibi arar sorar, rahatsız olmaktan çok mutlu oluyorum. Dediği şu ki ' sanki bişey olacak bu büyü bozulacak seni benim elimden alacaklar..'
Tam tersine onu çok seviyorum her şeyiyle ilgileniyorum bunu da ona yansıtıyorum. ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor.
Şubatta askere gidicek uzaklığa dayanabilir mi, kafayı mı yer, ileri de daha kötü olur mu yardımcı olur musunuz :(

Kızlar çok iyi giden bir ilişkim var her seyiyle mükemmel ötesi here konuda anlaşıyoruz fakat...
çok kıskanç. kendi canı ciğeri kuzeniyle bile iki muhabbet etsem suratı değişiyor, ama o benim kuzenlerimi istediği gibi arar sorar, rahatsız olmaktan çok mutlu oluyorum. Dediği şu ki ' sanki bişey olacak bu büyü bozulacak seni benim elimden alacaklar..'
Tam tersine onu çok seviyorum her şeyiyle ilgileniyorum bunu da ona yansıtıyorum. ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor.
Şubatta askere gidicek uzaklığa dayanabilir mi, kafayı mı yer, ileri de daha kötü olur mu yardımcı olur musunuz :KK43:
Allah yardımcın olsun. ne diyelim ki. zamanla değişir inşallah

benimde aynı sorunum vardı. 4 ay dayanabildim. daha beter oldu. ruh sağlığım bozuldu ve attım nişanı. çok kötü bir durum çok..
kıskançlığın bu evresi artık hastalık başka bir şey değil

her konuda anlaşıyor olsan burada konu açma gereği duymazdın bu kıskançlıkların sonu hiç iyi bitmiyor yani evlenince camdan niye baktın diye şiddet görmek istiyorsan devam et.
kıskançlık ilkel bir duygudur.

uuuu..
Kendisi askerdeyken Allah'tan sana peygamber sabrı diliyorum.
Tecrübeyle sabittir. Kıskançlığın k sını bilmeyen adam bile zaptolmuyo askerlikte.
Başarılar canım hemcinsim :KK69:

benimde aynı sorunum vardı. 4 ay dayanabildim. daha beter oldu. ruh sağlığım bozuldu ve attım nişanı. çok kötü bir durum çok..
kıskançlığın bu evresi artık hastalık başka bir şey değil
ilişkimizin ilk bşlangıcında daha fazlaydı ama zamanla törpüledi kendini, ileride kıskanclık huyu biter mi diye düşünüyorum

Şubatta askere gidicek uzaklığa dayanabilir mi, kafayı mı yer, ileri de daha kötü olur mu yardımcı olur musunuz :KK43:

Bana kalırsa koy totosuna tekmeyi diyeceğim ama sen yapmayacaksın nasıl olsa. Değişmesini ya da bu seviyede kalmasını ummaktan başka çare yok.

Kıskançlık güven problemidir, aşırı kıskançlık hastalıktır.

Önemli olan askere gidince kıskançlığının level atlaması mı?
Adam zaten kuzeninden kıskanacak kadar abartılı bir kıskançlık yaşıyor.
Bu bile büyük bir sorun.

Önemli olan askere gidince kıskançlığının level atlaması mı?
Adam zaten kuzeninden kıskanacak kadar abartılı bir kıskançlık yaşıyor.
Bu bile büyük bir sorun.
peki ben bunu yenmesi için ne yapmalıyım?
bir şey yapmama değer bir insan..

ilişkiniz gerçekten mükemmel ötesiymiş. askere giderken sokağa çıkma demezse benim de adım kaptan değil.
benim dışarı cıkmamı gezmemi eğlenmemi kıskanmıyor. elbette kız arkadaslarımla eğlenmeye gidiyorum. karşı cins ile iletişime girince 3 çocukla ortada kalmış gibi davranıyor. bana yine konusma demiyor, ama surat asıyor

ilişkimizin ilk bşlangıcında daha fazlaydı ama zamanla törpüledi kendini, ileride kıskanclık huyu biter mi diye düşünüyorum

Boşuna dememişler: "Can çıkar ama Huy çıkmaz.." diye..
7 sinde ne ise, 70 inde de öyle olacak nişanlın.. hiç düzelecek diye bekleme..
Onunki kıskançlık değil artık, sahiplenme olmuş..!

benim dışarı cıkmamı gezmemi eğlenmemi kıskanmıyor. elbette kız arkadaslarımla eğlenmeye gidiyorum. karşı cins ile iletişime girince 3 çocukla ortada kalmış gibi davranıyor. bana yine konusma demiyor, ama surat asıyor

kendi karşı cinsle iletişime geçiyor değil mi?

Bu onun elinde olan birşey, sen zaten yapma dediğini yapmıyorsun daha ne yapacaksın?

işte yapma deyince yapılmadığı için bu tipler böyle azıtıyor. dik duracaksın. ilk gördüğünda neler yapıyorsan öyle kalacaksın işine gelmiyorsa neden sevgili oluyor da sonra değiştirmeye kalkıyor ?

işte yapma deyince yapılmadığı için bu tipler böyle azıtıyor. dik duracaksın. ilk gördüğünda neler yapıyorsan öyle kalacaksın işine gelmiyorsa neden sevgili oluyor da sonra değiştirmeye kalkıyor ?
Aynen öylee.
Kendisi gibi olamayacaksa kısıtlamalara gelecekse hiç anlamı yok.

Back
X