arkadaşlar iki yıllık nişanlıyım,nişanlım çok kıskanç herşeyime karışıyor iki dkk geç msj yazsam,msajı biraz kısa yazsam......saçımın rengine,pantolumun genişliğine,üstüme başıma ayakkabıma herşeyime herşeyime karışıyor aşırı kıskanıyorbaşlarda pek bunalmıyorudm bundan ama uzun süre devam edince bu durum iyice sıktı işkenceye döndü,herşeye karışan ,sürekli trip atan bi insanı idare etmek çok ama çok zor...hep kavga ediyoruz hep nolur bi çare...napacağımı şaşırdım inanın her yolu denedim kıyafet almaya gidiyoz kavgayla dönüyoruz,mobilya beğenmeye gidiyoruz kavgayla dönüyoruz ve bu durum artık yordu beni....beni mahalledeki küçük çocuklardan kız erkek farketmiyor kıskanıyor ilgim hep onda olsun istiyor ben çok ilgi gösteriyorum eksikliğinden değil ama ona yetmiyorum yettirecem diye çok yoruluyorum
arkadaşlar iki yıllık nişanlıyım,nişanlım çok kıskanç herşeyime karışıyor iki dkk geç msj yazsam,msajı biraz kısa yazsam......saçımın rengine,pantolumun genişliğine,üstüme başıma ayakkabıma herşeyime herşeyime karışıyor aşırı kıskanıyorbaşlarda pek bunalmıyorudm bundan ama uzun süre devam edince bu durum iyice sıktı işkenceye döndü,herşeye karışan ,sürekli trip atan bi insanı idare etmek çok ama çok zor...hep kavga ediyoruz hep nolur bi çare...napacağımı şaşırdım inanın her yolu denedim kıyafet almaya gidiyoz kavgayla dönüyoruz,mobilya beğenmeye gidiyoruz kavgayla dönüyoruz ve bu durum artık yordu beni....beni mahalledeki küçük çocuklardan kız erkek farketmiyor kıskanıyor ilgim hep onda olsun istiyor ben çok ilgi gösteriyorum eksikliğinden değil ama ona yetmiyorum yettirecem diye çok yoruluyorum
valla pek iyimser konuşamicam, nişanlın kafayı çizmiş biraz.
sokaktaki kız çocuğundan kıskanmak da oldukça ilginçmiş.
hayatını zindan etmek istemiyorsan, yardım almasını sağla.
düzelebilir eğer gerçekten isterse.
Bu sevdiğini kıskanmak değil.
Nişanlının başka problemleri var ve acısını senden çıkarıyor.
Hastalıklı düşünceler bunlar.
En basitinden,özgüven eksikliği veya aşağılık kompleksi olabilir.
Bir insanın,kendi sorunları yüzünden,başka bir insanın hayatını zindan etmesi çok büyük haksızlık.
Sen onun geçmişten taşıyıp getirdiği sorunları çekmek zorunda değilsin.
Sevgi de bir yere kadar.Evlenip aynı eve girince,kalan azıcık sabrın ve hoşgörün de tükenecek.
O yüzden,yol yakınken dönmen,bana göre en hayırlısıdr.
Canım allah sana sabır versin. Bence kıskanclık da bir süre sonra oldukça geriyor insanı. Bende bir zamanlar buna benzer bir durumla karsı karsıya geldğim için seni cok iyi anlıyorum.. Böyle bir insanla bir ömür gecmez bence.. kıskanclıgın da bir dozu var ve sonucta karsısında bir cocuk yok herseyine karısmak da ne demek oluyor ayrıca erkek dediğin kız gibi trip atmaz ve zaten hiç de cekilmezbence kendini yorma ve olan ilgini de yok et , o sana nasıl davranıyorsa aynısı ona yap ve yansıt ....
şuan sabrım tükenmiş durumda zaten benim gibi hayat dolu bi insan ne halde yaişin çok zor, şimdi idare etmeye çalışsan da sabrın bitecekçok iyi düşün
şuan askerde iyice zivanadan çıktı zatenaskerlik psikolojisi de eklenince çıkmaza dönüştü ilişkimiz bi uzmandan mı yardım alsam ne yapacağım konusunda???offfff ya düşündükçe mutsuz oluyorum
inan aynısını ben de yapıyorum çok yaptım ona aynı konularda nasıl daha sabırlı davranılabılecegını çok sergiledim.aynen dengesiz oldum ben de onu düzelteceğim diye kendimden olacam yakında bu arada burcu kova ama özellikleri uymuyor ya sabit fikirli...kafasında tek bır doğru var ben ona ne kadar baska acılardan bakmasını sağlayabilmesi konusunda yardım etmeye çalıştıysam da tık yok...zaten ben konusurken beni dinlemiyor bana vereceği cevabı düşünmekle meşguln oluyor sürekli harp halinde üstün gelme çabasında offfff anlatınca bile geriliyorum vallaKesin ikizlerdir o..
Elimde bir adet mevcut da..
Gerçi ben kavga ede ede, yıprana yıprana düzelttim baya.
Orta yolu bulduk sayılır..
Zamanla daha anlayışlı biri oldu.
Ama ben örnek oldum ona anlayış gösterip bak ben nasılım senden de
bunu bekliyorum diye diye bugüne geldik.
Bazen aynısını ona yaptım bunalttım işte bana böyle yapıyorsun dedim nasılmış.
biraz empati yaptırayım biraz örnek davranış sergileyeyim diye
onun gibi dengesiz oldum çıktım..:26:
Kolay değil işin zor..
Bu tipler senle yapamaz sensiz de olamaz..
Allah yardımcın olsun..
kindara katılıyorum. sevgilinin sana aşkından filan değil bu kıskançlığı ,böyleleri genelde çok bencil olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?