Nişanlım çok kıskanç:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi luk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

luk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
68
1
26
Kocaeli
arkadaşlar iki yıllık nişanlıyım,nişanlım çok kıskanç herşeyime karışıyor iki dkk geç msj yazsam,msajı biraz kısa yazsam......saçımın rengine,pantolumun genişliğine,üstüme başıma ayakkabıma herşeyime herşeyime karışıyor aşırı kıskanıyorbaşlarda pek bunalmıyorudm bundan ama uzun süre devam edince bu durum iyice sıktı işkenceye döndü,herşeye karışan ,sürekli trip atan bi insanı idare etmek çok ama çok zor...hep kavga ediyoruz hep nolur bi çare...napacağımı şaşırdım inanın her yolu denedimkıyafet almaya gidiyoz kavgayla dönüyoruz,mobilya beğenmeye gidiyoruz kavgayla dönüyoruz ve bu durum artık yordu beni....beni mahalledeki küçük çocuklardan kız erkek farketmiyor kıskanıyor ilgim hep onda olsun istiyor ben çok ilgi gösteriyorum eksikliğinden değil ama ona yetmiyorum yettirecem diye çok yoruluyorum

bence onun sana yaptığını sende ona yap aynı şekilde bunalt o zamman yaptığının can sıkıcı olduğunu fark edebilir bence

Canım allah sana sabır versin. Bence kıskanclık da bir süre sonra oldukça geriyor insanı. Bende bir zamanlar buna benzer bir durumla karsı karsıya geldğim için seni cok iyi anlıyorum.. Böyle bir insanla bir ömür gecmez bence.. kıskanclıgın da bir dozu var ve sonucta karsısında bir cocuk yok herseyine karısmak da ne demek oluyor ayrıca erkek dediğin kız gibi trip atmaz ve zaten hiç de cekilmez bence kendini yorma ve olan ilgini de yok et , o sana nasıl davranıyorsa aynısı ona yap ve yansıt ....

valla pek iyimser konuşamicam, nişanlın kafayı çizmiş biraz.

sokaktaki kız çocuğundan kıskanmak da oldukça ilginçmiş.

hayatını zindan etmek istemiyorsan, yardım almasını sağla.

düzelebilir eğer gerçekten isterse.

kıskançlık olayının abartılmasının nedeni başlarda kıskançlıklarına hiç ses çıkarmayışındandır. tolerans gösterdikçe üstüne gelir çünkü. şimdi tavrını koy desem malesef hiçbi faydası olmaz. tecrübeyle sabit.. başta nasıl alıştırırsan öle gidiyor. Allah yardımcın olsun..

Bu sevdiğini kıskanmak değil.
Nişanlının başka problemleri var ve acısını senden çıkarıyor.
Hastalıklı düşünceler bunlar.
En basitinden,özgüven eksikliği veya aşağılık kompleksi olabilir.

Bir insanın,kendi sorunları yüzünden,başka bir insanın hayatını zindan etmesi çok büyük haksızlık.
Sen onun geçmişten taşıyıp getirdiği sorunları çekmek zorunda değilsin.
Sevgi de bir yere kadar.Evlenip aynı eve girince,kalan azıcık sabrın ve hoşgörün de tükenecek.
O yüzden,yol yakınken dönmen,bana göre en hayırlısıdr.

canımm kıskançlık güzeldir elbet insan sevdiğini kıskanır ama bu kadarıda çok fazla...
böyle böyle nereye kadar ilk başlarda bunalmıyordun çünkü o zamanlar aklın fikrin gitmiş durumdaydı şimdi az da olsa mantıgın devreye girmiş. yarın evlenince dışarı cıkarmıcak bu adam seni düşün sene ailene gitmen bile sorun olacak belkide eve hapsadecek beni bu kadar kıskançlık varsa işin içine şiddetde girer benden söylemesi. 2 dak geç yazıyosun diye bunları yapan bir adamı ben zaten düşünemiyorum yol yakınken bir kez daha düşün bence sonra çok geç olablir böyle biri ile ömür geçmez

huylu huyundan vazgeçmez canım.ben bu saatten sonra kıskançlıktan vazgeçeceğini düşünmüyorum.evlilik konusunu iyi düşün derim.Allah sabır versin.

bir de biraz saçma olacak belki ama nişanlının burcunu merak ettim.hangi burçtan?çeşitli tahminlerim var da doğru mu tahmin ettim diye merak ettim

Hasta ruhlu biriyle nişanlısın. İmzayı atmadan önce yüz kere bin kere düşünsen iyi olucak. Sağlıklı biri bu dediklerini yapmaz. Sevgi göstergesi asla böyle değildir.

Bir de uzun vadeli nişan , söz dönemleri ilişkileri cidden yıpratıyor, sizinki de 2 yıl olmuş, bazı heyecanlar yok oluyor, sinir, strese dönüşüyor. Çok zor durum. Ailenle paylaşmalısın.

Kesin ikizlerdir o..
Elimde bir adet mevcut da..

Gerçi ben kavga ede ede, yıprana yıprana düzelttim baya.
Orta yolu bulduk sayılır..
Zamanla daha anlayışlı biri oldu.
Ama ben örnek oldum ona anlayış gösterip bak ben nasılım senden de
bunu bekliyorum diye diye bugüne geldik.
Bazen aynısını ona yaptım bunalttım işte bana böyle yapıyorsun dedim nasılmış.
biraz empati yaptırayım biraz örnek davranış sergileyeyim diye
onun gibi dengesiz oldum çıktım..:26:
Kolay değil işin zor..
Bu tipler senle yapamaz sensiz de olamaz..
Allah yardımcın olsun..

kindara katılıyorum. sevgilinin sana aşkından filan değil bu kıskançlığı ,böyleleri genelde çok bencil olurlar

Son düzenleme:
işin çok zor, şimdi idare etmeye çalışsan da sabrın bitecek çok iyi düşün

haklısınız kızlar sağolun yorumlarınız için inanın her yolu denedim empati yapmasını sağlayacak davranışlarda bulundum tam tersini yapıp alttan da aldım nafile şuan baya bi bozuğuz öyleki hattımı kırıp attım evet bensiz asla yapamıyor ama benle deve ben onu büyük bir aşkla seviyorum değişmesi için dua ediyorum ya napacam iki ucu.....lu değnek

bu yolu denemk istemiyorumçünkü onu seviyorum...o yüzden zaten çare arıyorum onu yola getirebileceğim bi çözüm olmalı canım

şuan askerde iyice zivanadan çıktı zatenaskerlik psikolojisi de eklenince çıkmaza dönüştü ilişkimizbi uzmandan mı yardım alsam ne yapacağım konusunda???offfff ya düşündükçe mutsuz oluyorum

şuan askerde iyice zivanadan çıktı zatenaskerlik psikolojisi de eklenince çıkmaza dönüştü ilişkimizbi uzmandan mı yardım alsam ne yapacağım konusunda???offfff ya düşündükçe mutsuz oluyorum

ah be canım, sana hayatı zindan eden o, yardım almak isteyen sen...

onun yardım alması lazım, ya da kendi kendine düzelsin seni kaybetmek istemiyosa

inan aynısını ben de yapıyorum çok yaptım ona aynı konularda nasıl daha sabırlı davranılabılecegını çok sergiledim.aynen dengesiz oldum ben de onu düzelteceğim diye kendimden olacam yakında bu arada burcu kova ama özellikleri uymuyor ya sabit fikirli...kafasında tek bır doğru var ben ona ne kadar baska acılardan bakmasını sağlayabilmesi konusunda yardım etmeye çalıştıysam da tık yok...zaten ben konusurken beni dinlemiyor bana vereceği cevabı düşünmekle meşguln oluyor sürekli harp halinde üstün gelme çabasında offfff anlatınca bile geriliyorum valla

kindara katılıyorum. sevgilinin sana aşkından filan değil bu kıskançlığı ,böyleleri genelde çok bencil olurlar

canım o kadar çok insan psikolojisi kitapları okumuş, bu konuda seminerlere katılmış bir insan olarak beni bile zorladığına göre artık bir uzman yardımı alsam diyorumevet bencil olduğu için bu şekilde davrandığını düşündüm biraz fazlası aslında aynı zamanda kuruntulu ve takıntılı da püffffff onun tüm dikkatini bana vermesını engelleyecek şeyler üretmeye çalıştım....sanırım evlilikte bu durumu bi çocukla sağlayabilirim ama çocuk düşünmüyorum hemen yanı bikaç sene daha katlanmam gerekecek bu durumda hey hat.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…