Nişanlım çok kıskanç:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi luk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim sevgilim de sevgili olduktan sonra kıskançlıklara başlamıştı.ama sadece okuldaki erkek arkadaşlarımdan falan kıskanırdı. O da zamanla aramızda güven oluşunca geçti. Şimdi iş hayatında karşı cinsten kişilerle de muhatap olma durumu var doğal olarak. Asla farklı tepkiler vermez. Kıyafetime falan arada bu kısa vs der ama o kadar. Ama senin nişanlın 2 senede düzelmedi ise demek ki böyle gidecek. İleride çalışmak istersen problem olabilir, evden bile çıkarmayabilir seni. Olmaz deme burada bile kaç kadın var eşi kendi anne babasına bile salmıyor.

ah be canım, sana hayatı zindan eden o, yardım almak isteyen sen...

onun yardım alması lazım, ya da kendi kendine düzelsin seni kaybetmek istemiyosa

kendi kendine asla düzelmez bu yapıdaki insanlar canım sadece duygularına bastırırlar yani heran patlayabilecek bir bombaya dönüşürler:bu yaşa kadar gelmiş karakteri oluşmuş bi insanın kendı kendine çok değişmek istemesi durumunda bile başarıya ulaşması zor ama ben ilgimi kestim tamamen biraz sızlasın burnu tamamen değişecegine söz verene kadar asla yakınlasmayacam bakalım sonuç ne olacak

canım ben çalışıyorum ona karışmıyr zaten okadar da değil artık...aslında güven konusunu çok sorguladım ama ilişkimizin başından beri bu yapıda yanı benim sebep olduğum bir durum değil ortada bı güvensizlik de yok takıntılı inan eğer güven sorunun olduğunu düşünsem bi şekilde her yolu dener ona bunu verırdım...

şuan askerde iyice zivanadan çıktı zatenaskerlik psikolojisi de eklenince çıkmaza dönüştü ilişkimizbi uzmandan mı yardım alsam ne yapacağım konusunda???offfff ya düşündükçe mutsuz oluyorum

valla bu durmu uzmanlar bile çözemez herlade canım

hala çıkarmadım hat....dün ailemi aradı konuşmadım bakalım nasıl sonuçlanacak bu durum

canım bu tür kıskançlıklara sonradan çözüm bulamazsın .en başından çözüm üretmek gerekirdi .anladığım kadarıyla bu adam ilk baslarda da böyle imiş.keşke o zamanlar gereken açıklamayı yapsaydın ,şimdi yapsan da birşey değişecegini pek sanmıyorum .çünkü zamanında o tavizi vemişsin .evet çiftler arasında değer ve sevgiden dolayı ufak kıskançlıklar olur ,ama senin nişanlın kıskançlık boyutunu biraz fazla abartmış .küçücük çocuktan da kıskanılmaz ki.. işin zor valla, Allah yardımcın olsun

aynıyız... bnmkde çokk kskanç

başlarda bu kadar fazla değildi ya da ben çok bunalmadığım için (dozu kaldırabilecek güçte olduğum için)bu kadar fazla gelmiyordu.ama artık yoruldum o da farkında durumun düzeleceğim falan diyor ama ...........sanırım artık onun da müdehalesinden büyük durum....siz siz olun dır dır eden,herşeye karışan, herşeyin kendi kontrolünde olmasını isteyen insanlara taviz vermeyin ben de vermeyecem biz bi de nikah da yaptık o öğretmendi ve benimle aynı şehre gelmesi için yani eş durumundan yararlanması için nikah yaptık aileler arası tabi düğün yapmadık askerden dönünce evlenecez diye....ayrı yaşıyoruz .....ben evet çok ama çok taviz verdim başlarda nasıl bu kadar mantığımdan arınmıştım nasıl bu kadar farkında değildim ileride oluşabilecek durumların ya nasılllll

uzun lafa gerek yok, AYRIL git, nişanlıyken bunu yapan evlenince ustune kilit vurur. SAKIN OLA EVLENME !!!!!!!

Yorumlari okumadim ama mutlaka siz de onu kiskanin.
Bir taraf cok kiskanc olunca digeri daha rahat kaliyor ama kiskanc olan taraf da bunu istiyor aslinda kendince.
Bu taktigi hayata gecirin, duzelecektir muhtemelen.

o kadar da olmaz canım. Nişanlın psikopat mı? Allah sabı versin tatlım

Kişi kendinden bilir işi derler .
Nişanlınızın tedavi görmesi lazım .
Oldu olacak cam fanusun içine kapatsın sizi süs gibi koysun salona .

Nişanlınıza birilerinin avucundaki kumu ne kadar sıkarsa o kadar yokolacağını açıklamalı...

Kişiye göre durum değişiyo tatlım, arkadaşımın eşi, nişanlılık ve sevgililik dönemlerinde inanılmaz kıskançtı, misal bi arkadaşa gitsek cepten arayıp eve git diyip duruyodu zaten tüm misafirlik onların `git-tamam` kavgalarıyla geçiyodu ve arkadaşım o zamanlar çok huzursuzdu, üstelik `evi arıycam ona göre çabuk eve geç`, diyip ısrarın dibini sıyırıyodu diyim.. Şimdi evliler eşi gayet rahat şuan, eski halinden eser kalmadı diyebilirim.. Üstelik nişanlısın, içinde sevgi varsa iyi düşün taşın.. Yetişkin insanlarsınız, durumunu ifade et, çok zor bi vaziyet anlayabiliyorum.. Seni çok fazla yorduğunu buraya yazdığın gibi -biraz daha toparlayarak ve nişanlına hitap edebilecek şekilde tabi- kendisine de bahset.. En güzel çözüme sağlam bi iletişimle varabilirsiniz..
Kıskanılmak iyidir hoştur ama herşeyin fazlası zarardır, Allah yardımcın olsun..

Bu kadar kıskançlık hastalıktır.
Klişe olacak belki ama tedavi gerektirir ve özgüven eksikliğinden kaynaklanır.
Eğer böyle devam ederse evlenince evden bile çıkartmaz sizi.
Evlenmeden bu durumu çözmeye çalışın bence

sana buyuk bır tecrubeyle konusuyorum .

Asla duzelmıcek ve hersey cok daha kötu ve cekılmez olucak . ya o hayatı secıceksın yada ozgurlugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…