ah be canım, sana hayatı zindan eden o, yardım almak isteyen sen...
onun yardım alması lazım, ya da kendi kendine düzelsin seni kaybetmek istemiyosa
canım ben çalışıyorum ona karışmıyr zaten okadar da değil artık...aslında güven konusunu çok sorguladım ama ilişkimizin başından beri bu yapıda yanı benim sebep olduğum bir durum değil ortada bı güvensizlik de yok takıntılı inan eğer güven sorunun olduğunu düşünsem bi şekilde her yolu dener ona bunu verırdım...Benim sevgilim de sevgili olduktan sonra kıskançlıklara başlamıştı.ama sadece okuldaki erkek arkadaşlarımdan falan kıskanırdı. O da zamanla aramızda güven oluşunca geçti. Şimdi iş hayatında karşı cinsten kişilerle de muhatap olma durumu var doğal olarak. Asla farklı tepkiler vermez. Kıyafetime falan arada bu kısa vs der ama o kadar. Ama senin nişanlın 2 senede düzelmedi ise demek ki böyle gidecek. İleride çalışmak istersen problem olabilir, evden bile çıkarmayabilir seni. Olmaz deme burada bile kaç kadın var eşi kendi anne babasına bile salmıyor.
şuan askerde iyice zivanadan çıktı zatenaskerlik psikolojisi de eklenince çıkmaza dönüştü ilişkimiz bi uzmandan mı yardım alsam ne yapacağım konusunda???offfff ya düşündükçe mutsuz oluyorum
arkadaşlar iki yıllık nişanlıyım,nişanlım çok kıskanç herşeyime karışıyor iki dkk geç msj yazsam,msajı biraz kısa yazsam......saçımın rengine,pantolumun genişliğine,üstüme başıma ayakkabıma herşeyime herşeyime karışıyor aşırı kıskanıyorbaşlarda pek bunalmıyorudm bundan ama uzun süre devam edince bu durum iyice sıktı işkenceye döndü,herşeye karışan ,sürekli trip atan bi insanı idare etmek çok ama çok zor...hep kavga ediyoruz hep nolur bi çare...napacağımı şaşırdım inanın her yolu denedim kıyafet almaya gidiyoz kavgayla dönüyoruz,mobilya beğenmeye gidiyoruz kavgayla dönüyoruz ve bu durum artık yordu beni....beni mahalledeki küçük çocuklardan kız erkek farketmiyor kıskanıyor ilgim hep onda olsun istiyor ben çok ilgi gösteriyorum eksikliğinden değil ama ona yetmiyorum yettirecem diye çok yoruluyorum
canım bu tür kıskançlıklara sonradan çözüm bulamazsın .en başından çözüm üretmek gerekirdi .anladığım kadarıyla bu adam ilk baslarda da böyle imiş.keşke o zamanlar gereken açıklamayı yapsaydın ,şimdi yapsan da birşey değişecegini pek sanmıyorum .çünkü zamanında o tavizi vemişsin .evet çiftler arasında değer ve sevgiden dolayı ufak kıskançlıklar olur ,ama senin nişanlın kıskançlık boyutunu biraz fazla abartmış .küçücük çocuktan da kıskanılmaz ki.. işin zor valla, Allah yardımcın olsun
aynıyız... bnmkde çokk kskanç
uzun lafa gerek yok, AYRIL git, nişanlıyken bunu yapan evlenince ustune kilit vurur. SAKIN OLA EVLENME !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?