Nişanlım Denen Şahsiyet!

Eger böyle bir adamla barisirsan bu seviyesizlikle iliski yurutmeye devam ederseniz 3. Sayfa haberlerinde goruruz sizi ancak. Bu sekilde olusan iliski evlilige gitmemeli giderse yazikki ne yazik size

Ne o çocuk gibi engelleme silme yok barışalım bilmem ne!!

Ya hu bundan koca olmaz bildiğin çocuk büyütürsün ömrün gider

Yaptığı terbiyesizlikte cabası!!

Kesinlikle ben de bunları düşünüyorum.Böyle bir aileye girmek istemiyorum.En ufak bir şeyde bacak bacak üstüne atmamın bile göze geldiği ve nişanlı kişisinin bunları normal normal anlatmasi...

Kesinlikle ben de bunları düşünüyorum.Böyle bir aileye girmek istemiyorum.En ufak bir şeyde bacak bacak üstüne atmamın bile göze geldiği ve nişanlı kişisinin bunları normal normal anlatmasi...
Burada sayfalarca yorum yazdığımız hanımların çoğu şu an boşanma aşamasında. Lütfen siz dinleyin.
Verilmiş sadakanız varmış. Allah kurtarmış sizi.

Burada sayfalarca yorum yazdığımız hanımların çoğu şu an boşanma aşamasında. Lütfen siz dinleyin.
Verilmiş sadakanız varmış. Allah kurtarmış sizi.
Ben de böyle düşünüyorum.İyi ki ablasına gitmişim kalmişim 2 günde aileyi azıcık da olsa tanımışım.Neymiş bunlar görmüşüm.

Küfür etmiş de olsanız ekran resmini alıp ablaya atmak nedir yahu? Gören de 10 yaşında çocuk da , "ühüü abla bunu döv" diye şikayet ediyor zanneder. Uzak durun şimdiden belli olmuş iyi olmuş. Evlenmek gibi bir hata yaparsanız , ilerde en ufak kavgada ablası bizzat , "sen zaten zamanında küfür de etmiştin, bacak bacak üstüne atıp oturuyordun saygı falan bilmiyordun" diyerek başınıza kakar.

Bu arada bacak bacak üstüne atmak ne zamandan beri saygısızlık anlamadım. Ben her yerde atarım . Bunu saygısızlık goren insanlarla da hiç muhattap dahi olmuyorum. Herkese karşı saygılı, düzgün konuşurum, kibar davranırim , kirmam ; bacak bacak üstüne attım diye saygısız olacaksam hadi oradan.

Aman ha aman uzak dur bu adamdan bi halt olmaz aileside un ufak seyde seni gommusler hemen evlenip bosanirsin allah korusun

Konunun başında siz haksız gözüküyorsunuz işi yüzünden açmamışsa sizde ona bağırıp çağırdıysanız... Ama konunun ablaya gitmesi falan affedilmez. Bence de ayrılmalısınız. Siz agresif davranıyorsunuz, nişanlınız çocuk gibi. Kavgalar tartışmalar asla asla asla aileye söylenmez. Muhtemelen seviyorsunuz çok iyi düşünün. nişanlınız ve sizin siniri isleri bu noktaya getirmiş.

Ben işi yüzünden açamadiği için değil, saf mısın gerizekalı mısın da bunu sormak için sen ayrı annen ayrı arıyor lafına sövdüm.

Ben işi yüzünden açamadiği için değil, saf mısın gerizekalı mısın da bunu sormak için sen ayrı annen ayrı arıyor lafına sövdüm.
Öncesinde siz ona açmadı diye kızmadıysanız o tamam. Fakat sövmek hakaret etmek doğru mu. Bu adam Eşiniz olacak(ti)

Öncesinde siz ona açmadı diye kızmadıysanız o tamam. Fakat sövmek hakaret etmek doğru mu. Bu adam Eşiniz olacak(ti)
Haklısınız ama karşınızda bir şey sorduğunuzda ki bu nikahla ilgili mühim bir şey dalga geçer gibi konuşan saf mısın, gerizekalı bunu demez şeklinde konuşan bir erkeksi var.O bu şekilde konuşmasaydı ben de bu kadar yükselmezdim.Elbette hoş şeyler değildi dediğim ama bunların aileye servis edilmesi..Ve ablası falan yanında değil başka şehirde.Yanında olsa kizdi sinirlendi belli etti dersin, kaç km ötedekine ne alaka yani?

Kesinlikle barışmayın ama şu kısma takıldım, aileniz o kanserken ayrıl mı dedi?

açamamistir telefonu gercekten mesguldur annen boşa sinir yapmis ego yapmis bence..
bu donemler zaten acayip streslidir aileleri hic karistirmayacaksin ser verip sır vermeyeceksin..Senin annenle hastane araman onun ablasina kufurlu mesaji yollamasi falan olmamis ..Yuz goz olunmus pek hayir gorulecek yanı kalmamis malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…