Nişanlım Denen Şahsiyet!

Kesinlikle barışmayın ama şu kısma takıldım, aileniz o kanserken ayrıl mı dedi?
Ayrıl demedi.Çocuğun olmama olasiliği vardi.Düşün bunu da dedi.Arkadaşlarimdan bazilari ayrıl vs demişti.Onlara bile resti cekmiştim.

Ve hepsinden öte ablasının yorumu babasının yorumu.Yangına körükle gitmek nedir?Hoş değil dediği ama sen de kızı delirtmişsin diyebilirdi, ya da su an bunu bana atman da hoş değil diyenilirdi ne diyim.

İlk mesaj da yazdım aileye gitmesi affedilmez. Sizde özeleştiri yapın istedim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ve hepsinden öte ablasının yorumu babasının yorumu.Yangına körükle gitmek nedir?Hoş değil dediği ama sen de kızı delirtmişsin diyebilirdi, ya da su an bunu bana atman da hoş değil diyenilirdi ne diyim.
Ailelerden böyle beklentiye girme. Herkes kendi çocuğunu tutar. Ben eşimi kendi ailesine şikayet ederim. O zaman beni tutuyorlar. :))

Senin gibi kaliteli bir kızı ne eski nişanlın nede onun andaval ailesi hak etmiyor, dümdüz ez geç yoluna devam et

Sizi cok cok iyi anlıyırum. Evliyken aynısını yaşadım cok haklıyken hemde hala kayın babam bu yuzden benle konuşmaz derin yara a ldık vesselm.ayrılıyordum agladı cocugum için dondum ama hala kayınbaba küs ve bir olayda bunu yuze vuruyorlar sulalede herkes duymus ki ben kufur etmedim bile dusunun neyse uzun mesele.skın barışmayın acısını canlı yasayan bi örnegim ki siz daha nişanlısınız

Saygı bitmiş bir ilişki yürümez eninde sonunda bitter ve bittmişde sizin şansınız evlenmeden önçe bittmesi şükür edip yeni hayatınıza odaklanın

Çok igrenclesilmis. Hani seviyeler bozulmamış olsa barışın derdim ama şimdi bile düzgün tartismazken evlilikte daha da gider sevgi saygı.

Yani beni ailesinin eline şimdiden böyle teslim eden bir adam, ileride neler yapmaz ki?Ve şok olmuşlar.Benden böyle bir şey beklemezlermiş.Demek o kadar canıma tak etti ki tam da pms dönemi bunlar oldu.

Sinyalleri vermiş sana. Ufacık bir şeyde bile silip atmış her şeyi. Sonradan da atar belli. Hiç ömrünü çürütme diyorum ben de.

Benim ayrılık biçimime çok benzemiş. 1 ay önce düğüne 10 gün kala nişanlım olacak şahsiyet terk etti...Ailecek vermişler kararı. Bakar mısın? Sanki bir omun ailesi kararıyla ilişkiye başladık beyefendi ailesi ile konuşmuş vermiş kararını ssğolsun bir mesajla bildirme zahmetinde bulundu. Düşün yani biz 10 gün sonra evleneceğiz adam bir mesajla ayrılabiliyor ve ailesi bunu çok normal görüyor. Evlenip ayrılsaydınız daha mı iyi diyor? Kendini aklamak için beni ailesine öyle bir kötüledi ki.. Ayrılık mesajından sonra bir kez aramadım bile. Sadece ah ettim o da mesajdan. Direk telefonunu sildim. Aramadan mesajdan engelledim. Babam dayanamadı bu neterbiyesizlik bir iki laf söylemem lazım dedi aradı açmadılar telefonu. Annem aradı onu açmadı telefonu. Öyle saçma bir şey yani. Düğün günü nikah memuru aradı şahsiyete ulaşamamış beni aradı, Düğün iptal mi oldu salonda kimse yok diye. Yani düşün nikahın iptal olduğunu bile haber vermemiş. Adama karşı öyle mahcup oldum ki. Nikah memuru sadece" böyle sorumsuz bir adamla evlenmediğinize sevindim" dedi.
Ayrılıktan 20 gün sonra bir gece yarısı destan gibi mesaj atmış. Yüzü yok tabi aramaya,karşıma çıkmaya. Bensizlik zormuş da falan filan. Beter ol dedim içimden ve yanıt bile yazmadım. İnsan ektiğini biçer. Akılsızlığının bedelini ödesin. Benden aldığı ah çıksın misli misli.

Sizin durum da kötüymüş.Geçmişler olsun.Onun evlenmeye yememiş belli ki.Ailesi ne akla destek oluyor? Ya benim ne güzel ailem var.Ben böyle bir şey yapsam sebepsiz sen elin oğlunun günahına neden giriyorsun 10 gün kala falan der.Haksiz olduğumda haksizsin da der.Ben bazı aileleri de anlayamiyorum.

Yani beni ailesinin eline şimdiden böyle teslim eden bir adam, ileride neler yapmaz ki?Ve şok olmuşlar.Benden böyle bir şey beklemezlermiş.Demek o kadar canıma tak etti ki tam da pms dönemi bunlar oldu.
sendrn vazgecmese ablasına ayrılıyorum od neden dedıgınde ss yı atmıstır. Beyefendi seni ele alınca şımarmıs seni sevdigine ben inanmadım burdan

sendrn vazgecmese ablasına ayrılıyorum od neden dedıgınde ss yı atmıstır. Beyefendi seni ele alınca şımarmıs seni sevdigine ben inanmadım burdan
Hastalık sürecinde ben o kadar aman üzülmesin aman bi şey olmasin diye diye şimarttim onu bu hale geldi.Yoksa onla olmayı kabul etmediğimde ağlayıp serumlar yiyip benim peşimi birakmiyordu.Hala bil haataliğini kullanarak bana vicdan yaptirmaya çalişiyor.Artık yemiyorum.

zor olacak ama ınankı donersen cok kotu seyler olacak gibi

Teşekkür ederim. Nişanlılık sürecinde çok kez kırıldım ,birkaç kez ayrılığı düşündüm. Geldi yalvardı yakardı ,özür diledi. Birkaç kez telefonlarını açmadım. Annemi aramış. Annem neredeyse geldi benim kulağımı çekti diyebilirim. Ufacık şeyde pes etme . Hemen ayrılığı düşünme dedi. Çocuğu üzme dedi. Düşün bak ben onun kızıyım, o şahsiyeti düşünüyor. Sen de onu üzmüşsün ama diyor. Ailelerin tutumu bu olmalı bence. Annem benden yana olsaydı ben o gazla hemen bitirebilirdim ya da hatalarımı göremezdim.
Ama onun annesi ne yaptı biliyor musun onlara yansıyan ilk tartışmamızda "anlaşamıyorsanız ayrılın madem" dedi. "Benim oğlum çok iyi ,mükemmel biridir,sen onu tanıyamamışsın ,biz çok iyi bir aileyiz dedi. Lafı ağzıma tıkadı. " Ne diyeyim alsın mükemmel oğluyla yaşasın bir ömür. Benden uzak olsunlar da... Böyle insanlar evlenmesin istiyorum . Evlenmesinler ki kimseye hayatı dar etmesinler.

Bizde de aynı şey oldu.Aynen ailesi hem kavga ediyorsunuz hem evlencez diyorsunuz dedi.Bir kere babasına söylemiş tartişmamizi olacak o ya babam da hal hatir sormak için aramiş babasını.Babama atarlı konuşmuş babası.Ben anladım da yine babama bir şey demedim.Adamın canı sıkkındır baba falan dedim.Karşımda gerçekten bir cocuk varmiş.Ailesine aktara aktara ne hale geldiğimizi görmeyen bir cocuk.

Allah korusun bu kadar küçük şeyden böyle kıyametler koparan adam yarın bir gün neler yapar kim bilir. Lütfen ama lütfen devam etmeyin. Gözünüzü açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…