- 23 Ağustos 2012
- 51.831
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.367
- 898
Neler oldu burada boyle![]()
Kezbanin biri doktorum diye yalan uydurmus galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler oldu burada boyle![]()
Bence ben 1000 yil banlanicam artik degerli tip bilgilerimden mahrum kalirsiniz. Ben yokken burayi @cansu54 e devrediyorum. O akli basinda. Henuz 1-2.sinif falan ama olsun yine hepinizden cok tip bildigi kesin.Bu saate kadar gitmedik ben korkuyorum 1-2 ay banlanacağız diye![]()
Bu saate kadar gitmedik ben korkuyorum 1-2 ay banlanacağız diye![]()
Angelinanin guneste kurutulmus hali mi hahah. Hic gulecegim yoktu. Kullanirim ben bunuAngelinanin guneste kurutulmus hali
Angelina bu yazdigini duysa ya bir tarafiyla guler yada sana hakaret davasi acar
Surekli ben guzelim diye vurgulanacak bir guzelligin yok dostumbirileri snele kafa bulmus guzelsin diye sende sakayi gercek sanmisin
![]()
Ben yeni geldim, siz kac sayfadir geyik yapiyorsunuz...Allah vere de ben banlanmasam bari![]()
Ahahha çok iyi yaArkadaşlar kızı sabahtan beri alıkoydunuz ne reçete yazabildi ne eski sevgililerini kapıştırabildi, lütfen ama bırakalım gitsin artık.
Ben yeni geldim, siz kac sayfadir geyik yapiyorsunuz...Allah vere de ben banlanmasam bari![]()
Bunu ben de begendim.Angelinanin guneste kurutulmus hali mi hahah. Hic gulecegim yoktu. Kullanirim ben bunu![]()
Baska foton yok mu piremşeşBunu ben de begendim.
Bence ben 1000 yil banlanicam artik degerli tip bilgilerimden mahrum kalirsiniz. Ben yokken burayi @cansu54 e devrediyorum. O akli basinda. Henuz 1-2.sinif falan ama olsun yine hepinizden cok tip bildigi kesin.
Bu fake yuzunden banlanirsam kendimi picaklarim.
Kesinlikle nefsi mudafa bizdeki![]()
Çay demledim tatlım, Vodka içiyorum demek isterdim ama sizin zararınıza, konu geyik muhabbetlerinizi çift görüp 3-5 kere banlarım mapustan çıkamazsınız, sizleri düşünüp Halis Muhlis Rize çayı höpürdeteceğim,eveeetttttt ilk konu burasııııısizce mune şuan ne yapıyor?![]()
Okuyorum hayatım, bana kastınız var sizin, 90 sayfa X her sayfada 10 yorum toplam 900 yorum eder, Mune okusun dursun, şu konuya yorum yazmak yerine herkes kibleseydi, banlanmazdınız da, hepiniz mapustan çıkınca yine bana söveceksiniz, antremanlıyımBu konu kapanmadı mı ya valla yöneticilerden birisi baştan sona oturup konuyu okusa bende arada giderim galiba![]()
Sizlere Kazen cevap versinbence bu tarz konularda ban olmamalı. çünkü açılmasındakı amac belli ve kışkırtma var
hem fena mı bak ziyaretçi 39, kullanıcı 33
daha nosssunn![]()
![]()
- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !