Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Bu saate kadar gitmedik ben korkuyorum 1-2 ay banlanacağız diye :eek:
Bence ben 1000 yil banlanicam artik degerli tip bilgilerimden mahrum kalirsiniz. Ben yokken burayi @cansu54 e devrediyorum. O akli basinda. Henuz 1-2.sinif falan ama olsun yine hepinizden cok tip bildigi kesin.

Angelinanin guneste kurutulmus hali:KK53:
Angelina bu yazdigini duysa ya bir tarafiyla guler yada sana hakaret davasi acar:KK14:
Surekli ben guzelim diye vurgulanacak bir guzelligin yok dostum:işsiz: birileri snele kafa bulmus guzelsin diye sende sakayi gercek sanmisino_O
Angelinanin guneste kurutulmus hali mi hahah. Hic gulecegim yoktu. Kullanirim ben bunu :p

1 saate yola cikcaz ankaraya gitcez istersen Ankara ya gelmisken yanina ugrayin hani tip bende ankarada okudum da:KK69:

Bence ben 1000 yil banlanicam artik degerli tip bilgilerimden mahrum kalirsiniz. Ben yokken burayi @cansu54 e devrediyorum. O akli basinda. Henuz 1-2.sinif falan ama olsun yine hepinizden cok tip bildigi kesin.

Sen olmasan ne yaparız biz Ayşe :KK14:

Ben yeni geldim, siz kac sayfadir geyik yapiyorsunuz...Allah vere de ben banlanmasam bari :KK1::KK54:

Valla ben 10 küsürlü sayfalardan beri burdayım bacım :D

Bu fake yuzunden banlanirsam kendimi picaklarim. :deli:
Kesinlikle nefsi mudafa bizdeki :KK12:

Tamamen biricik forumumuz kk yı koruma amaçlı yaptık :dondurma:

Huuuuuu cımbızseverler ben geldim, kaçsanız iyi olur, 112 tane KİB yapılmış, kaç tanesi bu konuyla alakalı bakmadım ama tüm gün dinlenip acayip enerji topladım, katliama hazırım, siz de hazır mısınııızzzzzz :KK8:
Are you readyyyyyyyy cımbız showww bavulları hazırlayın vedalaşın yolculuk başlıyooorr:halay:

sizce mune şuan ne yapıyor?:KK53:
Çay demledim tatlım, Vodka içiyorum demek isterdim ama sizin zararınıza, konu geyik muhabbetlerinizi çift görüp 3-5 kere banlarım mapustan çıkamazsınız, sizleri düşünüp Halis Muhlis Rize çayı höpürdeteceğim,eveeetttttt ilk konu burasııııı:KK8:
Gecenin talihlilerini belirliyoruz, ay çok heyecanlıyım bakalım kimlere çıkacak:süslü:

Not: uykusu olmayanlar kalabilir, yeminle toplu katliam gecesi bu gece, tarihi not alın her zaman olmaz;)

Bu konu kapanmadı mı ya valla yöneticilerden birisi baştan sona oturup konuyu okusa bende arada giderim galiba :KK61:
Okuyorum hayatım, bana kastınız var sizin, 90 sayfa X her sayfada 10 yorum toplam 900 yorum eder, Mune okusun dursun, şu konuya yorum yazmak yerine herkes kibleseydi, banlanmazdınız da, hepiniz mapustan çıkınca yine bana söveceksiniz, antremanlıyım:spor:

bence bu tarz konularda ban olmamalı. çünkü açılmasındakı amac belli ve kışkırtma var :skandal::tokat:
hem fena mı bak ziyaretçi 39, kullanıcı 33
daha nosssunn:KK34:
Sizlere Kazen cevap versin:kahve:

kazen-ceza-ver.jpg

- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !

Back
X