nişanlım eski sevgilisine aldığı oyuncak ayıyı geri istemiş sizce onu unutamamış olabilir mi?

Bugun 150 tl verdim tabi alirim diyen adam yarin size neler etmez. Hele ki Allah korusun bosanacak olsaniz resmen donunuza kadar ister. Yani biraz agir oldu belki kusura bakmayin ama olay tam da budur.
Ayrica siz nisanlanmissiniz daha eski sevgilinin lafi neden bu kadar cok geciyor. Eski manita diye sizin yaninizda nasil agzina alabiliyor. Cok seviyesiz ve saygisizca bir davranis.
Yeğenini cok seviyorsa bastan kiyip ona da alsaymis bi 150 tl lik ayi. Milletin eskisini vermekle olmaz.
Dikkatli olun da size de eski manitalardan geri istedigi biseyleri hediye etmesin.

Fişini saklamışsa iade edecektir. Yada letgoda satar kim bilir cimri bu ne yapacağı belli olmaz

Allahım bu nasıl bir erkek ki 150 tl için haysiyetini ayaklar altına seriyor ? sizin içinize sindiyse bu durum ve bu cümle ,o zaman devam edin

Siz nişanlandığınıza göre yakın zamanda ayrılmamışlar demek ki, en az 1 yıl geçmiştir üstünden. 1 yıl sonra aklına ayı gelip de istemesi beni tedirgin ederdi açıkçası "hala aklında mı acaba" diye.

Ay yarabbim
Ayrilinca ona aldiklarimi geri isteyeyim mantigi ne cirkin bir mantiktir!
Cocukluk mu desem cimrilik mi bilemedim.
Ama sevmedim bu kafayi.

Bu konunun kulagınıza gelmiş olmasına rağmen geri adım atmayıp, hala eski manitanın canını sıkmaya calıstıgına göre erkek arkadaşınız bildiğiniz bir ayı! ve eski sevgilisine oyuncak olmuş.. Cok yazık.. Sizde çok dikkat edin..

patavatsız, odun hatta kütük, aç gozlü bir cimri sadece başka nesi varki amaaan gül gibi geçinir gidersiniz adam kesin harcadiklarını kalem kalem yazıyor deftere dikkat edin sizede gelir sıra

-eski sevgilisinden hediye aldigi mali isteyecek kadar karaktersiz.
-aldigi hediyenin parasini dusunecek kadar cimri
-hediyeyi unutmayacak kadar kindar
-eski sevgiliye bunu yapacak kadar kadir kiymet bilmez
-senle nisanli oldugu halde eski sevgilisiyle bir sekilde irtibata gececek kadar seni kaybetmekten korkmayan
-millete nisanli haliyle haber salip seni dusurdugu konumu da onemsemeyecek kadar kendi fikirlerine duskun biri.

Dusun evlenince ilk kotu gunde sana neler yapar.

Seviyor gibi değil de pinti gibi duruyor 150 TL için mi muhattap olacak son derece basit bir davranış Manita demesi de çok kaba ayrıca

Sen bununla evlenirsen buraya konu üstüne konu açarsın garanti. Aman sakın bu yola girme biran önce bu hatandan kurtul derim...

Allam ya laflara gel. Su adamlar da evlenecek kadin bulabiliyorlar ya ben şok.
Vallahi ya
Oldum olası garip gelmiştir bana erkeklerin bu tavri
Ayrıldıktan sonra ben sana zamanında şu kadar para harcadım
Su hediyeleri aldım geri ver
Bu ne

Benim bir arkadaşıma eski erkek arkadaşı kalem kalem ne harcadığını nereye sinemaya gittiklerini nerede yemek yediklerini hesaplamusti
bunlari bir deftere yazmis
kiza da ben sana bu kadar para harcadım bana öde demiş

Kiz da bir bakmış yazilana ulan hayvan herif ben sinemaya gittim de sen dışarıda mi oturdun
ben yemek yerken sen aç mi bekledin de her şeyi bana yazmışsın demiş
Adam da o zaman bunların yarısını öde demiş
Kiz oturur dua eder hala bu iş olmadığı için

İlginç ilginç tiplemeler var bu hayatta ve hiç biri yalnız kalmıyor ne tuhaf

ahahaha o ne yaaa adam combo cimri neyse ki arkadaşınız akıllı çıkmış
bu adamlar hem evleniyorlar hem de ürüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…