- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi birdebanasor
-
Valla kız canını kurtarmış ,siz de iyice bir düşünün isterseniz, kiminle evleniyorum diye.
Allahım bu nasıl bir erkek ki 150 tl için haysiyetini ayaklar altına seriyor ? sizin içinize sindiyse bu durum ve bu cümle ,o zaman devam edinNişanlı oldugumuz için her an sınamam gerekiyor onu artık evlenmeden önce bişey varsa öğrenmem lazım.. ortak bir arkadaşları varmış ona yazmış söyle de ayıyı bıraksın diye neden istiyorsun dedim niye kalsın 150 lira verdim dedi. baktıkca hatırlarsın dedim ne hatırlıycam yiğenim oynar dedi.. yinede içime dert oldu bahsederken de bişey sordugumda ya da anlatacağı zaman eski manita diyor sinir ediyor beni bu kelime ne biliyim direk o falan diye bahsetse.
Vallahi yaAllam ya laflara gel. Su adamlar da evlenecek kadin bulabiliyorlar ya ben şok.
Vallahi ya
Oldum olası garip gelmiştir bana erkeklerin bu tavri
Ayrıldıktan sonra ben sana zamanında şu kadar para harcadım
Su hediyeleri aldım geri ver
Bu ne
Benim bir arkadaşıma eski erkek arkadaşı kalem kalem ne harcadığını nereye sinemaya gittiklerini nerede yemek yediklerini hesaplamusti
bunlari bir deftere yazmis
kiza da ben sana bu kadar para harcadım bana öde demiş
Kiz da bir bakmış yazilana ulan hayvan herif ben sinemaya gittim de sen dışarıda mi oturdun
ben yemek yerken sen aç mi bekledin de her şeyi bana yazmışsın demiş
Adam da o zaman bunların yarısını öde demiş
Kiz oturur dua eder hala bu iş olmadığı için
İlginç ilginç tiplemeler var bu hayatta ve hiç biri yalnız kalmıyor ne tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?