nişanlım eski sevgilisine aldığı oyuncak ayıyı geri istemiş sizce onu unutamamış olabilir mi?

ayy saka gıbı
sız bu adamla mı evleneceksınız sımdı

ahahaha o ne yaaa adam combo cimri neyse ki arkadaşınız akıllı çıkmış
bu adamlar hem evleniyorlar hem de ürüyorlar.
Ne bileyim hani bilgisayar alırsın akıllı telefon alırsın ayrılınca geri istersin de bunlar ne ayol

Aslında onlarda bile olmaz
Hediye içinden gelen şeydir ve verdiysen geri almayı düşünmezsin
Bana çok tuhaf geliyor böyle seyler

+1

Ayy ne insanlar var yaa. Peki kiz ödemiş mi

Gece gece güldüm... sonra aklıma yaşadığım bir şey geldi. Uzun yıllar evvel bir arkadaşımın ablası eşinin arkadaşı ile beni baş göz edecek. Neyse tanıştırdılar kendi evlerinde bir kahvaltı organizasyonu yapıp. Adam doktor üstelik. Bir süre telefonda yazıştık, konuştuk. Sonra bir akşam yemek yedik. Ocakbaşı gibi bir yerde. O alkol aldı ben almadım. Çıkışta tutturdu bana gidelim diye. Ne münasebet evime gideceğim ben dedim bir taksi çevirdim evime geldim.
Allahım ne mesajlar. 146 lira hesap ödemiş de, kaç saat kendini anlatmış da... neler neler derken gittikçe seviyeyi düşürdü. Banka hesabını ver yarın yollarım diye mesaj atıp kapadım teli.
Ertesi sabah açtım.. yine mesajlar hiç okumadım sildim. Parayı zarfa koyup arkadaşın eşine verdim akşam iş çıkışı uğrayıp. Daha da görmedim. Seneler geçti. Adamın adını bile unuttum...
Bilin bakalım sonra ne oldu ?
Evlendim. Eşim bir gece rahatsızlandı. En yakın özel hastaneye götürdüm.
İlgilenen doktor pek tanıdık :)))
Gündüz devlet de gece özel hastane de nöbet de... Hatırlamadı beni neyse ki :))

Alişan gibi nişanlın var, bence Eda Erol gibi sen de yol yakınken dön şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…