nişanlım eskisi gibi yakın davranmıyor

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
daha önceki konularımdan bilenler vardır nişanlıyım
kısa süreliğine nişanlımla aynı şehirdeyiz dün gece oturduk film izledik sonra ben yatcam dedi saat daha erkendi niye falan dedim maç izliycem dedi iyi tamam dedim geçtim odaya yattım.
ailem şehir dışındaydı gece gelme ihtimalleri var ama sabahta gelebilirler direkt işe gidecekti babam eve gelme ihtimali pek yok yani..

mesaj attım evde yalnızız istersen benimle yatabilrsin diye üniversitede de beraber kaldığımız çok zaman oldu ama okul bittikten sonra sadece bir kez beraber uyuduk.
zaten çok hastaydım hem regl ağrım var hemde grip oldum yatar yatmaz uyudum o da maç bitince gelir yanıma diye düşündüm gece geldi yanıma yattı yatar yatmaz geri kalktı belki işe gitmeden baban üstünü değişmeye gelir dedi ben salona geçiyorum dedi gitti yanımdan.
benimde hiç kavga edecek halim yoktu bişi demedim yattım uyudum.

sabah işe giderken söyledim ne yapmaya çalışıyosun babamların gelmeyeceğini biliyosun niye benımle yatmadın dedim yaa sabah sabah olay çıkarmaya yer arıyosun ne var zaten hep ayrı yatıyoruz ne var büyütecek bu kadar ya baban gelse ne olacak dedi bende ya özlüyorum senınle uyumayı falan dedim.

bi kaç gündür sürekli buna kızıyorum ben elinden telefonu bırak bilgisayarla uğraşma falan diyorum,o da dedi ki yok sen bana güvenmıyosun ,ilgisayarda takılıyorum diye bu hareketlerin dedi.bende ne alakası var falan dedim,ama doğru söylüyo.sabaha kadar pc başında duruyo duyuyorum sürekli maç sesi ama yinede aklımdan geçiyo acaba ne yapıyo falan diye güveniyorum aslında ama paronayak oldum.
neyse diyeceğim o ki nişanlıyken bile benden sıkıldı diye düşünüyorum.
yoksa kim istemez sevdiğine sarılıp uyumayı. arabada da bağırdı bana bıktım senin gereksiz sorun çıkarmalarından hastaydın işte rahat rahat uyudun ne istiyosun dedi bende seninle uyumak istiyorum ne istiycem başka dedim zorla adamı delirtirsin sen dedi.çok kırıldım hiç bişe demeden işe geldim..

Ben nişanlına hak verdim. Baban gelebilirdi bence düşünceli davranmıs orda. Bunda bişey yok eğer böyle davranmaya devam edersen asıl ozaman nişanlını sıkabilirsin rahat davran bırak, sen onu değil o seni yanında istesin

bende 17 ay nişanlı kaldım inişler çıkışlar oldu tabi. bence üzerine çok düşme bu ara rahat bırak. bızım sıkıntı ettıklerımız onlar ıcın hiç bişey olabılıyor. baban gelede bılırdı ve bırlıkte gorseydı zor durumda kalırdınız. benım nişanlımda cok dıkkat ederdı bu tür şeylere. sıkıntı yapma canım. suratda yapma ona. fazla ustune düşme normal davran

iyide hiç istemiyor hep ben sırnaşıyorum film izlerken hep ben sokuluyorum yanına

Diken üstündeyken bu şekilde davranması gayet normal..
Ve anlayışlı buldum.
Sonuçta rahatsızsınız ,rahat rahat uyumanız için gelmemiş..
Erkeklerin futbola olan tutkusunu bilmeyen kadın da kalmamıştır zaten..

Bence abartıyorsunuz..

banada öyle geldi ki..zorla adamı delirtirsiniz :)
bu tavırlar adamı kaçırır demedi demeyin..evlenmeden benden soğudu derken evlenmeden kendinizden soğutuyorsunuz..
nişanlı iken böyle yapan evli iken ne yapmaz fikri oluşur adamda..
nişanlılık süreci en tehlikeli dönem...bence kendinize kafanızı meşgul edecek bir uğraş edinin.

önce basit büyütülcek bişey gibi görünmese de sonradan anladım ben sizi.mesele o gece yanınızda yatmaması falan değil.sizinle ilgilenmemesi,yaklaşmaması sanırım.

Adam ne güzel düşünceli işte.
Babanız gelse sizi beraber görse daha büyük sorun.
Regl dönemi sakin olmaya çalışın takılmayın böyle ufak şeylere.

Belli ki adamın kafasında bin tane sorun var.
Onlarla boğuşmaktan sana yakınlaşmayı düşünemiyor bile.
Bence haklı.

önce basit büyütülcek bişey gibi görünmese de sonradan anladım ben sizi.mesele o gece yanınızda yatmaması falan değil.sizinle ilgilenmemesi,yaklaşmaması sanırım.
aynen öyle ben istemedğim sürece hiç yaklaşmıyor öpmüyor elimi tutmuyor zaten beraberiz diye düşünüyor heralde ama onun dışında dün sevdiğim ne kadar çikolata cips varsa almış gelmiş sen şimdi hastasın çıkma evden diye düşünceli biri aslında ama yakınlaşmamız artık hiç olmuyor nerdeyse.

nişanlılık döneminde olması gereken şeyler.her an mıç mıç olmasına da gerek yok.haklısınız bence.ne zamandır böyle

nişanlılık döneminde olması gereken şeyler.her an mıç mıç olmasına da gerek yok.haklısınız bence.ne zamandır böyle
valla 1 aydır böyle ben yaklaşmadığım sürece yanıma sokulmaz öpmez sarılmaz eve geldiğinde belki öperse öper onuda en son ne zaman yaptı hatırlamıyorum bende hep onu kucağıma yatırır saçını severim öperim sürekli ama onda yok resmen tek taraflı

sürekli sizin yaklaşmanıza alışmış heralde.biraz uzak durun bakalım adım atıcak mı.altından başka şeyler çıkmaz umarım.belki de bunaldığı bi dönemdir.

sürekli sizin yaklaşmanıza alışmış heralde.biraz uzak durun bakalım adım atıcak mı.altından başka şeyler çıkmaz umarım.belki de bunaldığı bi dönemdir.
bunaldığı kesin işten çok geç çıkıyor yoruluyor ama bende ilgi bekliyorum doğal olarak

bunaldığı kesin işten çok geç çıkıyor yoruluyor ama bende ilgi bekliyorum doğal olarak
o yüzdendir o zaman.anlayışlı davranın biraz.benim sevgilimde bazen çok yoğun çalışıyo.bende ilgi beklediğimden tabi üstüne gidiyorum da gidiyorum.artık ya sinirden deliriyo ya da umursamadan uyuyo.anlayışlı davranınca da böyle anlayışlı olunca seni daha çok seviyorum diyo.

Bunaltmayın adamı.Tamam ilgi istiyorsunuz anlıyoruz ama midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.Sakin ve sabırlı olun.Hem de bazı şeyleri tüketmeyin.Bırakın evliliğe birşeyler,o zaman tadnı çıkartın.Zaten bir ömür boyu beraber yatacaksınız hatta zamanla sıkılacaksınız da .Ama şu anda hem özleyin birbirinizi hemde bunaltmayın adamı.herkesin - nasıl ki sizinde olduğu gibi- bir özel alanı ve kendine ayırdığı anları olmalı.O anlar da işgal edilirse kişiler psikolojik olarak baskı altında hisseder kendini ve kaçmaya hatta kendinden bile kaçmaya başlar.Sıkmayın ve zamana yayın sevginizi ilginizi ve de ilişkinizi.

Nişanlınız gayet doğal davranmış.Bunda abartacak bir durum hiç ama hiç yok.

Canım evlendikten sonra da böyle olacak büyük ihtimal, insan sonradan değişmiyor. Çok seviyorsan kendini geri plana çek, kaçan kovalanır hesabı. Ya da ben ilgisiz yapamam diyorsan yapılacak belli

Bence bir seyler karistiriyor. Nisanli adam heyecanli istekli olur. Yanina yatip sabaha karsi gidebilirdi salona.

Bence bilgisayardayken gizlice izleyin. Ya da sahte isimle hesabina yazin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…