daha önceki konularımdan bilenler vardır nişanlıyım
kısa süreliğine nişanlımla aynı şehirdeyiz dün gece oturduk film izledik sonra ben yatcam dedi saat daha erkendi niye falan dedim maç izliycem dedi iyi tamam dedim geçtim odaya yattım.
ailem şehir dışındaydı gece gelme ihtimalleri var ama sabahta gelebilirler direkt işe gidecekti babam eve gelme ihtimali pek yok yani..
mesaj attım evde yalnızız istersen benimle yatabilrsin diye üniversitede de beraber kaldığımız çok zaman oldu ama okul bittikten sonra sadece bir kez beraber uyuduk.
zaten çok hastaydım hem regl ağrım var hemde grip oldum yatar yatmaz uyudum o da maç bitince gelir yanıma diye düşündüm gece geldi yanıma yattı yatar yatmaz geri kalktı belki işe gitmeden baban üstünü değişmeye gelir dedi ben salona geçiyorum dedi gitti yanımdan.
benimde hiç kavga edecek halim yoktu bişi demedim yattım uyudum.
sabah işe giderken söyledim ne yapmaya çalışıyosun babamların gelmeyeceğini biliyosun niye benımle yatmadın dedim yaa sabah sabah olay çıkarmaya yer arıyosun ne var zaten hep ayrı yatıyoruz ne var büyütecek bu kadar ya baban gelse ne olacak dedi bende ya özlüyorum senınle uyumayı falan dedim.
bi kaç gündür sürekli buna kızıyorum ben elinden telefonu bırak bilgisayarla uğraşma falan diyorum,o da dedi ki yok sen bana güvenmıyosun ,ilgisayarda takılıyorum diye bu hareketlerin dedi.bende ne alakası var falan dedim,ama doğru söylüyo.sabaha kadar pc başında duruyo duyuyorum sürekli maç sesi ama yinede aklımdan geçiyo acaba ne yapıyo falan diye güveniyorum aslında ama paronayak oldum.
neyse diyeceğim o ki nişanlıyken bile benden sıkıldı diye düşünüyorum.
yoksa kim istemez sevdiğine sarılıp uyumayı. arabada da bağırdı bana bıktım senin gereksiz sorun çıkarmalarından hastaydın işte rahat rahat uyudun ne istiyosun dedi bende seninle uyumak istiyorum ne istiycem başka dedim zorla adamı delirtirsin sen dedi.çok kırıldım hiç bişe demeden işe geldim..