• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım İle Görüşme Sıklığımız Böyle Mi Olmalı ??

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
13
33
yaklaşık 3 hafta önce nişanlandım.. allah nasip ederse eylülde düğünüm var nişanlılık dönemini fazla uzatmak istemedik özel nedenlerden dolayı ve uzatsakda 1 yıl kalacaktık nişanlı bende onu istemedim..
Anneme göre bir kaç arkadaşıma göre ; Nişanlılar hemen hemen hergün görüşmeliymiş Nişanlım iş çıkışlarında fırsat buldukca sürekli gelmeliymiş ugramalıymış Bu dönemler birdaha gelmeyecekmiş.. vs vs
Nişanlımla bir gün görüşmediğimizde yahut 2 annem başlıyor hemen neden görüşmediniz? Niye gelmiyor?
Olurmu hergün görüşmeniz lazım gelmesi lazım ugraması lazım vs.
Bende hergün görüşmek isterim istemezmiyim ? Zaten az bi nişanlılık yaşayacağız 3 haftada biz onlara yemeğe gittik onlar bize geldi iş çıkışları dolaştık biraz iftardan sonra çıktık 2 kere felan nişanlım bize geldi bizde kaldı
Dünde yemekteydik onun arkadaşında..
Tabi bide başımda kıskanç görümcem var kardeşinin peşini hiç bırakmayan ona hiç girmeyecem :KK43: :KK43:
Bugün görüşmedik misal nişanlıma ima ettmm ee akşam iftardan sonra ne yapacaksin die hiç bizimle ilgili birşey demedi bende bozuldumm Acıkcası beni böyle dolduruyorlar sonra da olmuyor bende hergün görüşmek istiyorum
Böyle oluncada acaba nişanlım benimle görüşmek istemiyor mu su bu aklıma geliyor bugun canım sıkıldı mesela
Soruyorum kendi kendime neden cıkmıyoz ki bugun akşam gezeriz dolaşırız dolaşırdık diyorum.. Nişanlım bugün hiç oralı olmadı
Bende biraz laf çaprtırdımm hiiiç gezelimde demion die.. oda c tesi sizde kaldım pazar birlikteydk zaten görende hiç gezdirmiyorum görüşmüyoruz sanacak felan dedi..Sonra zaten söylediğime pişman oldum
Annem ve bir kaç arkadaşımın dolduruşuna gelerek
Szce onlar haklı mı yoksa ben mi abartıyorum ..
Bana kalsa ben her sanie her dakika onunla olmak istiyorum
Annem mukavelere gidiyor iftardan sonra 12 ye kadar zaman zaman
Daha sonra bana annen giderse geleyim size bugün dedi..

Hergün görüşülmesi lazım diye bir kural yok.. müsait zamanlarda görüşülmesi normali..
Ama ben her gün görüşüyorum evlerimiz birbirine yakın beni iş çıkışımda alıyor her gün :D

Hergün görüşülmesi lazım diye bir kural yok.. müsait zamanlarda görüşülmesi normali..
Ama ben her gün görüşüyorum evlerimiz birbirine yakın beni iş çıkışımda alıyor her gün :KK70:
bencede öyle bi kural olamaz zaten bana kalsa ben hergün musaitim am o müsait olamıyo
kıskanç görümce var bide onuda unutmamak lazım..

anneniz kaynaşın istiyor sanırım... ama imkanlarla sınırlı bence görüşmeler. benim nişanlım uzak şehirde olduğundan ayda iki görüşebiliyorduk biz. sizin imkanınız varsa hafta bir görüşün herşeyden önce buna anneniz değil nişanlınız ve siz karar veririsinz bazı şeyler spontene gelişir rahat olun en guzel gunlernızın tadını çıkarın :)

Ben eşimle nişanlıyken ayrı şehirlerde yaşıyorduk... 10 ay nişanlı kaldık sadece 3 kez yüz yüze görüşebildik... Yani velhasılkelam önemli olan sevgi saygı ağız tadı huzur... O ne dedi bu ne dedi boş yani... Takma kafana kimseyi derim...

asıl nişanlanınca hergün görüşmemelisin şimdi ailenle vakit geçirme zamanı zaten evlenince hergün birliktesin

Ben eşimle nişanlıyken ayrı şehirlerde yaşıyorduk... 10 ay nişanlı kaldık sadece 3 kez yüz yüze görüşebildik... Yani velhasılkelam önemli olan sevgi saygı ağız tadı huzur... O ne dedi bu ne dedi boş yani... Takma kafana kimseyi derim...
zaten taktıkca acaba benimle görüşmek istemiyor mu su bu diye düşünüyorum yani birde daha dün birlikteydik..

Bence çok fazla dolduruşa gelmeyin. Müsait oldukça görüşülür. Ramazanlık gün insan dinlenmek ister, sürekli çıkamaz. İş yerinde yorulmuştur. Biraz karşılıklı anlayış.

Sık görüşmek değil marifet. .
Evlilik saygı huzur olsun yeter. .

Bence çok fazla dolduruşa gelmeyin. Müsait oldukça görüşülür. Ramazanlık gün insan dinlenmek ister, sürekli çıkamaz. İş yerinde yorulmuştur. Biraz karşılıklı anlayış.
haklısınız sanrm ben cok dolduruşa geldim bu konuda.. zaten bugün öyle ima ettmide pişman oldum birde dün birlikteydik yani valla saçmalamışm sanrm iyice :(

zaten taktıkca acaba benimle görüşmek istemiyor mu su bu diye düşünüyorum yani birde daha dün birlikteydik..
Niye nişanlınla hayatı doyasıya yaşamak mutlu olmak varken bu saçma sapan şeylere takılıyorsunki onu da yıpratma bence çok pişman olursun

Sen bukadar annenin ,arkadaşlarinin agziyla hareket edersen evlenince sıkıntı yaşarsın yaptiğın yanlış
Bu kadarda sık bogaz etme nisanlini hergun hergun neymis

Ben 2 ay nişanlı kaldım biraz sert kurallara sahip bir ailem var Çerkes Kuralları diyelim nişanlanmış olsan da hergün Görüşülmez millet laf söz der nişanlandı da Erkeğin dibinden çıkmıyor diye bir de düğün yakın zamanda olucka diye imam nikahı yapıldı öyle gezdik Hiçte yalnız kalmadık babam özellikle annem bu konuda çok sertti bence annenin ve arkadaşlarının gazına gelme evlenince zaten hep yanında olcak hatta sen işe gitsene artık bile dersin onunda arkadaş Çevresi kendi bir hayatı var hergün hergün seninle olmaz birgün dinlenmek ister bir gün arkadaşlarıyla olur hem seninde evinde son Zaman'ların insan annesiyle olmasa da babasıyla falan vakit geçirir ben babamla sohbetlerimi özledim mesela en çok evlenince öyle oturup konuşamıyorsun değerini bil bugünlerin

Bence kız tarafı bıraz agır olmalı ne o oyle altın bulmus gıbı... Cok sıkıstırırsan Nısanlın sogur senden haberın olsun bırak plan yapmaya fırsat bulsun. Sen cevrene kulak asma

kızlar haklısınız o zaten görüşek isterse görüşürüz öyle değil mi hergün hergün yani ne biliyim nie böyle diyolar bende anlamyorum :(

haklısınız sanrm ben cok dolduruşa geldim bu konuda.. zaten bugün öyle ima ettmide pişman oldum birde dün birlikteydik yani valla saçmalamışm sanrm iyice :KK43:

Olsun farketmeniz yeter. Siz çalışmıyorsunuz sanırım. İlerde o işten yorgun argın geldiğinde belki çok enerjisi olmayacak, ama siz bütün gün onu beklemiş biri olarak birlikte bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Böyle zamanlarda da karşılıklı anlayışla yaklaşmalısınız birbirinize. O zaman da işte yeni evliler şöyle olmalı böyle olmalı diye çok sçöyleyen olur. Mühim olan sizin mutlu olup olmamanız.

yaklaşık 3 hafta önce nişanlandım.. allah nasip ederse eylülde düğünüm var nişanlılık dönemini fazla uzatmak istemedik özel nedenlerden dolayı ve uzatsakda 1 yıl kalacaktık nişanlı bende onu istemedim..
Anneme göre bir kaç arkadaşıma göre ; Nişanlılar hemen hemen hergün görüşmeliymiş Nişanlım iş çıkışlarında fırsat buldukca sürekli gelmeliymiş ugramalıymış Bu dönemler birdaha gelmeyecekmiş.. vs vs
Nişanlımla bir gün görüşmediğimizde yahut 2 annem başlıyor hemen neden görüşmediniz? Niye gelmiyor?
Olurmu hergün görüşmeniz lazım gelmesi lazım ugraması lazım vs.
Bende hergün görüşmek isterim istemezmiyim ? Zaten az bi nişanlılık yaşayacağız 3 haftada biz onlara yemeğe gittik onlar bize geldi iş çıkışları dolaştık biraz iftardan sonra çıktık 2 kere felan nişanlım bize geldi bizde kaldı
Dünde yemekteydik onun arkadaşında..
Tabi bide başımda kıskanç görümcem var kardeşinin peşini hiç bırakmayan ona hiç girmeyecem :KK43: :KK43:
Bugün görüşmedik misal nişanlıma ima ettmm ee akşam iftardan sonra ne yapacaksin die hiç bizimle ilgili birşey demedi bende bozuldumm Acıkcası beni böyle dolduruyorlar sonra da olmuyor bende hergün görüşmek istiyorum
Böyle oluncada acaba nişanlım benimle görüşmek istemiyor mu su bu aklıma geliyor bugun canım sıkıldı mesela
Soruyorum kendi kendime neden cıkmıyoz ki bugun akşam gezeriz dolaşırız dolaşırdık diyorum.. Nişanlım bugün hiç oralı olmadı
Bende biraz laf çaprtırdımm hiiiç gezelimde demion die.. oda c tesi sizde kaldım pazar birlikteydk zaten görende hiç gezdirmiyorum görüşmüyoruz sanacak felan dedi..Sonra zaten söylediğime pişman oldum
Annem ve bir kaç arkadaşımın dolduruşuna gelerek
Szce onlar haklı mı yoksa ben mi abartıyorum ..
Bana kalsa ben her sanie her dakika onunla olmak istiyorum
Annem mukavelere gidiyor iftardan sonra 12 ye kadar zaman zaman
Daha sonra bana annen giderse geleyim size bugün dedi..
Ya evlenince hergun göreceksin zaten boşver adamı sıkboğaz etme. Bide tavsiye annenle o bir kaç arkadaşını evliliğine dahil etme. Böyle insanı dolduruşa getirenler yüzünden çoooook boşanan gördüm

Back
X