Nişanlım internette chat yapıyor ne yapmalıyım.

konuyu ... biraz kadın iç güdülerinle okusaydın anlardın.

nişanlımı seviyorum onun eski bir alışkanlığı olduğunu düşünüyorum. ilşkimizde onun bana olan sevgisini hissetmek dışında görebildiğim öyle çok şey var ki... ve o kadar mutluyuz ki silip atmak kolay değil. çözüm arıyorum.

Seni bir erkekle msnde konuşurken görse sevgilin senden ayrılmaz mı sanıosun?

Kadınlarında elinin altında herşey teknoloji gelişti diye bizlerde elin adamlarıyla sohbet kanallarında fink atalım o zaman bayanssulusmile

biz nişanlıiken eşimle beraber kalıyorduk gözümün önündeydi. yapamazdı! şuan da pc de geçmişi sürekli kontrol ederim zaten pc den anlayan bir adam değil. yapmadığından eminim.

eğer yapsaydı elbette nişasnlı iken biterdi. evli iken biraz düşünürüm ama biter yine de pek katlanabiliceğimi sanmıyorum.

bence eden kendine yapar die düşünüorum ben sinir oluyorum böyle insanlara tamam seni de anlıorum sonuçta hiç birimiz emin olamayız yani belkide yapıo kimbilir ama işte Allah göstermesin yarabbim:uhm:

kader arkadaşı arıyorsanız zor bulacaksınız..

Aynı şeyleri sen yapsaydın nişanlın erkeklik iç güdüleriyle konuya yaklaşır mıydı sence?

Seni sevdiği için kaybetmemek uğruna elin adamlarıyla konuşmana göz yumar mıydı?

Bu erkekleri başımızın tacı yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz.Ne zaman onlarında sadece bizim gibi "insan" olduklarını anlayacağız acaba?:hulya:

asil sen at gozluklerini takmis olaya bakiyosun biraz disardan bakmayi denesen cok sey goreceksin

konuyu kapatmak istiyorum... yardımınızı istemek hataymış.. inanaın canım daha çok sıkıldı...

Kusura bakma ama sana bu durumda "aldatılıyorsun ama boşver cnm her ilişkide olur bu kafana takma" diyemeyeceğiz....

Konunun senin yönünden anlaşılcak bi tarafı olsaydı da en az bi kişi anlardı sanırım.Bu kadar kk üyeleri hepsi mi anlayışsız

her yoruma fikre açık değilseniz lütfen gereksiz konular açmayınız. bizler derdinizi ciddiye alıp cevap yazıyoruz. siz ise anlamamakla suçluyorsunuz bizi.

evet biz bir bayanın henüz nişanlı iken aldatılmasını kabullenmesini istemiyoruz. chat yapmak alışkanlık olabilir neden bayanlalrla yapıyor. sohbetin içeriği ne? sizce birbirlerine fıkra mı anlatıyor bunlar.
sizin oralar da erkeklerin chat yapması normal ise birşey diyemeyiz.

farklı açılardan bakmaya çalışmıyorsunuz...

farklı açılardan bakmak için ,kişinin özünden geçmesi gerekli ,her bir kadının bakış açısı farklı !
bu senin baktığın açı..ve sen birçok kadına göre daha açısız bakıyorsun ,çünkü bu durumun açılacak açısı kalmamış ne yazık ki !!
bir düşün ,nişanlısın ,bunları yaşatabiliyor sana ve sen ondan habersiz,bu fırtınaları ,bu çirkin kısır döngüyü yaşıyorsun ,o ise hala chatte işin gıcırında..
bu alışkanlığı demişsin ,alışkanlığı ise daha fena,bacaklarını popona vura vura kaç !!!
evlilik çok dikenli bir güldür,o dikenleri koparırken ,her defasında canın yanar ,içini acıtır ,batan her bir diken !!!
çok seviyor olabilirsin ,kaybetme korkun da elbette bu yüzden ,ama düşün senden ,senin gururundan ,asilliğinden ,ince, narin,kadın ruhundan öte mi bu adam !!
seni hayatını işkenceye çevirmesine değer mi ,henüz gençsin ,muhtemelen de tecrübesiz..aşk , her zaman mutluluğu barındırsa keşke için de ve keşke bir ömür sürse ,ama değil ...
sen bu yaşadığını ve nişanlının bu yaptığını unututabilirim ,ona sımsıkı sarılıp ,onu kendimin güven duvarı yapabilirim,onun için anne olabilirim diyorsan ,
bu senin acizliğin ,onun ise ödülü olur....

sert konuşmalarımız senin sevginden taktığın o pempe gözlüğünü biraz olsun çıkarıp etrafına bakabilmen adına ...
aslında burada yazan herkes, şu durumun itibari ile, senin el fenerin !!!

Son düzenleme:
oyle guzel ozetlemissinki pandoracim nedense ozellikle bekar bayanlar sevginin kolesiymis gibi davraniyorlar bunu bende biturlu cozemiyorum elbette seveceksiniz ama kendi kisiliginizi gururunuzu kadinliginizi ikinci plana atarak degil bunlari bir dusun bu kadr kisi ayni anda seni ve bu koru korune sevgini yanlis anlayamaz

aynı çatı altına girmeden birliktelik yaşamadan sorumlulukları birlikte tam anlamıyla paylaşmadan dışardan aşk yaşamak kolayda ondan... yada üni.de aynı evi paylaşmak evlilik sayılmaz, arada bir tatile çıkmak evlilik sayılmaz bunun gibi durumlar evlilik birliğinin getiridği sorumluluk ve aile olgusundan uzak olduğundan hep pembe gidecekmiş gibi gelio sanırım ondan

bunu yapmayan kim var bir düşünün . gerçekçi olun ben sakin kalarak en doğruyu yapmaya çalışıyorum

ataerkil aile yapısıdır bunu öğreten bizlere ve bizleriz erkeklere o fırsatları veren.erkek cok iyi biliyor aldatıldığında eşinin yada sevgilisinin paşa paşa barışcağını yada 2-3 olmaz diyip gene barısacağını.ben Çok az gördüm bu sitede ihanete uğrayıpta affetmeyeni..
kim yapmıyor dersen ben kendi erkek arkadasım derim.Zaten benden oldukca büyük,mesleği var,olgunlaşmıs..Ben hayatına girene kadar bir çok erkeğin dahi yaşamadığı şeyi yaşamıs..Şİmdi beni aldatması için sebep yok.o bütün heycanları kesfetmiş..
sen bu durumla karsı karsıya kalıyor olabilirsin ama diğerlerinin eş yada sevgillerini aynı sekilde yargılama..
biri onursuz diye 10 uda onursuz diye olucak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…