Nişanlım internette chat yapıyor ne yapmalıyım.

Kesinlikle katılmakla birlikte ekliceklerim de var...

Herif, nişanlımı aldattım ya duyarsa diye korkmuyor da kız beni aldattığını ona söylersem benden ayrılır diye korkuyor...

Şimdi bence bu arkadaşın korkusu şu;

Bayan: Sevgilim senin bazı kadınlarla chat yaptığını gördüm hemde yabancı kadınlarla,ama nolur benden ayrılma ben kabullenirim.Ne de olsa erkeğimsin evimin direği cocuklarımın babası olacaksın.Seni yargılamak haddime değil.Sakın üzülme herkes aldatır zaten kendini suçlama bitanem... :teselli:

Erkek: Yok hatun ben aptalın tekiyim seni aldattım. Artık bu vicdan azabı ile yaşayamam,sana layık olamadım. Ben seni hak etmiyorum.O yüzden ayrılalım artık.Başka çare yok....

Evet evet anladım konu sahibi bundan korkuyor. Tabi bi kadın böyle bir erkeği kaybetmek istemez.Bakınız; adam yerli kadın bile tercih etmiyor.Aldatırken yabancı kadın seçiyor. Böyle bir erkekten hangi kadın ayrılmak ister sorarım size ey arkadaşlarım... boshayallersmile

İşin bu yönüne de bakmak gerek,belki adam dilini geliştirmeye çalışıyordur. yerimseniben
Çok haklısın anacım,çoook :delphin: kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan kesınlıkle katılıyorum sıze kızlar supersınız

"her erkek yapar" diyen arkadaşlar.. Genelleyince hazmı daha mı kolay oluyor? merak ediyorum :delphin:

ya sizin anlayınşınızda bir problem mi var?
her erkek yapar demedik, hemen hemen her erkek dedik. Bunun farkına varın bu 1.
2.si bana aldatılırsan olgun davran diyen arkadaş. Chatte ne konuştuğu da mı önemli değil bu nişanlının? Pes diyorum size daha da bişey demiyorum. Gözüünüzü açın da az kocalarınızı takip edin bakalım neler çıkıcak. Umarım ummadığınız taşlar kafanızı gözünüzü yarmaz.

Ayrıca bir üstteki mesajdaki arkadaş. Benim nişanlım böyle bişey yapmadı. Öyle bi haza ihtiyacım yok. Gözünüzü açın az.

2.si bana aldatılırsan olgun davran diyen arkadaş. Chatte ne konuştuğu da mı önemli değil bu nişanlının? Pes diyorum size daha da bişey demiyorum. Gözüünüzü açın da az kocalarınızı takip edin bakalım neler çıkıcak. Umarım ummadığınız taşlar kafanızı gözünüzü yarmaz.

Ayrıca bir üstteki mesajdaki arkadaş. Benim nişanlım böyle bişey yapmadı. Öyle bi haza ihtiyacım yok. Gözünüzü açın az.

belki de yapmıştır, bi araştır.. içine doğuyor olmasın...

yabancı kadınlarla chat mi yapıyormuş.. belki ingilizcesini geliştirmek istiyor alla alla.. niye aldatmış olsun ki.. bende de yabancı arkadaşlar var.. sohbet ederiz. sevgilimden bile bahsederim.. belki çocuk da sadece konuşuodur.. amacı ingilizceyi kullanmaktır.. ben bu açıdan baktım ve hiç art niyet düşünmedim.. allahım iyilik meleği gibiyim bu aralar.. ne kadar saf bi kız oldum yaa.. ama belki öyledir yahu.. konus bi sor..

Sevgili Ruuuuuuu;
senin böyle bir tepki vemeni çok doğal karşılıyorum, zira sen de böyle bir konuda istediğin cevabı alamamış, oldukça sinirlenmiştin..
şimdi bu arkadaşa verilen cevap haliyle sana da dokunuyor...
Eşimi takip edecek kadar küçük olmadım hiçbir zaman, eşim de takip edilecek karaktersiz kişiliklerden değil zaten o konuda enşelenmeyin siz yerimseniben
ayrıca ne konuştuğu değildir önemli olan, insanın nişanlısıyla değilde 7 kat elle konuşacak birşeylerinin olmasıdır.. size "aa hayatım, ben Natalie ile İstanbul depremini konuşuyordum" dense, iyi o zaman devam et mi? dersiniz.. İçerik değil, eylemdir önemli olan...

haz derken??? hazmetmek farklı birşeydir, haz farklı?? siz mi araştırır öğrenirsiniz ben mi açıklayayım.. yerimseniben

Sevgili Ruuuuuuu;
senin böyle bir tepki vemeni çok doğal karşılıyorum, zira sen de böyle bir konuda istediğin cevabı alamamış, oldukça sinirlenmiştin..
Eşimi takip edecek kadar küçük olmadım hiçbir zaman, eşim de takip edilecek karaktersiz kişiliklerden değil zaten o konuda enşelenmeyin siz yerimseniben
ayrıca ne konuştuğu değildir önemli olan, insanın nişanlısıyla değilde 7 kat elle konuşacak birşeylerinin olmasıdır.. size "aa hayatım, ben Natalie ile İstanbul depremini konuşuyordum" dense, iyi o zaman devam et mi? dersiniz.. İçerik değil, eylemdir önemli olan...

Ya tabiki içerik değil eylemdir önemli olan sonuna kadar katılıyorum arkadaşım sana alkisalkisalkis

Yabancı uyruklu bir kadınla chat ortamında ne konuşulması gerekiyorsa onu konuşmuştur elbette.Sadece halini hatrını hava koşullarını vs konuşmak amacıyla başlamamıştır
sohbete emin olun....

Bunun hiçbir anlayışla karşılanacak bir hali yoktur besbelli aldatmadır işte :1closedeyes:

Zor durumlar işte... Makara filan bir yana, aldatılınca bunun siniriyle bizlere bulaşmaya çalıştı...
Gerçekleri duymak acıdır ama artık gözünü aç ve gerçekleri gör...
Eğer gerçek bir aldatmayla daha karşı karşıya gelirsen hiç şaşırmazsın bundan sonra...
Evlilik herşeyin bütün sorunların başı olabilir, bence bu konuda şanslısın bile...
Ayrılmak için geç değil!

Asla ama asla kocamı takip edecek kadar basit ve kendine güveni olmayan bir kadın olmadım....
Kocamın beni aldatadıından eminim, aldatmayacağından da... Ama şüphelenirsem de asla takip falan etmem... Beni aldattığından şüpheleniyorum der keserim ilişkimi... Şüphelenmem bile yeter.. Çünkü bana aldatıldığımı hissettirdiyse bir adam beni aldatmamış olsa bile bana olan hisleri değişmiş demektir.... O yüzden ben asla kocamı takip edip onun ıvrını zıvırını kontrol edecek bir kadın değilim....
Aldatırsa da beni kaybeder, aldatmayıp aldattığını hissetsem dahi beni kaybeder... Ben beni aldtıyormu diye peşine düşmem, beni aldatıyorsa aldatmadığını o ıspat etmeli ki onu affedeyim....

Asla ama asla kocam hayatımın merkesi olmadı... Benden daha değerli hiçkimse yok bu hayatta... Bir de doğacak bebeğim.... Diğerleri kalmak isterse kalır gitmek isterse gider....

Sevgili Ruuuuuuu;

bana niye dokunsun

bana niye dokunsun

senin de "chat te biriyle konuştum, aldatmış mı oldum" diye bir konun vardı yanılmıyorsam. o konuya ilk mesaj yazanlardan biriydim. Bu arkadaşa verilen cevaplara bu kadar sert yanıt vermenin o yüzden olduğunu düşünüyorum çünkü... :1closedeyes:

senin de "chat te biriyle konuştum, aldatmış mı oldum" diye bir konun vardı yanılmıyorsam. o konuya ilk mesaj yazanlardan biriydim. Bu arkadaşa verilen cevaplara bu kadar sert yanıt vermenin o yüzden olduğunu düşünüyorum çünkü... :1closedeyes:

Ben Ruu'nun avukatı değilim
Kendisinide hiç tanımam
Ama insanları geçmiş konularıyla yargılamak hoş birşey değil.
Geçmişte ne açtı,ne tartıştı bilmiyorum fakat bu konu apayrı bir konu ve bunun üzerine konuşmanız daha doğru oluryerimseniben

Ben Ruu'nun avukatı değilim
Kendisinide hiç tanımam
Ama insanları geçmiş konularıyla yargılamak hoş birşey değil.
Geçmişte ne açtı,ne tartıştı bilmiyorum fakat bu konu apayrı bir konu ve bunun üzerine konuşmanız daha doğru oluryerimseniben

ben hiç kimseyi yargılamıyorum sevgili strawberry... burada tanımadığı binlerce insanı "gözünü aç, neler oluyor bak" şeklinde zan altında bırakan bizzat kendisi.. ee doğal olarak bunun psikolojik bir tepki olduğunu anlamak için illa uzman olmak gerekmiyor..
bu konu üzerinde tartışıyoruz zaten, ben de konunun başka yerlere gitmesini istemem.. Nasıl ki arkadaş eşlerimiz üzerinde fikir yürütebiliyorsa, ben de kendi açımdan değerlendirdim mesajını..
sevgiler...

muhtaç mısınız allah aşkına sanki yaşam destek üniteniz adam! yabancı kadınlarla chat yapıyo siz kaybetme korkusundan konuşamıyosunuz bile !
azcık kendinize değer verin allah aşkına !
siz kendinize neyi layık görürseniz onu yaşamaya mahkumsunuz!

aynen katılıyorum bile bile bu duruma göz yummak akıl işi degil sanki dünyada tek o kişi kaldıda üzülüyorsunuz yapmayın allah aşkına

Back
X