• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim ismimi dövme yaptırmak istiyor?

Bence söyleyebilirsiniz istemediğinizi. Çok kırılacak bir durum yok aslında. Bu tip şeylerde şeffaf olmalısınız, evleniyorsunuz. Birbirinizi temsil eden sembolik dövmeler bile yaptırmayın derim ben. Ben yaptım o hatayı oradan biliyorum. Görünce bile cinleri tepesine çıkıyor insanın. Sonra sildirmesi bilmem nesi daha çok can yanıyor, uğraştırıyor.

Yas aldikca bisey oluyor ya dovmelere 65 yasind akayinpederim gencken yaptirmis dovmesini ayni sekilde duruyor. Esim de sirtina yaptdi kocaman bisey. Oyle buyuk yaptirma sıkılırsın dedim. Sirtimi girmuyom ki bisey olmaz dedi yaptirdi. Akmadi da bisey de olmadi. Bende kizimin adini yazdiricam koluma insanin omrunun sonuna akdar sevebilecegi asla vazgecmeyecegi tek ask evlat aski cunku.
Ama soyle bir kac kotu ornek de gordum. Sevgilisinin adini nisnalisinin adini yazdiranlarin kollarinda simdi ya kocaman baliklar var ya da neye benzedigi belli olmayan kapatma çalışmaları.
Siz bisey demeyin bence kendi vucudu ama sen de yaptir derse o zaman istemedigini soylersin nolcak.

Dovme yaptirilabilir tabi tercih meselesi.
Ama isim yazdirmak bana sacma geliyor.
Yazdirilabilecek tek isim evladinin ismi bence. Hayatimiza girenlerin %100 kaliciligi yok neticede.

Dövmenin hiç bir çeşidini sevmiyorum. Kaplama dövme yapan gençlere bildiğiniz üzülüyorum hatta acıyorum. Tercih meselesi ama tercih yapılan yaş ve konum aynı kalmıyor. Tabii zevk de moda da sürekli değişiyor. Büyük ve geri dönüşü olmayan bir karar bu.
Ben de dövme yaptırsam anca evladımın adını yazdırırım demiştim. Ama çocuk küçükken sempatik olan dövme büyüyünce o kadar sempatik gelmiyor. Düşünsenize kaynanızın kolunda eşinizin adı yazıyor. O zaman da kocasının adını yazdırsaymış dersiniz.

Uff bence de fazla arabesk işler bunlar .s
Minimalist dövmeler dışında hiç bi dövmeyi beğenmem ben de

Ama tabii onun bedeni onun kararı :KK70:

Zamanla solmuş dövme örnekleri gösterin belki işe yarar

solmuş dövme kısmı ne tarz, nasıl bir dövmeciye yaptırdığın, kullanılan boya ve kişinin ten rengine göre değişkendir. iyi bir dövme sanatçısı bütün bu bilgilere sahiptir. isim yazdırma konusunda ise diyebileceğim tek şey yaptırmasın. kendisine hitap eden güzel bir dövme seçsin ya da tasarım dövme yaptırsın..

İsim olayı da çok komik. Sonra ayrılıyorlar başlıyorlar araştırmaya nasıl sildirebilirim de nasıl üstünü kapattirabilirim diye ;) bence sadece çocuğunun ismini yazdırmak dogru

Dövmeyi severim ama isim harf yazmak çok mantıklı gelmiyor ,sonucta birbirimizi ömür boyu sevecegimizin garantisi yok,yazacağım tek isim çocuklarımın adı olur ki ona bile belki diyorum

Back
X