- 30 Aralık 2009
- 23.402
- 92.845
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlen:))merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
evet ayrıldık eşyalar gönderilecekN'aptın konu sahibi konuştun mu ?
Olay çıkardı mı ?evet ayrıldık eşyalar gönderilecek
evet ayrıldık eşyalar gönderilecek
ailemin yanında olay çıkartamazdı direkt ailemin yanında ayrılmak istediğimi söyledim. ağladı yalvardı ben düşündüğünüz gibi biri değilim dedi babamlarda madem öyle değilsin aylardır neden çalışmadın dediler. bu iş burada biter ben kızımı sokakta bulmadım falan dedi sonra ailesi geldi onlarda ikna etmeye çalıştılar ben kesinlikle istemediğimi güvenmediğimi söyledim. düğünü erteleme teklifi yaptılar onu da kabul etmedik. bugün hala arıyor mesaj atıyor iş çıkışına geleceğim diyor eğer rahatsız ederse tekrar aileme söyleyeceğim onlar müdahale etsinler ben artk çok yoruldum çünkü. mental olarakta çökmüş durumdayımOlay çıkardı mı ?
Süreç nasıl geçti
mobilyalar yeni yeni geliyordu ev kiraydı zaten artık ne yaparlar mobilyaları bilmiyorum1 ay sonra düğün olacakmış bu süreçte evinizin tutulup veya kendi eviyse eşyaların yerleşmiş olması yada tamamlanmış olması gerekirdi. İnşallah tüm yükü siz almadınız üzerinize hayırlısı olsun. En azından evlenmeden bitmiş. Geçmiş olsun. Ekmeğini taştan çıkarır diyenlerede bir bardak su ikram ediverin. Kendileri olsa bile bile kızlarını verir mi acaba?
Cahillik diz boyu ....
mobilyalar yeni yeni geliyordu ev kiraydı zaten artık ne yaparlar mobilyaları bilmiyorum
Çıkartmak isteseydi o çabayı görürdünüz. Sizi kandırmak için de nikahı basana kadar çalışmaya devam ederdi ama sorumsuzluğundan iş bulmadan istifayı basmış. Ne bu, ergen mi? İnsanda mantık olur ki ilkin yeni işi garanti eder. Ana baba beslemesi gibi bir şey herhalde.ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Ailesi kendi evine koyar. :) Zaten onlar almıştır. Böyle birkaç tane konu okumuştum, nişan ailelerden kaynaklı bozuluyor, kurulan eve de maaile yerleşiyordu erkek ailesi.mobilyalar yeni yeni geliyordu ev kiraydı zaten artık ne yaparlar mobilyaları bilmiyorum
Son güncellemeyi okudum aferin sana valla kimsenin cesaret edemediği şeyi yapmışsın...umarım bundan sonra ki hayatın daha güzel olurailemin yanında olay çıkartamazdı direkt ailemin yanında ayrılmak istediğimi söyledim. ağladı yalvardı ben düşündüğünüz gibi biri değilim dedi babamlarda madem öyle değilsin aylardır neden çalışmadın dediler. bu iş burada biter ben kızımı sokakta bulmadım falan dedi sonra ailesi geldi onlarda ikna etmeye çalıştılar ben kesinlikle istemediğimi güvenmediğimi söyledim. düğünü erteleme teklifi yaptılar onu da kabul etmedik. bugün hala arıyor mesaj atıyor iş çıkışına geleceğim diyor eğer rahatsız ederse tekrar aileme söyleyeceğim onlar müdahale etsinler ben artk çok yoruldum çünkü. mental olarakta çökmüş durumdayım
Ya düğünü erteleyin yada tamamen evlenmekten vazgeçin. 9 yıldır evliyim eşim maaşa 15 gün kala cebimizde 200tl diye sadece ekmek almak için gün saydığımız zamanları bilirim babasından istememek için. Pandemide işsiz kaldı ben simit satarım yinede ev gecindiririm ağlama demişti eşim. Kaldiki bekarken bile babasından para almamak için hem okuyup hemde ek iş yapıyordu. Sizin ki boş beleş daha evlenmeyi düşünüyor. Siz adam edemezsiniz onumerhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Konu sahibesi nişanı atmış.nişanlı işsiz olmaz. işsiz olsa nişanlın olmaz olmamalı. şimdiden uyarayım ilersi için