Nişanlım Kahveden Çıkmıyor

Arkadaşlar acil !!
Nişanlımla 2.5 senelik süren bir ilişkim var. yaklaşık 6 aydır falan bi kahve merakıdır gidiyor. ki ben kahveye giden insanlardan nefret ederim. Nişanlım 24 yaşında, 30-35-40 yaşlarında insanlar ile sürekli olarak kahveye gidiyor. En son dün gece yine saat akşam 22:30 gibi bana kahveye gideceğini söyledi. önceden izin alıyordu şimdi sadece haber veriyor. benim gitmesini hele o kendinden büyük insanlarla gitmesini istemediğimi biliyor. Hayır çıkamazsın dedim, ben gidiyorum diyerek gitti. Gece saat 1:45 te eve girdi. Ben aşırı rahatsız oluyorum kahveye gitmesinden defalarca belirttim ağladım sızladım gözünün önünde ama vazgeçmiyor. Ve 2 aydır ara sıra ben dışarı çıkalım diyince yorgunum diyor. Kendisini nasıl kahveden soğutabilirim yada nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Canım alıştıysa zor.Benim arkadaslarım var çok dertliler bu konudan ,hatta bir tanesi ayrılacak konuma gelmişti.maalesef değişmiyorlar zamanla bırakmıyorlar da .

Çevresinin yani paylaşımda bulunduğu insanların değişmesi gerekiyor. "Kendi yaşıtlarımla mı takılsam ya da aslında kahveye gitmektense daha güzel bişeyler yapsam" bilincine erişmesi gerekiyor. Bu tarz bağımlılık yapan şeylerden zorla vazgeçilmez iyice sinirleri yıpranır. Nişanlınız neden kahveye gidiyor neden başka bir ortamı yok ve bu yeni ortam nasıl yaratılır bunları düşünmek lazım.

Evlenmeden önce eşimde iş çıkışı kahveye giderdi, evlendikten sonra gitmiyo tabi bazen arkadaşlarıyla okey oynamaya gider, bi arkadası da evli ve hergün kahve de çocugu da var çocuk olmadan önce de aynıydı karısı eve gelsin diye bekliyodu sonra hep kavga gürültü...

Bnm babam annme bekarım diye gdyorum demiş evlenmişler (ben 13 sene sonra tedaviyle olan bi bebeğim ) cocuk yok diye gdyorum demiş her gece bu ama sonra ben doğmuşum çocuk sesınden gdyorum demiş şimdi ben evlendm babam hala kahvede

Bende bu konuda çok israrciydim nisanliyken öyle böyle değil evlilikten 4 yıl sonra anladı kahvenin boş iş olduğunu.tammen koptu kahve ortamından herkese de diyor şimdiye kadar boşuna zaman gecirmisim.sen kendin israrinle vazgecirmezsin onun jetonun düşmesi lazım benimki gibi .

Back
X