Gebeliğe Hazırlık Nişanlim kalçama başaldı yüz üstü yatarken bakireyim vajinaya girip hamile kalma sansim var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Istenmeyen bir olay gelmemiş basina, isteyerek sürtüşmus iste🤣 kimse bana burada sevisip sevisip bakireyim demesin madem o kadar onemli sizin icin libidonuza sahip cikin
Ajite etmeye çalışmış, becerememiş. Sanki tacize tecavüze uğradı. 😐

Spermlerin kuyrukları vardır ve vajina içine bırakıldıkları anda ileriye doğru hareket ederler. Yaşamaları için uygun sıcaklığa ancak vajina ve Rahim elverişli olduğundan, popodan vajinaya girene kadar hava ile temas edip mefta olurlar zaten...

Spermlerin ölüsü de dirisi de başa bela 😂

Bunları yaptıktan sonra bakire olmanın bi önemi yok . Bu şekilde hamile kalamazsın

Bu tarz betimleyici, tahayyül ettirici başlıklar yasaklanmalı ama ya :KK53: :KK53: şimdi ben bi düşündüm aradan mı aktı gecti üstünden mi hopladı? Eğim ne kadardı çünkü eğim debiyi etkiler. Ha eğim azsa öyle çirkin popom olsun da istemem acıcası:KK53:
ya moralim duzeldi konudaki yorumlarla :D

Ortalık karışsın diye bilerek açılıyor böyle konular bence. Kenara geçmiş kahvesini yudumlayarak okuyor hepsini :) Olabilir yani :)

Yüz ustu yatıyorken kalçama sürttü ve boşaldı çiplaktik ikimiz de ben pek umursamadım bakireyim çünkü Icime girmiyor diye rahattım ama nişanlım menisinin içime girmiş olabileceğini söyledi yorumlariniz önemli benim için
nısanlı +35 puan bakırelık +15puan .. vajınaya degıl de kalcaya surttugunden + 50 puan ama cıplakmıssın butun + ları goturur o. hamıle olabılırsın.

Bu tarz betimleyici, tahayyül ettirici başlıklar yasaklanmalı ama ya :KK53: :KK53: şimdi ben bi düşündüm aradan mı aktı gecti üstünden mi hopladı? Eğim ne kadardı çünkü eğim debiyi etkiler. Ha eğim azsa öyle çirkin popom olsun da istemem acıcası:KK53:
salçalı tostu kalçalı tost olarak okudum psikolojim bozuldu :D

Konuyu açan bakire arkadaşa çok teşekkürler. Sayesinde modum yükseldi yorumlara koptum 🤣🤣🤣

Nişanlim kalçama başaldı 😱 yüz üstü yatarken🤦‍♀️ bakireyim 😑vajinaya girip hamile kalma sansim var mi?​

Son soruya evet diyorum
Sanmıyorum ama siz yinede eczaneden hap alabilirsiniz bir kereye kullanmalık oluyor diye biliyorum düşük hapı galiba

Back
X