Nişanlım kardeşim dediği bir kızla gene buluştu?

isilsil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
613
0
96
İstanbul
Kızlar ben nişanlıyım yakında evlenıyorum, sevgilim 2 ay önce bir kızla bulusmustu abi abı dıyormus buna ve kız cıvırın teki cok oynak ne yaptıgı bellı olmayan kızlardan, ayıplamıyorum yası belkı de oyle olmasını gerektırıyor aslında hıc bır sey buna acıklama olamaz.

neyse bulusmuslardı ben dedım kı bır daha bulusmayacaksın baya kavga etmıstık son baslıgı o sekılde acmıstım kavga ettık ama ayrılmadık falan dedım içeriği soylememıstım

sımdı yıne bulusmuslar biri görmus bana soyledı ve bulustuk benden borc ıstedı dedı 30 lıra onu vermıs, ve işte 15dakıka bı cafede oturmuslar,
tamam dedım telefonu kapattım bır sey demedım ama sıtkım sıyrıldı resmen gün almaya gıdıcektık ama şu yaptıkları cok üzüyor benı abı dıyormus kardesım gıbı dıyor

seytan dıyor kı gıt bı erkekle bulus sureklı kardesım gıbı deyıp dur wallaha bıllaha dişe diş kana kan yapasım var adım cıkar bır sey degıl.

Son düzenleme:
canım senin yapman gereken nişanlınla çok ciddi bir şekilde konuşmak o kızla görmüşmesini istemediğini söylemek..ve sakın o kızla konuşıyım deme kız kendisi bir şey yapar inada biner bu sefer..

daha evvel bu konuda konusmustuk 2 ay once tama m bulusmıycam hayatım demıstı işte bulusulucaksa 3ümüz oluruz demıstı, sımdı gıdıp bulusmus hemde bırı gormese soylemeyecek bıle.

köpürüyorum sinirimden. eski bır sevgılım vardı benden gızlı bı kızla sureklı bellı aralıklarla bulusurdu sonra kız ayrılma sebebımız oldu, bu da ona benzedı.

Buda aldatmanın başka bir şekli
O benim kardeşim , o kız bana abi diyor
Ya benden küçük ben ona yan gözle nasıl bakarım
Palavra palavra..

"gibi"... kardeş gibi. onun "kardeş" olmadığını nişanlında biliyor.

madem o kadar zararsız görüyor niye buluşurken söylemiyor. buluştu söyleyemedi niye daha sonra sana söylemiyor. belki de kızın bahsettiğin özelliği nişanlının hoşuna gidiyor.

söz vermiş ama sözünde durmaması da cabası

bu şartlar altında tarih alırsan kızla buluşmasını onaylamış olacaksın ve kandırılmayı

bencede tarih almayi biraz daha ertele...
yalan var gizli gizli baskalariyla bulusma var...

bunlar hic normal degil..
bu sefer tepkin sert olmali
hatasini anlamali

Hayatta inanmam abi-bacı kardeş kanka ilişkilerine.. ve ciddi bir ilişkide tasvip etmediğim şeyler.. ortak arkadaşlar elbet olur ama kimsenin karşı cinsten bireysel arkadaşı olmamalı.

Bir sürü arkadaşım nasıl tanıştığını anlatırken:

"Benim hiç aklımda yoktu, ben ona abi derdim..." diye başlıyor hikayeye...

Ki sizinki gizli gizli buluştuğuna göre yukarıdaki olay daha masum kalıyor sizinkinden...

Madem kardesi gibi olan biriyle bulusmus ne diye sonuna kadar arkasinda olmayip tamam bulusmayacagim diyor ve son bulusmasindada neden sakli yapiyor!sen duymasaydin hic haberin olmayacakti,evlilikler guven uzerine kuruluyor ona gore adim at bence.

Hiç inandırıcı değil,uzak tutmaya çalışın o kızdan.

merhaba arkadaşım.bence konuşmalısın öncelikle sert bır sekılde tepkını belli etmelisin daha oncede yapmış cunku..senı aldatmasada,aranıza yalan yada gizli kapaklı bırşey sokması kotu.bunu ona anlatmalısın.aldatmıyorsa bıle senden saklaması senın başkasından duyman hıç hoş degıl.bunu ona anlatmalısın.ılışkınızden onemlı olmamalı hıçbırşey sonuçta yalan sokmamalı aranıza.sen boyle bırşey yapsan o nasıl hısseder acaba bunuda sormak lazım aslında bende kardeşım kankam ayaklarını hıç sevmem ve ınanmam arkadaşım bunuda belırtıyım

kızla nerden tanışıyolar neden başbaşa buluşuyolar kız nasıl ondan para isteyebiliyo.çok yakın arkadaş olsalar sen de tanırsın bu kızı birlikte görüşürsünüz.kızın aklı başında olsa para istemez.sevgilinle konuş bence de.sinirlendim şimdi. daha önce benim başıma buna benzer bişey geldi çünkü.

gidicen saçını başını yolcan kızın.
erkeklerde önceleri saf olur kardeş gibiye inanırlar sora.... tövbe yarabbi yaa
uzak tut onu. ciddi ciddi konuş, tartışma çıkıyosa tartış.
kimmiş bu kardeş benden değerli de.
hem nerden tanışıyo bunlar borç parayı falan ne cesaretle istiyo.
madem kardeşi gibi seninde öyle olman lazım. dostu dostun arkadası arkadaşın olmalı.
bu da ne?!

bu kız adamın nişanlı oldğunu bilmiyormu?
ne rahat insanlar var yaa
madem o kardeşin bende nişanlınım ve görüşmeni istemiyorum
yok illa "abilik" yapcam diyorsan git yap de!
ay kıza çok sinir oldum şimdi

canım önce bi sakin ol... intikam almakla hiç bir yere varamazsın... cünkü onun yaptıgı unutulur ileride sen bununla konusmustun diye laf söyler.. erkekler birsey yaptırmak istiyorsanız tatlı dilli olacaksınız ben bunu bilir bunu söylerim. sakın onunla bi daha görüsme söyle olur böyle yaparım demek yerine.. hayatım ben sana güveniyorum ne gözle baktıgını biliyorum. ama o kıza pek kanım kaynamadı senin onunla konusmanı istmiyorum . eger konusursan ben sinirlenicem ve istemeden kalbini kırıcam aramız bozulucak böyle olmasını istemezsin demi sevgilim. lütfen bir daha böyle seylere izin vermeyelim. konusma gitsin daha mutlu olucaz bak söz veriyorum de.ne bileyim onu sen tanıyorsn duymak istedigi seyleri söyle bakalım bi daha o kızla konusuyomu :):)

canlarım konuya cevap vermemişim unutmaya çalıştım sizler de yeniden konuyu görmüş olacaksınız ama konuyu bulup okuyan olursa diye cevabı yazayım dedim.
o kız işte kardeşimdi oydu buydu falan dedi savundu parayı da geri getirmiş kız,
benim kızıcağımı bildiği içn söylememiş saklamış ama sağlam konuştum ayrılık noktasına geldik ettik döndük, kardeş gibi bilmiş yıllarca o yüzden olduğunu söyledi falan ben de çok uğraştım o yüzden affettim konu geçsin dedim böyle olmayacak elin karısı yüzünden şimdi baska bır sey soylerdım ama elin bılmemkimi yüzünden sevgılımden olup da onlara bırakamıycam dedim ve sineye cektim.
yani aslında o bıraz affet affet dedı ben sıneye cektım, yoksa bır tane daha buna benzer vukuatı oldu,
böyle böyle göz yumuyoruz sonra affedılmez seylere yol acıyor biliyorum ama kızlar,
affet affet dedı hata degıldı kardesım gıbıydı ama sana soylemedım bır daha da gercekten yapmıycam dedı kı daha önce de yapmıcam demıstı.
yanı o ilk seferdı duydum kızdım yuapmıcam dedı bır daaha bulustu ve soylemedı,
ama sonra işte pişmanlık yasasından yararlandı hani bır daha yaparsa ipini kesmıs olur dedım bunu. <artık kendı bılecek sızzelere de anlatayım ıstedım derdımı paylastınız. tesekkurler kader kısmet hepimize hayırlısı.

saçmalık yaa yokk abi diyormuş filann.hemde kaç defa uyarmışsınız ne demek yaa.bence ciddi ciddi konuşun o ne öyle abi gibi abla gibi hiç sevmemmm valla hem arkadaşların dediği gibi nişanlısı olan biriyle neden uğraşıor ki? benim kuzenim dahi olsa sırnaşık olmam yakında olmam. ne gereği var ki.herkesee abi dersek oldu o zman.

Son düzenleme:
Bence ilişkilerde güven en önemli unsurdur, hele ki evlilikte.Evlenmeden bu açıklarını yakalıyorsan işin var.Yarın öbürgün evlendiğinde hep aklın onda mı kalacak, hep diken üstünde mi oturacaksın?
Yani bu büyük bir hata.Bence ciddi bir konuşma yapman şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…