Nişanlım kendini dilenci gibi hissediyormuş

Ciftlikci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
27
22
34
:KK14:Herkese günaydın arkadaşlar demin üye oldum sayfaya önceleri çok konu okumuşluğum var ama üye olmak bugüne nasipmiş
Direk konuya geçeyim kaç gündür aklımı karıştıran bir problem var
Ben nişanlıyım nişanlımla görücü usulü tanıştık karar verdik şuan da evlilik hazırlığındayız mobilya gelinlik vesaire kendi dediğini yaptırtmak istiyor bana hep bu yüzdende dakikalarca bunun tartışmasını yaparız ben dediğini yapmadığım için, geçen de mobilya bakacaktık bugün olmasın dedim haftaya bakarız ne yazdı dersiniz uzunca bi mesaj yazmış ,,seni birdaha rahatsız etmeyeceğim şunu yapalım bunu yapalım diye sen istersen bana yazarsın.... Kendimi dilenci gibi hissediyorum,, adam kendini dilenci gibi hissediyormuş lafa bak 2 ay sonra aynı yastığa baş koyacağız
O mesajdan sonra zaten soğuk davrandım ona anlasın diye
Sizde bundaki amaç nedir arkadaşlar ne yapayım ben

:KK14:Herkese günaydın arkadaşlar demin üye oldum sayfaya önceleri çok konu okumuşluğum var ama üye olmak bugüne nasipmiş
Ben nişanlıyım nişanlımla görücü usulü tanıştık karar verdik şuan da evlilik hazırlığındayız mobilya gelinlik vesaire kendi dediğini yaptırtmak istiyor bana hep bu yüzdende dakikalarca bunun tartışmasını yaparız ben dediğini yapmadığım için, geçen de mobilya bakacaktık bugün olmasın dedim haftaya bakarız ne yazdı dersiniz uzunca bi mesaj yazmış ,,seni birdaha rahatsız etmeyeceğim şunu yapalım bunu yapalım diye sen istersen bana yazarsın.... Kendimi dilenci gibi hissediyorum,, adam kendini dilenci gibi hissediyormuş lafa bak 2 ay sonra aynı yastığa baş koyacağız
Anlaşamadığınız ortada.Birliktelikte ortak kararlar önemlidir.Senin de ne istediğin ne hissettiğin zevklerin önemlidir.Kendi isteklerini dayatan bir adama mecburiyetin mi var.Evlenmiş olmak için evlenme

Baskın bır karakterı var nişanlınızın; üzerinizde şimdiden otorite kurmaya çalışıyor ...Soğuk davranmak çözüm değil bundan duyduğunuz rahatsızlığı,endişenizi eşinizle paylaşabilirseniz daha iyi olur.

Bence dilenci gibi hissetmek değil de "hep ben hadi gidelim bakalım diyorum sanki ikimizin içinde en hevesli benmişim gibi oluyor, bundan sonra sen istediğin zaman söyle o zaman çıkalım" demek istemiş. Ama size dayattığı bir şey varsa ortak karar almaya bakın. Hani tamam gelinlik sizin giyeceğiniz bir şey ama mobilyalar misal birlikte yaşayacağınız evin eşyaları, ne siz aman erkek mobilyaya karışırmıymış diyin ne de o sadece benim fikrim olsun desin. Birlikte karar verin.

Dakikalarca tartışmaktanne olur saatlerce günlerce olmasında :). Anladıgım kadarıyla kendisi seçim yapmak istiyor bazı erkekler öyle gezmeyi mobilyayı mutfagı bile onlar seçip düzenliyor böyle bi hewesi warsa biranönce halledip aradan çıkarmak istiyor olabilir we zamanınnızda az kalmış birazzda gerilmiş olabilir bugunlerdeaoruöluluk alma kolay değil cnm mutluluklar :KK50:

niye sürekli sizin istediğiniz olsun diye çabalıyorsunuz, nişanlınızın şevkini kırıyorsunuz anlamış değilim. ne olacak gitseniz beğenmezsen söylersin şurası şöyle olsun diye. daha şimdiden anlaşamıyorsunuz

Anlaşamadığınız ortada.Birliktelikte ortak kararlar önemlidir.Senin de ne istediğin ne hissettiğin zevklerin önemlidir.Kendi isteklerini dayatan bir adama mecburiyetin mi var.Evlenmiş olmak için evlenme
Teşekkür ederim cevabınız için evet bu konusa hiç anlaşamıyoruz ama yine en sonunda benim dediğimi yapıyor o kadar uğraşma da boşuna

Olur Boyle seylerrrrr :)
Uzmeyin birbirinizi
evliliktede iliskide de soguk davranmak hicbirseyi cozmez...
bu da benden size nacizane tavsiyeeee

Evet bazi erkekler karismayacagi yere bile karisiyorlar,evin perdesine,tencere setinin modeline,yemek takiminin adedine kadar.bu kadarina musade etmemek lazim ama onuda bu ev secimleri konusunda tamamen soyutlamamak lazim ki onemli oldugunu hissetsin.anlasilmayack birsey yok aslinda,tatli dille halledilebilir.hayatim senden fazla ben bu evin icersinde olucam,o yuzden mutfagidir,salonudur benim rahat edebilecegim sekilde olsun..en basitinden bak su kumas olursa daha kolay temizlerim,su mobilya olursa tozu belli etmez tarzinda..modeli secsin,rengini siz ayarlayin yada tam tersi..hatta kac oda var bilmiyorum ama,oturma odasini sirf onun istegine gore doseyebilrsin.cunku esin en fazla orda zaman gecirecek.rahat buyuk kanepe istiyorsa oyle al.hani diyecegim su ki,adaminda kendi evi icin planlari olabilir.firsat ver onada biraz.hep senin dedigin olmaz.

niye sürekli sizin istediğiniz olsun diye çabalıyorsunuz, nişanlınızın şevkini kırıyorsunuz anlamış değilim. ne olacak gitseniz beğenmezsen söylersin şurası şöyle olsun diye. daha şimdiden anlaşamıyorsunuz
ben istediğim olsun diye çabalamıyorum ki sadece yorulmuş oluyorum çünkü inan hergün mobilya bakılır mı boşa bakıyoruz baktıklarımızdan da anlamıyor diyorum beğendin mi hayır diyor niye diyorum bilmem diyor sonra koltuğun rengi ne olsun diyorum bilmem diyor ne zaman bilirsin diyorum alırken diyor

Teşekkür ederim cevabınız için evet bu konusa hiç anlaşamıyoruz ama yine en sonunda benim dediğimi yapıyor o kadar uğraşma da boşuna
Önemli olan sonunda kimin dediğinin olduğu değil,önemli olan ilk tepkilerdir.Kararlara saygı,birbirinin ne dediğini önemsemektir.Ve senin nişanlın senin fikirlerini önemsemiyor.Zar zor sonunda kabulleniyor.

ben istediğim olsun diye çabalamıyorum ki sadece yorulmuş oluyorum çünkü inan hergün mobilya bakılır mı boşa bakıyoruz baktıklarımızdan da anlamıyor diyorum beğendin mi hayır diyor niye diyorum bilmem diyor sonra koltuğun rengi ne olsun diyorum bilmem diyor ne zaman bilirsin diyorum alırken diyor
canım benim eşim çok zorladı beni mobilya için. ayrı şehirlerdeydik dedim sen gez beğendiğin yerlerin listesini yap bn bakarım gelince dedim. sende sana bırakıyorum biryerden beğen bakarım de. bu aşamada gerginlikler çok oluyor yüzük atan arkadaşlarım var benim. ben beyaz eşyaları alırken görmedim bile eşim markasını söyledi netten baktım okadar.

aranız da duygu eksikliği mi var acaba?
yazdıklarınızdan öyle hissettim..

bunu bir gerginlik sonrası mı söylüyor
yoksa seni hergün boşboş dolaştırıp bide böyle mi konuşuyor
karşılıklı anlayışlı olmanız gerek yoksa işiniz çok zor

Baskın bır karakterı var nişanlınızın; üzerinizde şimdiden otorite kurmaya çalışıyor ...Soğuk davranmak çözüm değil bundan duyduğunuz rahatsızlığı,endişenizi eşinizle paylaşabilirseniz daha iyi olur.
Evet çok baskın amca oğlunun düğünü var cumartesi dün aramış soruyor giymemi istediğin kıyafet var mı
giyeceğin kıyafet neyse bana söyle de ben de aynı renk giyeyim
Böyle de yapınca diyorum bu iyi mi acaba diyorum soğukluk ona bunumu yaptırtıyor

Evet çok baskın amca oğlunun düğünü var cumartesi dün aramış soruyor giymemi istediğin kıyafet var mı
giyeceğin kıyafet neyse bana söyle de ben de aynı renk giyeyim
Böyle de yapınca diyorum bu iyi mi acaba diyorum soğukluk ona bunumu yaptırtıyor
Durumu kurtarmaya çalışıyor diyelım:KK66:

Baskın bir karakter hiç sewmem, çünkü kendimde öyleyimm..
Oyuzden aynı huyumdan biri olursa karşım da hiç anlaşamam..

Sizin neden ertelediğinizi anlamadım ben mobilya bakma işini, kadınlar çok sewer bu durumları biran önce olsun ister...

bunu bir gerginlik sonrası mı söylüyor
yoksa seni hergün boşboş dolaştırıp bide böyle mi konuşuyor
karşılıklı anlayışlı olmanız gerek yoksa işiniz çok zor
Yok hiçbir gerginlik olmadan söylüyor
Mutfak alırken de baktırdı bir ay mutfak baktık istediğim mutfağı almaması için ikna etmeye çalıştı

X