Nisanlim kilo almami istiyor

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Ben dugun icin zayiflamaya basladim.
Yaklasik 4/5 kilo verdim. Su an 68 kiloyum. Boyuma gore cokta kotu durmuyor 174 boyundayim.
Benim kilo vermeye basladigim zamanlar nisanlim karsi cikiyordu kilo verme begenmem seni diye.
Saka yaptigini dusunerek devam etmistim.
Sonradan ciddi ciddi kilo verme demeye baslamisti.
O oyle diyince diyeti biraktim bende sadece kilomu korumaya calisiyorudum.
Gecende geldi bana, 70 kilonun altinda cikma karsima dedi
Yaaa manyakmi bu adam? Millet manken gibi kadinlar icin olup biter, buda nekadar kilo alirsan okadar guzel olur diyor.
Aslinda birazda isime geliyor kilolu sevmesi :76: ama anlamadim gitti.
Bunu yasiyan baskalarida varmi?
Kilolu sevmelerinin nedeni ne, bunu bana acikliyabilecek biri varmi?

Bu erkekleri anlamak cooookkk zor :44:

mrb öncelikle bende yaklaşık 5yıldır aynı kilomu muhafaza ediyorum 44-45 arasıyım.erkek arkadaşımda beni 3 yıldır tanıyor,4yıl olucak.ben sınav dönemlerinde bazen çok hızlı bir şekilde zayıflıyorum oda korkuyor hasta olucam die.çünkü bünyemde zayıflıyor haliyle.öbür türlü kilomdan memnun al falan demiyor.
neden diyor sizin arkadaşınız bilemedim belkide sizi böyle seviyor
erkek bunlar sonuçta zevkleri değişiyor arada takıl sen keyfine göre bence kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle kal

Geri kilo alma niyetinde degilim zaten, hatta biraz daha veririm ben sonucta bir kere evleniyoruz
Ama sebebini anlamadim gitti, oyle durduk yere ben birine git kilo al daha guzel olursun demem :76:

belki de zayıflamanızdan daha çok toplu olmanızı size yakıştırıyordur ya da bir tabir vardır ya yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı diye, o tabire can-ı gönülden katılıyordur :))) erkekleri anlamak zor zanaat canım ne yapacaksın :))))

Hahaha evet haklisin bu benimde aklima gelmisti aslinda. Belkide nedenini sordugum zaman bundan dolayi cevap veremiyordur.

canim her erkegin hoslandigi kadin tipi farklidir. bazi erkekler manken gibi kemikleri gozuken bayanlardan hoslanirlar bazilarida hafif etine dolgun olanindan.
Ben balik etliyim ve nisanlimda kesinlikle zayiflamami istemior. Boyle dokundugunda dolgun et hissetmesini seviyormus bi yandanda iyi, kilomuzu korudukca zayiflama derdine dusmeyiz

Son düzenleme:

Bizimkiler ayniymis desene. Ben bugun tekrar sordum. Zayif cocuk gibi oluyon sevmiyorum diyor.
Biraz kilolu olup kadin oldugunu hissettirmen lazim diyor :78:
Valla bende seviniyorum kilo verme derdim yok. Bende simdiki kilomu korursam yeter :76:

benimde sözlüm aynısı kilo al aşkım ye aşkım :) kendimi bildim bileli 44-45 kiloyum bu ara sınav stresinden 47 ye çıktım allahım bir sevinmeler :)) benimkinin sebebi ( aslında bu konuda haklı ) çok soluk benizli oluyorum aşırı verdiğim zaman askerdeyken doğuda yaptığı için 42ye düşmüştüm ölü gibi sapsarı suratlıydım zaten bende kansızlıkda var azcık kilo alınca yüzüne renk geliyo diyo bende yedikçe yedim zaten bu ara belki seninde yüzün soluyodur canım biz farketmiyoruz bazen ama onlar hemen farkediyolar :) bide diyoki çok kilo verirsen nişan tuvaletini nasıl doldurcaksın tahta gibiyim doğru diyo valla alt kısım maşallahı varda üstüm çok zayıf

Benim eşimde beni hep kilolu bulur oysa hep ideal kiloda olan bir bayanım.
Rahmetli dedem akide şekeri ile lokum şekeri bir olmaz demişti lokum olanı makbulmüş...

ben minyon tipliyim
nişanlım da bayılıyo bana çok şükür
ama abim beni çok zayıf bulur mesela
sevgilileri hep kilolu kızlardan oluşuyo
erkeklre garip gerçekten

bende 47 kiloyumm nişanlım düğüne kadar 60 ol diyo ki benim için imkansız bişey 53-54 görsem razıyım bu arada geçen sene 40 kiloydum 7 kilo alana kadar neler çektim

Hahaha aynen gelinliginin icine nasil sigacaksin kilo verirsen diyor. Amaan Allah en basta mutluluk sersin, gerisi kolay =))

bende 47 kiloyumm nişanlım düğüne kadar 60 ol diyo ki benim için imkansız bişey 53-54 görsem razıyım bu arada geçen sene 40 kiloydum 7 kilo alana kadar neler çektim

ooff seninki biraz cok istemis. Ben iki kiloyla halime sukredim ozaman :87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…