- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
mrb önceliklebende yaklaşık 5yıldır aynı kilomu muhafaza ediyorum 44-45 arasıyım.erkek arkadaşımda beni 3 yıldır tanıyor,4yıl olucak.ben sınav dönemlerinde bazen çok hızlı bir şekilde zayıflıyorum oda korkuyor hasta olucam die.çünkü bünyemde zayıflıyor haliyle.öbür türlü kilomdan memnun al falan demiyor.
neden diyor sizin arkadaşınız bilemedim belkide sizi böyle seviyor
erkek bunlar sonuçta zevkleri değişiyor arada takıl sen keyfine göre bence kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle kal
belki de zayıflamanızdan daha çok toplu olmanızı size yakıştırıyordur ya da bir tabir vardır ya yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı diye, o tabire can-ı gönülden katılıyordur :))) erkekleri anlamak zor zanaat canım ne yapacaksın :))))
canim her erkegin hoslandigi kadin tipi farklidir. bazi erkekler manken gibi kemikleri gozuken bayanlardan hoslanirlar bazilarida hafif etine dolgun olanindan.
Ben balik etliyim ve nisanlimda kesinlikle zayiflamami istemior. Boyle dokundugunda dolgun et hissetmesini seviyormusbi yandanda iyi, kilomuzu korudukca zayiflama derdine dusmeyiz
bende 47 kiloyumm nişanlım düğüne kadar 60 ol diyo ki benim için imkansız bişey 53-54 görsem razıyım bu arada geçen sene 40 kiloydum 7 kilo alana kadar neler çektim
benimde sözlüm aynısı kilo al aşkım ye aşkım :) kendimi bildim bileli 44-45 kiloyum bu ara sınav stresinden 47 ye çıktım allahım bir sevinmeler :)) benimkinin sebebi ( aslında bu konuda haklı ) çok soluk benizli oluyorum aşırı verdiğim zaman askerdeyken doğuda yaptığı için 42ye düşmüştüm ölü gibi sapsarı suratlıydım zaten bende kansızlıkda var azcık kilo alınca yüzüne renk geliyo diyo bende yedikçe yedim zaten bu ara belki seninde yüzün soluyodur canım biz farketmiyoruz bazen ama onlar hemen farkediyolar :) bide diyoki çok kilo verirsen nişan tuvaletini nasıl doldurcaksın tahta gibiyim doğru diyo valla alt kısım maşallahı varda üstüm çok zayıf
ben minyon tipliyim
nişanlım da bayılıyo bana çok şükür
ama abim beni çok zayıf bulur mesela
sevgilileri hep kilolu kızlardan oluşuyo
erkeklre garip gerçekten
bende 47 kiloyumm nişanlım düğüne kadar 60 ol diyo ki benim için imkansız bişey 53-54 görsem razıyım bu arada geçen sene 40 kiloydum 7 kilo alana kadar neler çektim
Hahaha aynen gelinliginin icine nasil sigacaksin kilo verirsen diyor. Amaan Allah en basta mutluluk sersin, gerisi kolay =))
aminnnn canım allah dermansız dert vermesinn ayakkabının altına adımı yazzz nolurrrr :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?