- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
ayyy canım benim teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşım hatırlatırım tabi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 47 kiloyumm nişanlım düğüne kadar 60 ol diyo ki benim için imkansız bişey 53-54 görsem razıyım bu arada geçen sene 40 kiloydum 7 kilo alana kadar neler çektim![]()
canım bende hep 43-45 arasıyım bi kere 48 oldum oda 2gün içinde geri gitti sen nasıl aldın 7 kiloyu banada söylermisin :)) bide ben alınca direk göğüse ve g*te gidiyo çok güzel oluyorumda ahha ahh alabilsem keşke sevgilimde ole illa al demiyor ama alsan daha sexy oluyorsun diyor erkekler bence olaya dolgun kadın mantığıyla yaklaşıyor ehehehhe![]()
Sen nişanlına deki merak etme ben hamile kalıp doğum yapayım gereken kiloyu alırım belki o zaman zayıfla bile diyebilirsin de.![]()
benmkide al diyodu.erkeğe göre değişiyo zevk işte.ben 47 kiloyum bi ara kilo al diyodu şimdilerde de iyisin alma diyo bakalım hayırlısı :)
benim ki de aynı şekilde
tanıştığımızda 48 kiloydum boyum 1.74
sonra bir ara tavan yaptım 60 oldum
o ara zayıfla diye bir iki defa takıldı
tekrar zayıfladım yine 48 e düştüm
şimdi de 55 ol yeter diyo
sanki kantarla geziyor elinde o kadar kolay sanki alıp vermek
ha dediğin de ne alınıyor ne veriliyor
bende bulamadım kolayını
şimdi bebe bisküvvisi yiyorum balla süte karıştırıp
55 olucam ya![]()
Wlla cnm kilo alsanda suran sole buran bole... Kiyafet olmuo cikar demye bslrlar...bsverin siz kndinizi iyi ve guzel buluosaniz sorun yokk inaninnnn
Ben dugun icin zayiflamaya basladim.
Yaklasik 4/5 kilo verdim. Su an 68 kiloyum. Boyuma gore cokta kotu durmuyor 174 boyundayim.
Benim kilo vermeye basladigim zamanlar nisanlim karsi cikiyordu kilo verme begenmem seni diye.
Saka yaptigini dusunerek devam etmistim.
Sonradan ciddi ciddi kilo verme demeye baslamisti.
O oyle diyince diyeti biraktim bende sadece kilomu korumaya calisiyorudum.
Gecende geldi bana, 70 kilonun altinda cikma karsima dedi
Yaaa manyakmi bu adam? Millet manken gibi kadinlar icin olup biter, buda nekadar kilo alirsan okadar guzel olur diyor.
Aslinda birazda isime geliyor kilolu sevmesi :76: ama anlamadim gitti.
Bunu yasiyan baskalarida varmi?
Kilolu sevmelerinin nedeni ne, bunu bana acikliyabilecek biri varmi?
Bu erkekleri anlamak cooookkk zor :44: