Nisanlim kilo almami istiyor

bende 47 kiloyumm nişanlım düğüne kadar 60 ol diyo ki benim için imkansız bişey 53-54 görsem razıyım bu arada geçen sene 40 kiloydum 7 kilo alana kadar neler çektim :5:

canım bende hep 43-45 arasıyım bi kere 48 oldum oda 2gün içinde geri gitti sen nasıl aldın 7 kiloyu banada söylermisin :)) bide ben alınca direk göğüse ve g*te gidiyo çok güzel oluyorumda ahha ahh alabilsem keşke sevgilimde ole illa al demiyor ama alsan daha sexy oluyorsun diyor erkekler bence olaya dolgun kadın mantığıyla yaklaşıyor ehehehhe:34:

canım bende hep 43-45 arasıyım bi kere 48 oldum oda 2gün içinde geri gitti sen nasıl aldın 7 kiloyu banada söylermisin :)) bide ben alınca direk göğüse ve g*te gidiyo çok güzel oluyorumda ahha ahh alabilsem keşke sevgilimde ole illa al demiyor ama alsan daha sexy oluyorsun diyor erkekler bence olaya dolgun kadın mantığıyla yaklaşıyor ehehehhe:34:

Ben sana cok kilo aldiran seyleri soyliyim. sutlu dondurmalar (cornetto felan), cikolata ve cips. Bunlar kalori bombalari. bunlarin ayarini biraz cok kacirdigim zaman kisa surede cok kilo alabiliyorum ben.
Cok fazlasinin saliksiz oldugunuda unutma ama. kilo alacam diye saligindan olma.

Sen nişanlına deki merak etme ben hamile kalıp doğum yapayım gereken kiloyu alırım belki o zaman zayıfla bile diyebilirsin de. :15:

Sen nişanlına deki merak etme ben hamile kalıp doğum yapayım gereken kiloyu alırım belki o zaman zayıfla bile diyebilirsin de. :15:

Haha dedim hicbirsey ise yaramiyor =)) son kararim haber vermeden kilo vermek. kac kilosun dedigi zamanda 70 kilo oldum ama belli etmiyorum diyecem. Uzun zamandir gorusemiyoruz zaten yur disinda yasadigim icin. Biseycik anlamaz..

Bazi erkekler su an itibar goren sifir bedenli kadinlardan hazzetmiyorlar iste.
Benim cevremde de arkadaslarimdan duydugum birsey bu. Halk tabiriyle
etli budlu olsun istiyorlar. Aslina bakarsaniz estetik acidan da abarti olmadigi surece balik etli hatunlar
daha guzel ve cekici oluyorlar. Bence nedenini nisanliniza sorun ama anlamayacak birsey yok
bir kadinin kemiklerinin sayilacak kadar siska olmasi hicte hos degil, o da boyle dusunuyor olmali.

bende bi ara mide rahatsızlıgı gecrdiğim için bayagı bi kilo vermiştim o zaman sevgilim hep beni yedirmeye calışıyodu herseyi tıkıyodu ağzıma gel gelelim sonra verdiğim kiloları tekrar alınca bu seferde kilo alma demeye basladı neden önceden al diyodun noldu birden dedim . kilo alınca cok güzel oluyosun ne giysen yakışıyo dikkat cekiyosun kıskanıyorum dedi şaşırdım...

bazılarımız erkekleri hiç anlamadığı söylemiş ama;
biz kadınların da zevki değişmiyor mu?
kimimiz zayıf erkek severken,kimimiz hafif göbekli ya da
kimimiz kaslı severken,kimimiz bundan hiç de haz etmiyor olabiliyoruz.
onlar da sonuçta bizim gibi,tercihleri değişebilir.

benim ki de aynı şekilde
tanıştığımızda 48 kiloydum boyum 1.74
sonra bir ara tavan yaptım 60 oldum
o ara zayıfla diye bir iki defa takıldı
tekrar zayıfladım yine 48 e düştüm
şimdi de 55 ol yeter diyo :27:
sanki kantarla geziyor elinde o kadar kolay sanki alıp vermek
ha dediğin de ne alınıyor ne veriliyor
bende bulamadım kolayını
şimdi bebe bisküvvisi yiyorum balla süte karıştırıp
55 olucam ya :37:

benim ki de aynı şekilde
tanıştığımızda 48 kiloydum boyum 1.74
sonra bir ara tavan yaptım 60 oldum
o ara zayıfla diye bir iki defa takıldı
tekrar zayıfladım yine 48 e düştüm
şimdi de 55 ol yeter diyo :27:
sanki kantarla geziyor elinde o kadar kolay sanki alıp vermek
ha dediğin de ne alınıyor ne veriliyor
bende bulamadım kolayını
şimdi bebe bisküvvisi yiyorum balla süte karıştırıp
55 olucam ya :37:

Kolay gelsin canim.
Dusunuyorumda biz istedigimiz zaman bu erkeklerde kilo alip verirlermi.

ben de eşime göre en az 50 kilo olmalıyım
kadın dediğin biraz ele gelirmiş, ben iskelet gibiymişim
kadın gibi değil çocuk gibiymişim
ama önemsemiyorum napayım yani, 2 lokma daha yesem midem şişiyo hemen, hiiç uğraşamam
canım isterse yerim istemezse yemem, beğenmiyosa beğenmesin :33::33:

ama hasta olucam diye korkuyor o konuda haklı

Wlla cnm kilo alsanda suran sole buran bole... Kiyafet olmuo cikar demye bslrlar...bsverin siz kndinizi iyi ve guzel buluosaniz sorun yokk inaninnnn

Hahaahaa :90: :90:
Canım yeni gördüm konunu ama tam da bana uygun bir başlık.
Aynı şeyi benim eşim söylüyorr. Sakın kilo verme beğenmem seni diye. Neden böyle diyorsun manken gibi olsam kötü mü dedim kadın dediğin etli butlu olucak ele gelicek dediii :1: Biraz açık konuştum ama öyle demişti. Hala da öyle diyo.
Bizim ailede de zayıf kız yoktur hepsi balık etli inanır mısın.
Bende öyleyim 68 kiloyum çok fazla değil ama yine de böyle şey gösteriyorum etli butlu.
Eşim de ne kadar alırsan o kadar iyi diyor. Bir gün 100 kilo olcam sen kaç görürüm seni diyorum olur mu öyle şey bebeğim diyor.
Merak etme tek değilsinn yaniiiii :9:

Neden kilolu sever bilmiyorum yani genelde tersi oluyor ya o açıdan. =) Benim takıldığım nokta belli bir kilo verip bunun altında olursan karşıma çıkma demesi.Şaka olduğunu düşündüm ama siz de ilkten şaka sanıp kilo vermeye devam ettim deyince acaba dedim?Tabii herkesin güzellik anlayışı farklı olur,belli bir şekilde görmek isteyebilir ancak arada çok çok uçurumlar yoksa [ki olabilir de] insanın sevdiği birine bu şekilde yaklaşması bence hoş değil.Her halinizle kabulu olacaksınız elbette.​

Ben dugun icin zayiflamaya basladim.
Yaklasik 4/5 kilo verdim. Su an 68 kiloyum. Boyuma gore cokta kotu durmuyor 174 boyundayim.
Benim kilo vermeye basladigim zamanlar nisanlim karsi cikiyordu kilo verme begenmem seni diye.
Saka yaptigini dusunerek devam etmistim.
Sonradan ciddi ciddi kilo verme demeye baslamisti.
O oyle diyince diyeti biraktim bende sadece kilomu korumaya calisiyorudum.
Gecende geldi bana, 70 kilonun altinda cikma karsima dedi :53:
Yaaa manyakmi bu adam? Millet manken gibi kadinlar icin olup biter, buda nekadar kilo alirsan okadar guzel olur diyor.
Aslinda birazda isime geliyor kilolu sevmesi :76: ama anlamadim gitti.
Bunu yasiyan baskalarida varmi?
Kilolu sevmelerinin nedeni ne, bunu bana acikliyabilecek biri varmi?

Bu erkekleri anlamak cooookkk zor :44:

Bence kilon gayet iyi sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan ve sağlığın için hangi kilo uygunsa o kilonu koru sen nişanlına bakma bugün kilo al der yarında çok kilolu oldun der..

Benim boyum 1.62 kilom 46 ydı eşimde kiloala kilo al dedi durdu bende çok uğraştım kilo almak için birazda işten çıkmamın etkisi oldu tabi:17:sonunda 56 kilo oldum:21: Şİmdide kilo ver diyo:53:Bende o hatayı bir kez yaptım birdaha yapmam bir başkası için ne kilo alırım ne kilo veririm diğer hiçbirşeyimden taviz vermeyeceğim gibibundanda vermem:63::63:Hem kilo sağlıklı ilgili olduğu için önemli olan en sağlıklı kiloda olmak şuan 50 kiloya inmeyi düşünüyorum tabi kendim istediğim için ve boyuma göre olmam gerken ideal kilom o olduğu için.Sende bunun kararını hem görsel olarak hemde sağlıklı olmak açısından kendin vermelisin:34::38:

walla banada cok baskı yapıyor bir ara haydi yemek wakti falan diye msjlar atardı.)
Bulustuqumuzda o tabaklar bitecek falan derdi.)
Ama artık pes etti bünye böyle napim ne kadar yesemde 1kq bile oynamıyor.))

Benim kilo almam için eşim ve benim ailem seferber olmuş durumdalar. Yemediğim iğrenç karışımlar macunlar kalmadı boyum 1.67 kilom 44 ama alamıyorum kilo. Baskılardanda yılmış durumdayım püfffff

Back
X