nişanlım kıskanmıyor deli ediyor beni lütfen okuyun fikir verin :(

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
merhaba arkadaşlar 10 gunu geçkin süredir nişanlıyım nişanlıma illk tanıştığım günden beri kıskançlık konusunu soruyorum ben kıskanç biriyimdir ama nişanlım aksine hiç kıskanmıyor bir insan neden hiç kıskanmaz ona soruyorum kıskançlığım birkaç dakika sürer belli etmem karşımdakine diyor ya kafayı yicem yaa öyle uysal ağırbaşlı,saygılı ve efendi br çocuk hiç kavgamız olmadı çok şükür ama bu kıskanmamakla ilgili sorunu çözmek istiyorum ya nasl çözücem o kıskanmayınca ben onu neyden kıskanıcam ki kıskanılcak bişiyide yok zaten ama sinirlermi bozuyor sevıyor beni çok bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama kıskanmıyor etmıyor diye derdim yaa bişi yapsamda kıskansa diye düşünüyorum bazen ama olmuyor nişan alışverşindeyken bilezik seçiyorum yanıma gelmedi ben kuyumcuyla fikir alışverişi yapıyoruz onda bile kıskanmadı haidi ozman nişan alışverişinn heyecanlılığı diyelim peki neden noırmalde kıskanmıyor hiç bu kıskançsızlık sevgi eksikliği belirtisi olarak görürüm ben acaba ondan mı bu kadar taktım kafaya yaa
sizce hangisi ama seviyor bliyorm bunuda ama kıskanmaması sorunum bişiden hesap sormaması braz hesapçı kuralları olur erkekler ama bunda yok bir damla kıskançlık bir yol gösterin ne olur şimdi beni kıskan diyemem ki gidip karşısına yaa denmez zaten :) ama bşi yapıp bunun kıskançlığını ortaya çıkarmak yada yoksa öyle bir duygusu kıskandırmak istiyorum evet fikirlerinizi bekliyorum kızlar ltfen yardımcı olunn

Kıskanılacak bi şeyi de yok zaten derken ?:44: Bu bi hakarettir bence.

Mavi yazılı yerden de sizin de o kıskanmazsa,kıskanmayacağınız anlamı çıkıyor.:44:

Bilemedim nasıl yardımcı olayım.:44:

Mavi yazılı yerden de sizin de o kıskanmazsa,kıskanmayacağınız anlamı çıkıyor.:44:

yani arkadaşım öyle çapkınlığı falan yok evden işe işten eve giden bir adam benimki :) hakaret değil kıskanılcak bişiyi yok derken kaastım bu kızlarla zaten haşır neşir değil o yüzden ama tek kıskandığım yanımda olamamamsı hepsi bu onun kıskanmasını sağlamak istiyorum ben

canım sen kıskanç bir erkeğin hayatı nasıl zehir ettiğini bilmiyorsun....
bence çok şanslı bir kızsın,keyfine bak,rahat bir ilişkiden daha huzurlu birşey yoktur.
durduk yere adamı kıskandırmak için saçma hareketler yapma derim.

sence öylemi bende böle olmasına alışmaya çalışıyorum ama ne bliyim kıskanılmak hoşuma gittiği içinmi bilmıyorum çok mutluyum böylede deli gibi seviyorum ama bilmıorm ksskansında istiorm bazen :S

bence hiiiiicccc bisey yapma.. bende nisanliyken esimin rahat tavirlarina gicik oluyodum.. beni kiskansin istiodum ama evlendikten sonra icindeki canavar ortaya cikti

nisanlandik on gun sonra o yurtdisina cikti ben turkiyedeydim.. daha sonra dugunden iki hafta falan geldi.. o arayi ayri gecirdik yani.. ben daha sonra neden kiskanmaya basladigini sordugumda bana dedigi suydu sen o zaman ailenle birlikteydin ve ailenin sorumlulugundaydin zaten.. benim sana karismam uygun olmazdi dedi.. ama simdi benim sorumlulugumdasin dedi..

bisey diyimmi bu sorumluluk meselesini de gec o oyle soyluyo ama isin tek yani o d egil.. erkeklerde evlendikten sonra sahiplenme duygusu inanilmaz bir sekilde artiyor.. yani simdi boyle diye oyle kalacak diye dusunme bence

birde eski nişanlısından bahsederse huzurumuzun bozulcağını sölemiştim dikkat ediyor hatta açmıyor bile o da benim eski sözlümden konusunu açmadı hiç eski nişanlısından aşırı kıskanırm

birde eski nişanlısından bahsederse huzurumuzun bozulcağını sölemiştim dikkat ediyor hatta açmıyor bile o da benim eski sözlümden konusunu açmadı hiç eski nişanlısından aşırı kıskanırm

canım kendine güveni olmayanlar kıskançlık yapar,
nişanlın kendine ve sana güvendiği için gayet sağlıklı bir ilişki yaşıyorsunuz.
bence bunu dert etme,inan senin yerinde olmak isteyen bir sürü bayan vardır.

teşekkür ederim kızlar evet aynen çok sağlıklı bir ilşkkimiz olduğuna bende inanıyorum :) şükrediyorum allah bizi ayırmasın inş...

haklsın sanırım :) evlendikten sonra değişirmiş erkekler aman sahiplensin yeterlki aşırısı veya az canım feda aşkıma :) aslında bu yönden bakmamıştım gerçkten hep böel tanıdığm erkek olcak die düşnuordm ama ağustosta düğünm var bakalm neler değşcek :) merak ettim ::d teşekkrler

teşekkür ederim kızlar evet aynen çok sağlıklı bir ilşkkimiz olduğuna bende inanıyorum :) şükrediyorum allah bizi ayırmasın inş...

inşallah canım, ayrıca nikahtan sonra erkeklerde sahiplenme duygusu daha da artıyor,
o zaman belki ufak tefek kıskançlıklar görürsün:))
hadi öpüyorum,takma kafana byee....

rica ederim ben her erkegin mayasinda kiskanclik oldugunu dusunuyorum olmayinca anormallik var demektir.. onun icin siz evlendikten sonra olaylarin degisecegini dusunuyorum..

ama sakin ha asirisini da isteme o da adami bunaltiyor.. benimki bi ara sapitmisti da

bakalım görcez şu anda birbrimzi sıkmıyorz iki üç gnde br araşıyorz hafta br gn izn gununde bulşuroz ve saatlerce gezıorz edıorz mutluyuz sıkmıorz brbrmizi özlemenın sevmenin tadını çıkarıyorz ama kıskanmak yok aramızda işte o evnle ilgilenıor ben evmle ne yapıosn flan die hesp sormuyoz o da eşinn dedği gibi düşünuor olmalı :) benmki sapıtmaz umarım yok ya sapıtmaz evmz amcasına eltme fln yakn o kadar kıskanmaz arkası sağlam

Bazen okunuduğumuzu anlamamazlıktan geliriz ya işte siz tam bunu yapmışsınız. Kıskanılacak bir şeyi yok zaten derken, nişanlısının kıskanmaya meyil verecek herhangi bir hal ve tavırı olmadığından bahsediyor arkadaş. Hakaret ettiği bir durum yok. Lütfen anlayarak okursak daha çok yardımcı oluruz gibime geliyor

teşekkürler kızlar sanırım kendimi braz daha iyi hiissediyorum :) aranızda en sağlıklı nişanlılık dönemi benimki mi şimdi :) umarım hep böle olur .d cümlemizimn :)

yasmincafe ; teşekkür ederim sanada olablir insanlr yanlşta anlayabilir devrik cümle kullanmşta olablrm dert değil ;=) sağoln daha fikri olan varmı az buz kıskandır diyen D: varsada bşi yapmamı ıstyen

yani herkesin karakteri farklıdır..
sana güveniyo ve yanlış bişey yapmayacağını biliyo demekki...
sorun arama bence kendine...

Ben anladığımı yazdım.

Konu sahibi tepki göstermezken siz niye benim yorumuma takıldınız ki ?:44:

Anlayışın için sana da teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…