- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi acemihayat28
-
Ben anladığımı yazdım.
Konu sahibi tepki göstermezken siz niye benim yorumuma takıldınız ki ?:44:
Yo sizin yorumunuza takılmak değil sadece hakaret içeren bir şey yok bunda. Anladığımı yazdım demişsiniz ama anlamamışsınız
Ben eşimle ilk tanıştığım dönemler hiç kıskançlık falan görmedim, sonra nişan yaptık baktım ufak değişmeler var şimdi nikah yaptık offff sorma gitsin giyimden kuşama konuştuğum kişilere kadar karışıyorKademe kademe canım bu işler
Sizin anladığınız gibi anlamadığım için size öyle geliyor.
öyle her haltı kıskanmamanın herşeyde hesap sormanın emin olki sevgi ile hiç bir alakası yok.
kıskanılacak şeylertabiki vardır ama somut birşeyler olması lazım gelir.sevdiğini kaybetme korkusu yaşarsın için erir kıskanırsın.bu sağlıklı bir yaklaşım gerisi özgüven eksikliğidir.nişanlın sağlıklı biri bence
hesap sormaya gelince..
hiç güzel bir huy değil bence.benim sevgili pandamda hesap sorardı ilk tanıştığımız sevgili olduğumuz zamanlar:)
ama ben naptım burnundan getirdim onun :)
o hesap soruyor diye bende ona hesap sordum hep nerdeydin kimleydin neden haber vermedin diye canından bezdirdim onu.
oda anladı beni nekadar bunalttığını.
şimdi evliyiz ve asla birbirimize hesap sormayız ama kesinlikle birbirimize hesap veririz.ben yaptığım yapacağım herşeyi paylaşırım eşimle.aynı şekilde oda benimle.15 dakika gecikse dahi tel açar haber verir.bu kendiliğinden oluştu ve çok memnunum ben.kıskançlık falan bunlar ergen işi canım olgun insanlar böyle şeyler yapmaz :)
merhaba arkadaşlar 10 gunu geçkin süredir nişanlıyım nişanlıma illk tanıştığım günden beri kıskançlık konusunu soruyorum ben kıskanç biriyimdir ama nişanlım aksine hiç kıskanmıyor bir insan neden hiç kıskanmaz ona soruyorum kıskançlığım birkaç dakika sürer belli etmem karşımdakine diyor ya kafayı yicem yaa öyle uysal ağırbaşlı,saygılı ve efendi br çocuk hiç kavgamız olmadı çok şükür ama bu kıskanmamakla ilgili sorunu çözmek istiyorum ya nasl çözücem o kıskanmayınca ben onu neyden kıskanıcam ki kıskanılcak bişiyide yok zaten ama sinirlermi bozuyor sevıyor beni çok bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama kıskanmıyor etmıyor diye derdim yaa bişi yapsamda kıskansa diye düşünüyorum bazen ama olmuyor nişan alışverşindeyken bilezik seçiyorum yanıma gelmedi ben kuyumcuyla fikir alışverişi yapıyoruz onda bile kıskanmadı haidi ozman nişan alışverişinn heyecanlılığı diyelim peki neden noırmalde kıskanmıyor hiç bu kıskançsızlık sevgi eksikliği belirtisi olarak görürüm ben acaba ondan mı bu kadar taktım kafaya yaa
sizce hangisi ama seviyor bliyorm bunuda ama kıskanmaması sorunum bişiden hesap sormaması braz hesapçı kuralları olur erkekler ama bunda yok bir damla kıskançlık bir yol gösterin ne olur şimdi beni kıskan diyemem ki gidip karşısına yaa denmez zaten :) ama bşi yapıp bunun kıskançlığını ortaya çıkarmak yada yoksa öyle bir duygusu kıskandırmak istiyorum evet fikirlerinizi bekliyorum kızlar ltfen yardımcı olunn
merhaba arkadaşlar 10 gunu geçkin süredir nişanlıyım nişanlıma illk tanıştığım günden beri kıskançlık konusunu soruyorum ben kıskanç biriyimdir ama nişanlım aksine hiç kıskanmıyor bir insan neden hiç kıskanmaz ona soruyorum kıskançlığım birkaç dakika sürer belli etmem karşımdakine diyor ya kafayı yicem yaa öyle uysal ağırbaşlı,saygılı ve efendi br çocuk hiç kavgamız olmadı çok şükür ama bu kıskanmamakla ilgili sorunu çözmek istiyorum ya nasl çözücem o kıskanmayınca ben onu neyden kıskanıcam ki kıskanılcak bişiyide yok zaten ama sinirlermi bozuyor sevıyor beni çok bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama kıskanmıyor etmıyor diye derdim yaa bişi yapsamda kıskansa diye düşünüyorum bazen ama olmuyor nişan alışverşindeyken bilezik seçiyorum yanıma gelmedi ben kuyumcuyla fikir alışverişi yapıyoruz onda bile kıskanmadı haidi ozman nişan alışverişinn heyecanlılığı diyelim peki neden noırmalde kıskanmıyor hiç bu kıskançsızlık sevgi eksikliği belirtisi olarak görürüm ben acaba ondan mı bu kadar taktım kafaya yaa
sizce hangisi ama seviyor bliyorm bunuda ama kıskanmaması sorunum bişiden hesap sormaması braz hesapçı kuralları olur erkekler ama bunda yok bir damla kıskançlık bir yol gösterin ne olur şimdi beni kıskan diyemem ki gidip karşısına yaa denmez zaten :) ama bşi yapıp bunun kıskançlığını ortaya çıkarmak yada yoksa öyle bir duygusu kıskandırmak istiyorum evet fikirlerinizi bekliyorum kızlar ltfen yardımcı olunn
seni anlıyorum canım sen de benim gibisin sanırım kıskanılmak,sahiplenilmek istiyosun ve o zman sevildiğine emin olacaksın =) ben de sevgilime karşı ilk başlarda böyleydm diyodum sen beni hiç kıskanmıyosn etmiyosun,neden? sevmiyomusun? hayır çok seviyorum ama sana o kdr güveniyorumki dedi ve bugüne kdr kıskanmamı gerektiricek de hiçbirşey görmedim senden öyle olsa kıskanırım dedi... ve ben ondan sonra artık hiç sormuyorum kıskanıyomusn diye çünkü onu keşfettm gerçekten kıskanılıcak hiçbirşeyimi görmediği için böyle,o da haklı durduk yerde kim kıskançlık yapmak,huzursuzluk çıkarmak isterki?ve şuan ben onu kıskandırıcak birşey yapsam,ne bileym bir erkekle netten konuşsam,yorumlar yapsam fotolarını beğensem ya da telimde mesajlaşsam falan çıldırır. Hatta ayrılma raddesine geliriz.Yani sevmiyor anlamına gelmiyor kıskanmaması merak etme.Ve ben sevildiğime de çok eminim kıskanmak kıskanılmak ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe de yaramıyor bence o da öyle düşünüyor.Kendine ve sana güvendiğinden kıskançlık yapmıyor başka birşeyden değil bence...emin ol onu kıskandrcak en ufak brşey yapsan dayanamaz.
seni anlıyorum canım sen de benim gibisin sanırım kıskanılmak,sahiplenilmek istiyosun ve o zman sevildiğine emin olacaksın =) ben de sevgilime karşı ilk başlarda böyleydm diyodum sen beni hiç kıskanmıyosn etmiyosun,neden? sevmiyomusun? hayır çok seviyorum ama sana o kdr güveniyorumki dedi ve bugüne kdr kıskanmamı gerektiricek de hiçbirşey görmedim senden öyle olsa kıskanırım dedi... ve ben ondan sonra artık hiç sormuyorum kıskanıyomusn diye çünkü onu keşfettm gerçekten kıskanılıcak hiçbirşeyimi görmediği için böyle,o da haklı durduk yerde kim kıskançlık yapmak,huzursuzluk çıkarmak isterki?ve şuan ben onu kıskandırıcak birşey yapsam,ne bileym bir erkekle netten konuşsam,yorumlar yapsam fotolarını beğensem ya da telimde mesajlaşsam falan çıldırır. Hatta ayrılma raddesine geliriz.Yani sevmiyor anlamına gelmiyor kıskanmaması merak etme.Ve ben sevildiğime de çok eminim kıskanmak kıskanılmak ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe de yaramıyor bence o da öyle düşünüyor.Kendine ve sana güvendiğinden kıskançlık yapmıyor başka birşeyden değil bence...emin ol onu kıskandrcak en ufak brşey yapsan dayanamaz.
cnm evlenınce kıskanıyorlar merak etme aynı durumu bende yasadım ama benım hosuma gıdıyordu kıskanması sımdı evden dısarı yanız yolamıyor ben sırf kısaknsın dıye nısan alısverısınde sırf kısakancakmı dıye kı benım nıyetım kıskandırmak degıl kıskanmamsı cok hosuma gıdıyordu rolmu yapıyor dıye kontrol etmk maksatlı acayıp gögus dekoltelı bır elbıse gıyınmıstım herkes manyak gıbı bakıyordukı ben utanıyordum ama o hıc tepkı vermedı sımdı benı ölduruyor dusun hala tek basıma dısarıya cıkamıyorum etek boyum nerelere ındı görsen uzume yanı evlen görcen
Biz kadınlar çok tuhafız , kıskansalar "neden bu kadar abartıyor ne bu baskı , bana güvenmiyor, hayatı zindan ediyor " ; kıskanmasalar " kıskanmasını istiyorum, yoksa beni sevmiyor mu
" deriz. Acaba onlar mı dengeyi kuramıyor yoksa biz mi çok şey istiyoruz :)
Mesela ben kıskanmasından hoşlanıyorum çünkü aynı oranda bende onu kıskanıyorum kimine göre fazla , ama az ya da fazla biz böyle mutluyuz . Allah herkesin gönlüne göre versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?