- Konu Sahibi acemihayat28
-
merhaba arkadaşlar 10 gunu geçkin süredir nişanlıyım nişanlıma illk tanıştığım günden beri kıskançlık konusunu soruyorum ben kıskanç biriyimdir ama nişanlım aksine hiç kıskanmıyor bir insan neden hiç kıskanmaz ona soruyorum kıskançlığım birkaç dakika sürer belli etmem karşımdakine diyor ya kafayı yicem yaa öyle uysal ağırbaşlı,saygılı ve efendi br çocuk hiç kavgamız olmadı çok şükür ama bu kıskanmamakla ilgili sorunu çözmek istiyorum ya nasl çözücem o kıskanmayınca ben onu neyden kıskanıcam ki kıskanılcak bişiyide yok zaten ama sinirlermi bozuyor sevıyor beni çok bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama kıskanmıyor etmıyor diye derdim yaa bişi yapsamda kıskansa diye düşünüyorum bazen ama olmuyor nişan alışverşindeyken bilezik seçiyorum yanıma gelmedi ben kuyumcuyla fikir alışverişi yapıyoruz onda bile kıskanmadı haidi ozman nişan alışverişinn heyecanlılığı diyelim peki neden noırmalde kıskanmıyor hiç bu kıskançsızlık sevgi eksikliği belirtisi olarak görürüm ben acaba ondan mı bu kadar taktım kafaya yaa
sizce hangisi ama seviyor bliyorm bunuda ama kıskanmaması sorunum bişiden hesap sormaması braz hesapçı kuralları olur erkekler ama bunda yok bir damla kıskançlık bir yol gösterin ne olur şimdi beni kıskan diyemem ki gidip karşısına yaa denmez zaten :) ama bşi yapıp bunun kıskançlığını ortaya çıkarmak yada yoksa öyle bir duygusu kıskandırmak istiyorum evet fikirlerinizi bekliyorum kızlar ltfen yardımcı olunn
Öyle düşünme çünkü siz sıradan bi sevgili değilsiniz. Eğer nişanlanmışsanız sevginiz saygınız vardır. ama demekki onun da huyu öyledir. Zorla kıskandıramazsın sonuçta. :)
canım bence daha çok erken kıskançlık kırizine girmek için çünkü daha 10 gün olmuş ne sen onu nede o seni tam olarak daha tanıyamazsınız evet bişeyler hissedebilirsiniz birbirinize ama bu duygunun biraz daha derinleşmesi gerekiyor bence hiç uğraşma zaten sen uğraştıkçakarşı taraf direnecek falan zamana bırak emin ol hiç beklemediğin bi an o patlayacak tüm duygularını zaten
Hiç kıskanç değilim. Eşimi gerçekten çok seviyorum.
Eşimle bu konuda bazı konuşmalarımzı geçti.
Sevgi eksikliğinden mi kaynaklanıyor sorusunu bana da yöneldi.
Tabiki hayır.Bence ilgisi yok.Yapı meselesi.
Elbette ki yanlış davranılma söz konusu olduğunda tepkisini koyar ortaya ama bunun adı kıskançlık değilde başka birşey oluyor.
Bu da bir sahiplenme ifadesidir..Sahiplenme de dozajında olmalıdır.
Kuyumcuyla olan muhabbetinizi kıskanması anormal olurdu zaten.
Orada bir alışveriştesiniz.Burnunuzdan getirse daha mı iyiydi ?
İnanın bana kıskançlık hayatı zehir ediyor. Çok gereksiz bir duygu.
Dozajında olsa amenna fakat bunu dengeleyen kaç erkek ya da kadın var ?
Eğer kıskanç değilim diyorsa asla üstelemeyeceksiniz.
Siz bunu ona sezdirdikçe o daha çok kendini kasacaktır.
Kıskandırmak için birşey yapmanız ise size olan güvenini sarsar, başka bir işe yaramaz.
evet güven sarsmak istemıyorum tabıkıde inşallah sizde ömür boyu mutlu olursunuz .D bzde
herşey tamam bi kıskanç olmamasımı sorun ne kadar acayip. kıskanç olmamak bir erdemdir bence kıskançlık ateşten doğmuştur neden yüreğine ateş sokmasını istiyorsun. sırf kıskansın diye bişeyler yapmaya çalışmamalısın bence. bırak hayatınızı yaşayın. kıskanç birisi olsaydı bu kezde çok kıskanç diye hayıflanırdın herkesi olduğu gibi kabullenmek gerekir. başka dert keder olmasında bunlar fasa fiso şeyler
canım benim kıskanç erkeği neyapıcaksın , çok büyük sorun bence kıskanc olması . seni kıskanmıyorsa şğkret bence .benım başımda var öyle kıskanç biri hayatı zehir ediyo bazen kıskançlığından
canım bütün derdin bu olsn ya senin arkadşlrında dediği gbi evlendkten snra çıkr ortaya bnde senin gibi idim kıskanmıyosa sevgisinden şüphe etmeli derdim ama snra güzel Allahım bana öle kıskanç birini verdi kiiii :)
nerdeyse 2 yıldır beraberiz sözlüyüz şimdiden öyle kıskanç ki anlatamam bazen boş yere tatsızlık çıkıyo bu yüzden bizim zatn bşka sebepten tartışma çkmaz:) hele şimdi askerde daha bi artmış görmen lazm :) haline şükret sesini çıkrma mutluluğn tadını çıkr tatlım
ve nişanında hayrlı olsun devamı gelr inş mutluluklar şimdiden Allah mesut etsn şekerim
sağol canım herks o kadar dertliki :) kıskançlktan merak ediyorum evlendkten sonradamı böle olcak die :) yada kıskançlk olcakmı die :=) allah kavuştursun canım :) senınki erken başlamış :) canım: hayırlsıyla tezkeresini alır gelir inş..
merhaba arkadaşlar 10 gunu geçkin süredir nişanlıyım nişanlıma illk tanıştığım günden beri kıskançlık konusunu soruyorum ben kıskanç biriyimdir ama nişanlım aksine hiç kıskanmıyor bir insan neden hiç kıskanmaz ona soruyorum kıskançlığım birkaç dakika sürer belli etmem karşımdakine diyor ya kafayı yicem yaa öyle uysal ağırbaşlı,saygılı ve efendi br çocuk hiç kavgamız olmadı çok şükür ama bu kıskanmamakla ilgili sorunu çözmek istiyorum ya nasl çözücem o kıskanmayınca ben onu neyden kıskanıcam ki kıskanılcak bişiyide yok zaten ama sinirlermi bozuyor sevıyor beni çok bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama kıskanmıyor etmıyor diye derdim yaa bişi yapsamda kıskansa diye düşünüyorum bazen ama olmuyor nişan alışverşindeyken bilezik seçiyorum yanıma gelmedi ben kuyumcuyla fikir alışverişi yapıyoruz onda bile kıskanmadı haidi ozman nişan alışverişinn heyecanlılığı diyelim peki neden noırmalde kıskanmıyor hiç bu kıskançsızlık sevgi eksikliği belirtisi olarak görürüm ben acaba ondan mı bu kadar taktım kafaya yaa
sizce hangisi ama seviyor bliyorm bunuda ama kıskanmaması sorunum bişiden hesap sormaması braz hesapçı kuralları olur erkekler ama bunda yok bir damla kıskançlık bir yol gösterin ne olur şimdi beni kıskan diyemem ki gidip karşısına yaa denmez zaten :) ama bşi yapıp bunun kıskançlığını ortaya çıkarmak yada yoksa öyle bir duygusu kıskandırmak istiyorum evet fikirlerinizi bekliyorum kızlar ltfen yardımcı olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?