nişanlım kıskanmıyor deli ediyor beni lütfen okuyun fikir verin :(

canım bence daha çok erken kıskançlık kırizine girmek için çünkü daha 10 gün olmuş ne sen onu nede o seni tam olarak daha tanıyamazsınız evet bişeyler hissedebilirsiniz birbirinize ama bu duygunun biraz daha derinleşmesi gerekiyor bence hiç uğraşma zaten sen uğraştıkça karşı taraf direnecek falan zamana bırak emin ol hiç beklemediğin bi an o patlayacak tüm duygularını zaten

Son düzenleme:

doğru söluyorsun canım daha erken olarak düşüneblir zamanla anlarım naslsa

benim eşim normal kıskanır yani çok kıskandığıda oluyordur ama benim kıskançlıklardan hoşlanmadığı iyi bildiği için çoğu zaman saklar kıskançlığını ki kıskanılcak bir durumda yok bence ortada.ben eşimi kıskanmam bazen kıskanmış rolü yaparım :))) bence sevgi ile kıskançlık bir birine karıştırılmamalı.eşimi çok severim ama kıskanmam.
beni kıskanmasınıda hiç sevmem.
bence sizde kıskançlığınızdan kurtulmaya çalışın huzurla geçinin inşALLAH.

Gayet normal bişey bu. Adam kendine güveniyor, san güveniyor neden kıskansın ki. Benim de nişanlım kıskançlık yapmaz, ben de yapmam. Yapsaydı zaten nişanlım olmazdı. Kafaya takılacak bişey değil bu. Her insanın karakteri farklıdır. Sakın kıskandırıcam diye kendini küçük duruma düşürecek bişi yapma...

teşekkürler kızlar çok güzel fikirler verdiniz hepiniz bndan sonra kıskançlığı sorun etmicem bunu anladım :9 hepimize aşk dolu günler :)

Hiç kıskanç değilim. Eşimi gerçekten çok seviyorum.
Eşimle bu konuda bazı konuşmalarımzı geçti.
Sevgi eksikliğinden mi kaynaklanıyor sorusunu bana da yöneldi.
Tabiki hayır.Bence ilgisi yok.Yapı meselesi.
Elbette ki yanlış davranılma söz konusu olduğunda tepkisini koyar ortaya ama bunun adı kıskançlık değilde başka birşey oluyor.
Bu da bir sahiplenme ifadesidir..Sahiplenme de dozajında olmalıdır.

Kuyumcuyla olan muhabbetinizi kıskanması anormal olurdu zaten.
Orada bir alışveriştesiniz.Burnunuzdan getirse daha mı iyiydi ?
İnanın bana kıskançlık hayatı zehir ediyor. Çok gereksiz bir duygu.
Dozajında olsa amenna fakat bunu dengeleyen kaç erkek ya da kadın var ?

Eğer kıskanç değilim diyorsa asla üstelemeyeceksiniz.
Siz bunu ona sezdirdikçe o daha çok kendini kasacaktır.
Kıskandırmak için birşey yapmanız ise size olan güvenini sarsar, başka bir işe yaramaz.

evet güven sarsmak istemıyorum tabıkıde inşallah sizde ömür boyu mutlu olursunuz .D bzde

herşey tamam bi kıskanç olmamasımı sorun ne kadar acayip. kıskanç olmamak bir erdemdir bence kıskançlık ateşten doğmuştur neden yüreğine ateş sokmasını istiyorsun. sırf kıskansın diye bişeyler yapmaya çalışmamalısın bence. bırak hayatınızı yaşayın. kıskanç birisi olsaydı bu kezde çok kıskanç diye hayıflanırdın herkesi olduğu gibi kabullenmek gerekir. başka dert keder olmasında bunlar fasa fiso şeyler

teşekkür ederim fikrin için için konuyu açtığım zaman evet kıskanç değil diye hayıflanıyordm ama burdaki fikiler benim haksız olduğumu çıkardı ne kadar mukemmel bir eşe sahip olcağımı anladım :) haklsıın sende fikrine tamamen katılıyorum canım sağolasın bşiler yapmıcam zaten b sefer güvenını sarsmaktan korkuyorm denildiği gibi ben onu olduğu gibi seviyorum zaten bunda sorun yok artık akıllandım canım hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz insanoğluyz nankörüz işte :d inş. başka derdimiz olmaz :d benm ve herkesin :)

canım benim kıskanç erkeği neyapıcaksın , çok büyük sorun bence kıskanc olması . seni kıskanmıyorsa şğkret bence .benım başımda var öyle kıskanç biri hayatı zehir ediyo bazen kıskançlığından

ben rabbim onu bana bahşettiği için şükrediyorum kıskançlığıda olmayıversin sevgimiz yeter bize okadr güzel cümller kullanıorki telefonda konşurken ben ağırdan satıyorum tabki kendimi .D güzel cümleleri hemn duymasn benden :d bu kadr sevdiğimi o bile bilmıyordur belkide .d

canım bütün derdin bu olsn ya senin arkadşlrında dediği gbi evlendkten snra çıkr ortaya bnde senin gibi idim kıskanmıyosa sevgisinden şüphe etmeli derdim ama snra güzel Allahım bana öle kıskanç birini verdi kiiii :)
nerdeyse 2 yıldır beraberiz sözlüyüz şimdiden öyle kıskanç ki anlatamam bazen boş yere tatsızlık çıkıyo bu yüzden bizim zatn bşka sebepten tartışma çkmaz:) hele şimdi askerde daha bi artmış görmen lazm :) haline şükret sesini çıkrma mutluluğn tadını çıkr tatlım

ve nişanında hayrlı olsun devamı gelr inş mutluluklar şimdiden Allah mesut etsn şekerim

sağol canım herks o kadar dertliki :) kıskançlktan merak ediyorum evlendkten sonradamı böle olcak die :) yada kıskançlk olcakmı die :=) allah kavuştursun canım :) senınki erken başlamış :) canım : hayırlsıyla tezkeresini alır gelir inş..

Amin tatlım sağol inş :)

Benim nişanlımda pek kıskanç değildir.. Sana güveniyorum der hep..
Ama erkeklerle konuşmamı istemez, ben de konuşmam zaten..
Bazen farkında olmadan bakışlarımı incelermiş.. Sen insanlara çok içten bakıyosun erkek bunu yanlış anlar dedi, dikkat et dedi bana sadece..
Ama onun dışında bana hep güvendiğini söyler.. Bense tam tersi çok kıskanırım, yolda yürürken yanından geçen kızlar baksa sinir olurum.

demek ki sadece yerinde kıskanıyor nişanlınız...ne kadar güzel işte, hem siz niye durup dururken adamı kıskandırmak istiyorsunuz ki...
evden işe, işten eve giden gelen erkektir demişiniz, bence kıskandırılmayı hiç haketmiyor...
bence nişan döneminizde heycanın, hatta tartışmaların, küsmelerin olmasını istiyorsunuz, çünkü belki de bunu etrafınızda hep böyle gördünüz veya duydunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…