nişanlım kolumu morarttı... ne yapmalıyım..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar cok kotuyum bugun nısanlımla bırlıkte dısarı yuruyuse cıkmıstık laf lafı actı ve kavga ettık
her neyse o bagırmaya basladı senle dısarı cıkanda hata yuru eve gıdıyorsun dıye kolumdan cektı
ama ben bankta oturmak ıstedım sen gıt ben gelmeyecegım dedım
nısanlımda ne yaptı ettı benı kolumdan cekıp ıte kaka eve kadar goturdu sımdı kavgalıyız
az once baktım sabah sıktıgı yerler mosmor olmus .
bılerek yapmadı muhtelemelen benı çekıstırırken oldu ama cok canım yandı
ve gıderek morarıyor. soyledım, kendımden utanıyorum dedı
sızce napmalıyım akıl verın
buarada hala kavgalıyız

Krem sur. Siddet egilimli bir nisanlin var ve ne yapmaliyim diye soruyor musun? Sen de onunkini morart odesin degil tabi ki, ayrilman lazim.

Son düzenleme:
Evlendikten sonra 3. sayfa haberi olmazsiniz umarim.

Son düzenleme:
Nışanlım kolumu morarttı ne yapmalıyım sorusuna cevap olarak

1. Hastaneden Darp raporu alınır.
2. En yakın Emnıyet müdürlüğünde ıfade verılıp şıkayetçı olunur.
3. Ayrılık.

Ben böyle yapardım

morlugumu soruyorsun ni$anliyimi napayim diye
morluk kendi kaybolurda ni$anliyi kaybetmek sana du$uyor ..

kac yildir tanisiyorsunuz?

var midir böyle ani cikislari?

ya senin kolun cok Cabuk morariyor yada bu Adam sahiden siddete egilimli.

kac yildir tanisiyorsunuz?

var midir böyle ani cikislari?

ya senin kolun cok Cabuk morariyor yada bu Adam sahiden siddete egilimli.

uc yıldır tanıyorum
hemen sınırlenır agresıf bırıdır ama bana hıc dokunmadı sımdıye kadar
ama bılerek morartmadı bende hassasım bıraz sanırım
sadece ne tepkı verecegımı bılemedım bana dokunmaya korksun artık ıstıyorum

Her kavgada bir yerini morartırsa bu işin sonunu düşünemiyorum bile ben. Sen düşünebiliyor musun?
Yol yakınken kurtul şundan.

Nişanlılık evliliğin arefesi, arefe de böyle yapan bayram da ne yapar sen düşün...

Bugün kolundan sürükleyen yarın saçından sürükler bunu da düşün..

hmm eger cok seviyorsan ve diyorsan ben bu adamdan ayrilmam o Zaman ne yapip ne Edip terapi yapmasini söyle bu agresifliginle senden iyice korkmaya basladim de,

kolumu mahfettin de,cok aciyor,kaldiramiyorum vs.

Sizin yerinizde olsam;düşünürüm,şimdi böyleyse evlenince daha çok zarar verir bana diye.Sinirlerine hakim olmayı bilmiyorsa,ileride çok ama çok üzülürsünüz.

Bak arkadaşım benim kuzenim nişanlıyken bu şekilde davranan bi adamla evlendi.Ne yaptıysak vazgeçiremedik.Çok korkunç şeyler yaşadı evliliğinde.Sonuç boşanmak üzereler.

Senin de bu sonu yaşayacağın kesin değil ama yüksek ihtimal.Gerçekten şiddet eğilimli nişanlın.

Olay sadece kolunun morarması değil.Seni sürükleye sürükleye eve götürmesi.Normal bi şey mi sence bu?

bilerek yapmadı cümlesi sadece seni rahatlatıyor, kolunu bilerek tuttuğuna hatta sürükleye sürükleye eve götürecek kadar uzun süre tuttuğuna göre bilerek yaptı demektir maalesef... burdan ayrıl, terket demek dile kolay tabi, iyi yaşanmışlıkları göz ardı etmek zor. sen sadece bunu bir kere daha yaşamayı kaldırabilir misin ona karar ver, nişanlın karşısında sadece kolu morardı diye üzülen bir kadın değil, bağırmasını, tartaklamasını ve sürüklemesini göz ardı etmeyen yaşadığı şiddetin hem duygusal hem fiziksel boyutunun farkında olan bir kadın görsün.

kırmızılı yerler evlere şenlik
ille yaşayıp görmek istiyosun öyle mi, iyi bakalım hayırlı uğurlu olsun bdv'de konu tükenmez

kırmızılı yerler evlere şenlik
ille yaşayıp görmek istiyosun öyle mi, iyi bakalım hayırlı uğurlu olsun bdv'de konu tükenmez
mesajını çok beğendim ben de neden konu açmış anlamadım.bişey olmaz nişanlın gayet normal mesajlarını görüp kendını kandırmak istiyor sanırım...niçin napayım diyor?morluğunun nasıl geçeceğini umursuyor sanırım sadece

bilerek yapamadı diyorsun yazından sezdiğim kadarıyla affetmeye hazırsın, olur böyle şeyler demesini bekliyorsun galiba üyelerin, ya da biraz süründür affet demelerini
açıkcası realist olmak lazım bu hayatta, bi hata yapıp onu affedeceksin ikinci hatanda bu adamla evleneceksin
seni üzdüğümün farkındayım ama gerçekler bunlar

Son düzenleme:

Hı hımm evet, kesin öyle olmuştur canım.

Ayrıl falan demeyeceğim ben.
Renklendirdiğim cümlenden sonra boşa söylemiş olacağım çünkü.

Evlenince de tekme tokatla götürür seni eve artık.
İstemeden tabi, yanlışlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…