nişanlım kolumu morarttı... ne yapmalıyım..

O eli taşşşşşşşşşşşş kesilsinnnnnnnnn inşallah

moraran yere badem yağı veya ozon yağı sürersen geçer geçmiş olsun

ilişkinin ne kadar yanlışlarla dolu olduğunu açık açık gösteren olay ile bu gecede beraberiz o parmagındaki yüzüğü yutturamadınmı a canım sen o herife ???

agresif, sinirli, stresli erkeklerden hiç hoşlanmam. maço tavırlar midemi bulandırır.

sevgili ya da eş dediğin elinden tutmaya bile kıyamaz. "acaba elini terlettim mi ?? çok mu tuttum elini acaba ???? eli ağrımış mıdır ?????" der bırakır elini, bu sefer de dayanamaz belinden hafifçe dokunurmuş gibi destek yapar. dayanamaz çünkü; tenini hissetmek ister, kalın kıyafetlerden bir set de olsa

o sırada sinirli olması, kendini kaybetmesi, aslında hiç öyle değildir ama o an çok kızmış olması, tartışmış olmanız bahane değildir. aksine zor anlarda gerçek kimliğini dışa vurduğu için içindeki maskesiz kişi ortaya çıkar... (insanlar ilk başlarda yüzlerine maske takarlar, bu sosyal bir zorunluluktur, kişilik meselesi değil insanlık genlerinde kodlanmış, araştırılmış, sosyoloji kitaplarına geçmiş bir süreçtir. kişi uzun süreli birliktelik alışılmışlık olana kadar sosyal maskesini takar, kimi kat kat maske takar, kimi de ince bir maskeyle yetinir, çünkü onun 40 yıl geçse de değişeceği nokta "nasılsınızdan - bugün nasılsın güzellik"te kalmıştır. en samimi hali bile düşünceli ve kibardır)

ben sizin yerinizde olsam diyorum şimdi: benim seçeceğim kişi daima düşünceli, kibar, nazik, centilmen olmalı. ama oldu da zor zamanda içinden bir vahşi çıktı, o zaman değişeceğine iyice emin olmadan bir kuru özürle ona geri dönmezdim. ciddi anlamda karakterini değiştirmeli, karakterini değiştirmesi için de bu istediğim centilmenlik gibi özellikler onda alışkanlık yapmalı ki bunlar karakteri olsun. bunun için de 40 fırın ekmek yemeli önümde.

yani diyeceğim o ki, bir kuru özürle ikna olmayın, iyice bir emin olun hatasını anladığına, insanız hatalarımız olur, önemli olan hatadan ders alıp bir daha asla yapmamak. ikinci aynı hatada ise kesinlikle özür kabul edilemez. hemen ilişki kesilip atılır.

Herkeste ayrıl gitsin ayrıl gitsin demiş.
Yahu üç yıllık beraberlik nasıl ayrıl gitsin dersiniz anlamıyorum.
Bu tip olaylarda hemen erkeklere suç atmaya meyilli burdaki bayanlar.
Böyle biriyle evlenilir mi, bugün bunu yapan yarın ne yapmaz bla bla...
Yahu arkadaşlar tartışmaları o raddeye nasıl geldi biliyor muyuz hayır.
Neler yaşadılar biliyor muyuz hayır.
Tamam şiddete ben de karşıyım asla kabul edilemez bir şey fakat bunun altında yatan sebepleri de irdelemek gerekmez mi???
Şimdi eşiniz size bu tür bir hareket yapsa anında ayrılacak mısınız yoksa bunu neden yaptığını mı sorgulayacaksınız.
Belki de tedavi olması gereken bir rahatsızlğı var şiddet eğilimi var sinirsel hastalığı var.
Siz eşinize böyle bir durumda yardım mı edersiniz yoksa çekip gider misiniz?
Onu seviyorsanız yaşamı onunla yaşanır kılmaktansa hiç bir şey yapmayıp çekip gitmek olur mu?

eşim olması için onu tanımalıyım, hemen pat diye evlenmeyeceğim elbet, flört döneminde hiç itip kakma darp morartma dövme olmadıysa evlenirim, ama evlendikten sonra içinden vahşi biri çıkarsa hatasını anlamasını özür dileyip iyice bir kendine gelmesini isterim. ama yine yaparsa herkes kendi yoluna gider.

tedavi olana kadar kimse kimsenin dart tahtası olamaz. bir an önce tedavi olup öyle yaklaşmalı o zaman sevdiği kadına.
kadında seviyorsam morluğa da dayağa da katlanırım tavrı mantıklı değil.

konu sahibinin bu başına gelen ilk ise ve sevgilisi hatasını kabul edip anlayıp bir daha yapmazsa elbet çok güzel.
ama ikinci kere yaparsa aynı hareketi herkes yoluna gitmeli.

.

Eş derken sadece resmi anlamından bahsetmedim sevdiğiniz adam yani.
Dayağa katlanmakta ne demek öyle bir şeyden de bahsetmedim.
Eğer sevdiği insanın bu tür bir rahatsızlığı varsa tabiki de dayağına katlanmak değil ama onun yanında olmak gerekmez mi?
Dikkat ediyorum da bu tarz olaylarda herkes ayrıl ayrıl ondan eş olmaz diyor.
Üç yıl olmuş nişanlanmış evlenmeyi düşünüyor, adamın şiddete eğilimli olduğu ortada, ne yani şiddete eğilimi var diye bırakıp gitsin mi kız şimdi?
Eee iyi gün kötü gün mantığı nerde o zaman?
Bence şiddetle ilgili herhangi bir rahatsızlığı varsa kız ona yardımcı olmalı, bırakıp gitmek değil de beraber bu sorunu aşmaları gerek.

evet şiddete eğilimli biriyse tedavi olana kadar dart tahtası olmaktansa uzak durması kadının sağlığı açısından en iyisi, ama üçüncü yazışım, konu sahibinin bu başına gelen ilk ise sevgilisi özür dilediyse ve onun bir daha yapmayacağından emin olursa (bu sürece tedavi süresi de dahil) o zaman ne güzel... barışırlar... ne de iyi olur mis gibi olur...

ama adam şiddete eğilimli ve buna devam ediyorsa o zaman herkes kendi yoluna.

burada hassas nokta tedavi süreci sanırım. tedavi sürecinde de elbet manen yanında olabilir ama çok fazla yan yana olmasınlar, kadının sağlığı açısından. bu yüzden de bir an önce tedavi olmalı.

Bir bakıma aynı şeyleri söylüyoruz size katılıyorum tedavi sürecinde çok fazla birarada olmamaları gerekir ama yine de kadın varlığını yanında olduğunu ona hissettirmeli bence.

ben olayda büyük bir şiddet görmüyorum. siz nişanlısınız ama olgun değilsiniz ki? mutlaka tartışacaksınız ama tartışmanın da bir adabı var. yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi , sokakta tartışmalar, ısrarla bankta oturma , çekiştirme vs. çocuk gibisiniz gerçekten.

bazı diğer konularda da okuduğum gibi bağırarak, tabak kırarak, birşey fırlatarak kavga edip sonra biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz diyenlere hiç inanmıyorum. siz daha konuşmayı bile öğrenememişsiniz çünkü.

bence sen morarıklara takacağına, ikinizin tavrını bir düşün. birbirini "seven ve saygı" duyan iki insan böyle mi tartışır hem de sokak ortasında?

Artık aldatmıyor, ayrıca ben çok mutluyum, size ne? O bnm çocuklarımın babası sırf aldattı diye ayrılacak halim yok.

Birazdan dayak yiycez kızlar kaçın.
Kadın mutlu. Bize ne?
Aldatan kocanizi alnından da öptünüz mü?
Çocuklarımın babasısın aslanım yap,aldat sana yakışır.
Bunun için ayrılacak halim yok senden.

Bir de ne gibi bir sebep sizin ayrılma sebebiniz olabilir?
Merakımı bağışlayın:26:

Siddet egilimi olan insan once kendisi farkinda olmalidir.
Sorunun cozumu, once sorunu kabul etmekle baslar
Yoksa tedavi falan bos yani

Ben bu tur davranislarin tedaviyle de duzelecegine inanmiyorum ,
Cok cok ilac kullanir , birakinca davranista patlama yasanir ...

Benim esim Adanali.
Oldukca maco gorunumlu , hatta arkadaslari arasinda agir abi denir :)
Ben de tam tersi narin kirilgan bir tipim

Ama bir gun olsun siddeti birakin, agzindan bir tek kotu laf cikmadi sahsima dair
Cocuklarimiza keza oyle..

Birliktelik esnasinda bile o kadar yil gecti hala bir yerin acidi mi diye sorar :)

Seven insan sevdigine sefkat gosteren insandir

Bunlar evlilikte onemli seyler es gecmemek lazim
bugun kol morarir, yarin bir gun agiz burun kirilir

o nedenle ben ayril diyorum

Son düzenleme:

Kol morartmaya başladıysa sonrada gözde dener bunu..
Utanmadan utanıyorum demeside cabası ..

hemen ayrıl diyenler ne kadar kolay yapmış bi hata senden özür dilemeli zaten pişmanmış utanıyormuş biraz burnunu sürt sonra barışrısınız

bence de burnunu sürt. bir daha kalkışamasın böyle bir şeye

Son düzenleme:
nişanlınla tartışıyorsun kolun mosmor ve hala ne yapmam gerek mi diyorsun? naz yap tavır yap. Anlasın hemen öyle utanıyorum demek le olmuyo bu işler. Şimdi böyle yapan evlenince neler yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:

sana bağırması...
ite kaka seni ZORLA eve götürmesi...
bilerek veya bilmeyerek canını yakması...
bunlar hiç de hafife alınacak şeyler değil.
şuan bunları yapabiliyorsa evlendikten sonra sinir halinde neler yapmaz...

Mardin valisini tanimam ama kendisi alkoliklerle, siddete egilimli insanlarla, garip tiplerle evlenmeyin demis buyurun :

Mardin Valisi: İçkici manyaklarla evlenmeyin - Genel Bakış- ntvmsnbc.com

(Konuyu okuyunca serbest cagrisim oldu :13: )

Bakiniz , valimiz en pratik olani onermis. Bile bile lades demeyin, dayak yiyecegini, somurulecegini bildigin adamla evlenme demis..kadina siddete en super cozumu getirmis. Kadinlar degerlerini bilsinler, manyak adamlarla evlenip sonra da Allah Allah niye dayak yedim, niye hakarete ugradim, niye boyle oldu demesinler diye kokten cozum onermis.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…